Forum » Pomoč in nasveti » Problemi z zunanjim diskom
Problemi z zunanjim diskom
hanibal08 ::
Nekaj mesecev star zunanji disk včeraj vklopim v comp in mi napiše: ena od naprav USB, ki je priključena na računalnik ni delovala pravilno, zato je Windows ne zazna.
Lučka na disku ves čas utripa. Upravitelj diskov ga ne zazna, poskusil sem na večih računalnik pa vedno napiše isto kot zgoraj, dvd predvajalnik ga ne zazna pa ga je prej vedno, prav tako tako do včeraj nisem imel nobenih težav z diskom. Prav tako se ne spomnim, da bi mi kje padel dol ali kaj podobnega. Ali kdo ve v čem je problem? Prosim ne mi reči, da je fuč, ker imam gor precej pomembenega gradiva. Že vnaprej hvala za pomoč.
Lučka na disku ves čas utripa. Upravitelj diskov ga ne zazna, poskusil sem na večih računalnik pa vedno napiše isto kot zgoraj, dvd predvajalnik ga ne zazna pa ga je prej vedno, prav tako tako do včeraj nisem imel nobenih težav z diskom. Prav tako se ne spomnim, da bi mi kje padel dol ali kaj podobnega. Ali kdo ve v čem je problem? Prosim ne mi reči, da je fuč, ker imam gor precej pomembenega gradiva. Že vnaprej hvala za pomoč.
MIHAc27 ::
Če ga nisi nič formatiral v kratkem.... potem bo žal kar fuč.
Bi ti svetoval da vzameš disk iz ohišja in ga priklopiš direktno na PC, ampak pri teh WD-jih se bo poznalo da si odpiral in garancija bo fuč.
Če so ti podatki res toliko vredni pa pač reskiraj.
Bi ti svetoval da vzameš disk iz ohišja in ga priklopiš direktno na PC, ampak pri teh WD-jih se bo poznalo da si odpiral in garancija bo fuč.
Če so ti podatki res toliko vredni pa pač reskiraj.
ST-777 ::
@hanibal08, morda bo tvoj disk zaznal program Paragon Hard Disk Manager. Boot Corrector v tem programu omogoča, kot so zapisali: "Fix most system boot problems that result from human or program error, or a boot virus activity."
crniangeo ::
ponavadi je usb kabel problem :)
Convictions are more dangerous foes of truth than lies.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik ne zazna prenosnega diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 3909 (2931) | Karen |
» | Na Usb ključ ne naloži datoteke (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 16674 (16013) | s6c-gEL |
» | računalnik ne najde diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 778 (628) | worxer |
» | Problem z zunanjimi diskiOddelek: Pomoč in nasveti | 1439 (1180) | Matjaz106 |
» | ponovni zagon računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 2403 (2067) | solatko |