Forum » Pomoč in nasveti » Služim denar zaradi napake v kodi?
Služim denar zaradi napake v kodi?
shadeX ::
Pozdravljeni.
Obstaja neka slovenska spletna stran ( zaradi osebnih interesov je ne bom izdal ), na kateri lahko dobesedno služim denar praktično brez izgube. Na tej strani lahko igramo 3 igre ( kot so spomin, tetris in puzle ).
Prvič sem opazil to stran ker je bila reklama v računalniških novicah. Take strani vem da so nateg, vendar ker imam odličen spomin sem si rekel "what the hell" in sem poizkusil. Sprva sem pridobil nekaj " levelov " vendar seveda postaja vse težje. Po parih vplačilih in izgubi 30€ sem rekel da ne bom več poizkusil.
Enkrat sem pa prišel domov ob 4h zjutraj, in ker se mi še ni dalo iti spat in ker sem imel na računu še 5€ sem poizkusil ter sem po 15min igre dobil izkupiček 25€. Rekel sem si : dobro je in stvar sem izplačal. Pač mislil sem si da je to bila pač sreča.
Teden kasneje sem domov prišel ob 3h in spet poizkusil igrati. Glej ga zlomka, spet sem dobil nekaj čez 20 €. Nato sem ponovno poskusil zjutraj ko sem vstal. Izgubil sem. Ker mi radovednost ni dala miru, sem vstal ponoči in igral. Spet sem dobil. Nato sem vsaki dan poskušal igrati ponoči po 3h zjutraj. In vedno sem dobival. Sedaj igram že 1 mesec in dosedaj sem dobil izplačano že več kot 380€.
Se pravi ko igram po dnevu izgubim, ponoči dobim ?? A je to kakšna napaka v kodi ?? Zakaj je tako??
Ker se sam učim veščin programiranja, vem da sam ne bi hotel da me kdo tako "obira"..
Obstaja neka slovenska spletna stran ( zaradi osebnih interesov je ne bom izdal ), na kateri lahko dobesedno služim denar praktično brez izgube. Na tej strani lahko igramo 3 igre ( kot so spomin, tetris in puzle ).
Prvič sem opazil to stran ker je bila reklama v računalniških novicah. Take strani vem da so nateg, vendar ker imam odličen spomin sem si rekel "what the hell" in sem poizkusil. Sprva sem pridobil nekaj " levelov " vendar seveda postaja vse težje. Po parih vplačilih in izgubi 30€ sem rekel da ne bom več poizkusil.
Enkrat sem pa prišel domov ob 4h zjutraj, in ker se mi še ni dalo iti spat in ker sem imel na računu še 5€ sem poizkusil ter sem po 15min igre dobil izkupiček 25€. Rekel sem si : dobro je in stvar sem izplačal. Pač mislil sem si da je to bila pač sreča.
Teden kasneje sem domov prišel ob 3h in spet poizkusil igrati. Glej ga zlomka, spet sem dobil nekaj čez 20 €. Nato sem ponovno poskusil zjutraj ko sem vstal. Izgubil sem. Ker mi radovednost ni dala miru, sem vstal ponoči in igral. Spet sem dobil. Nato sem vsaki dan poskušal igrati ponoči po 3h zjutraj. In vedno sem dobival. Sedaj igram že 1 mesec in dosedaj sem dobil izplačano že več kot 380€.
Se pravi ko igram po dnevu izgubim, ponoči dobim ?? A je to kakšna napaka v kodi ?? Zakaj je tako??
Ker se sam učim veščin programiranja, vem da sam ne bi hotel da me kdo tako "obira"..
muhotepec ::
hmmm... zanimivo...
edina možna razlaga je, da se koda spreminja glede na čas... izgleda da ima ta stran neko korist od tistih, ki radi igrajo spomin ponoči... vprašanje je kakšno :D
edina možna razlaga je, da se koda spreminja glede na čas... izgleda da ima ta stran neko korist od tistih, ki radi igrajo spomin ponoči... vprašanje je kakšno :D
Yohan del Sud ::
Mogoče pa strežnik takrat dela backup (veliko jih to dela avtomatsko ponoči) in potem manj procesorske moči nameni UI in tako lahko bolje zmaguješ.
Čeprav je Mesarjeva razlaga IMHO še vedno boljša ...
Čeprav je Mesarjeva razlaga IMHO še vedno boljša ...
www.strancar.com
shadeX ::
@Mesar. Dvomim to ... ni sam spomin. igraš lahko vse in vseeno dobiš.. tetris, spomin, puzle..
In ne , ne pridem nažgan :D Pridem iz nočne izmene takrat..
In ne , ne pridem nažgan :D Pridem iz nočne izmene takrat..
root987 ::
A je mogoče da je vpleten človeški faktor in nekdo spije? :)
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell
MIHAc27 ::
Eh, iz naslova sodeč sem najprej mislil, da si šel gledat kodo strani ali kaj podobnega, pa si našel bug, ki ga izkoriščaš.
Če ti na tak način gre... ti kar igraj ob 3h zjutraj.
Če ti na tak način gre... ti kar igraj ob 3h zjutraj.
para! ::
Če si dejansko dobil denar na račun izplačan (in ne zgolj in-game money), potem nadaljuj s početjem. Sami so se odločili postaviti igro, sistem ki ga imajo ni tvoj problem.
Lahko pa nabereš še nekaj keša, potem pa se jim prijazno zahvališ, ker so neumni.
lp
Lahko pa nabereš še nekaj keša, potem pa se jim prijazno zahvališ, ker so neumni.
lp
Death before dishonor!
muhotepec ::
lahko pa objaviš naslov spletne strani tukaj
bojo hitro pogruntali da nekaj ni vredu
bojo hitro pogruntali da nekaj ni vredu
drva.biz
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Poletni/zimski čas (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Problemi človeštva | 33992 (28865) | St235 |
» | Problemi zaradi premika kazalcev? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 47824 (34587) | nsa_ag3nt |
» | (ne)spanjeOddelek: Loža | 4556 (3319) | energetik |
» | Polifazno spanje (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9958 (7667) | MrBrdo |
» | Razsche*ukan bioritemOddelek: Loža | 3506 (2391) | SkIDiver |