Forum » Pomoč in nasveti » Problem z Input-om zvoka
Problem z Input-om zvoka
Xavier ::
Zdravo
Na svojem računalniku ne morem snemat zvoka z mikrofona in se pogovarjat preko Skypa in podobnih programov. Problem ni v mikrofonu ker če ga priklopim na drug računalnik je vse v redu. Problem sem poskušal odpravit z spreminjanjem nastavitev na nadzorni plošči in v programih pa ni šlo. Kaj še lahko poskusim naredit? Te zadeve so za mene pomembne, zato bom za koristen nasvet zelo hvaležen.
Še nekaj podatkov o mojem računalniku da bo lažje:
Matična plošča: ASRock H61M/U3S3
Zvočna kartica in tudi naprava za Input: Realtek High Definition Audio
Hvala!
Na svojem računalniku ne morem snemat zvoka z mikrofona in se pogovarjat preko Skypa in podobnih programov. Problem ni v mikrofonu ker če ga priklopim na drug računalnik je vse v redu. Problem sem poskušal odpravit z spreminjanjem nastavitev na nadzorni plošči in v programih pa ni šlo. Kaj še lahko poskusim naredit? Te zadeve so za mene pomembne, zato bom za koristen nasvet zelo hvaležen.
Še nekaj podatkov o mojem računalniku da bo lažje:
Matična plošča: ASRock H61M/U3S3
Zvočna kartica in tudi naprava za Input: Realtek High Definition Audio
Hvala!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z mikrofonom iz slušalkOddelek: Pomoč in nasveti | 1063 (973) | legokocka |
» | Težave z zvočno karticoOddelek: Zvok in slika | 2795 (2546) | MaticKregar |
» | Playback mikrofonaOddelek: Pomoč in nasveti | 897 (793) | SpecialG |
» | Govorjeno po mikrofonu direktno na zvočnikeOddelek: Pomoč in nasveti | 3085 (2778) | uroszo |
» | Men res čuden problem z mikrofonom in zvokom...sogovornik vse slišiOddelek: Zvok in slika | 1266 (1164) | Gapi |