» »

Navijanje Tbred-ov A in B

Navijanje Tbred-ov A in B

««
7 / 34
»»

bodom ::

Tarzan: cak, nek ne stima tule...v biosu nastimam CPU ratio na ×15. pol pa FSB pustim kar na 133mhz.
ce znam prou izracunat, more bit to pol 1995mhz.
damn, meni pokaze 1470mhz8-O

iz tega sledi, da je multiplayer ×11. kako je to mozno? ce sm ga pa dal na ×15. in shranu nastavitve sigurno, ker tud pol k grem se 1x pogledat, vidm da pise ×15. WTF??? tudi wcpuid kaze 11×133.

kaj bi blo lohk tule narobe?

nc mi ne piska, ko prizgem...vedno se zbudi mi pac zalaufa komp., najde vse komponente, pol pa se obesi oz. vidm black screen tik preden se pokaze prvo okno winXP.

A si zvišal timinge in voltažo? (RAM-A)

kako in kje? voltazo ja, kje pa timing?

LP

Tarzan ::

RAM je problem.

Multiplierji nad 12,5 so zaklenjeni, zato ti, ko nastaviš 13× preklop kar na 8× (ali podobno).
Nastavi 12,5× 133MHZ in zvišuj. Tako boš dosegel maksimum.

Zdaj sem 100% da je RAM kriv za tvojo štalo.

Timingi so tisti Cas latency, RAS CAS delay,....(TRCD, TRP,...)

hmm...a ceprou je procesor odklenjen je multiplayer omejen na 12,5?

bom probal pa porocal...

LP

Le daj, in poročaj, ampak nisem sto %, da je res namesto 13× množilnik 8×, pomoje je to tudi od plate odvisno.

Vso srečo, dokler ne dobiš novega pomnilnika bo verjetno bolj sizifovo delo tale overclock.

You need 200MHz FSB ;)

morphling1 ::

Bodom ta plata ima eno lepo lasnost, ki jo nima skoraj nobena druga in to je da lahko laufaš asinhrono v ravno kontra kot pri ostalih platah, se pravi ram nizek FSB visok :)
V advanced chipset features nastaviš memory speed na 100 MHz to bo pomenilo da bo ram deloval na 3/4 FSB ja oziroma pri 200 FSB bo ram na 150 MHz. Množilnikov višjih od 12.5 pa na tem procu ne moreš imet razen če ni prekineš zadnjega L3 mostička ali narediš tisto kar sem že prej napisal. Nastavitev 12,5 pa dobiš če v biosu nastaviš na 13.
Torej na tvojem mestu bi naredil sledeče, mem speed daš na 100MHz timinge na normal (zdaj iščeš do kam se da priti s procom) Vdimm daš na 2,9V ( da maš rezervo) Vcore pač po želji recimo daj kar na 1.8V ki je max default na tej plati, množilnik na 13 (12.5) ter FSB na 133 MHz. (ram na 100 MHz) se pravi to je 1666 MHz ali 2000+ to ti mora sigurno delat, greš v winse ter poiščeš program SETFSB (spreminjanje FSB-ja v winsih) če ga še nimaš, poženi prime95 torture test ter začni navijaz v korakih recimo po 5 MHz. Po tem postopku skoraj sigurno ne boš imel problemov z ramom ampak samo s procem ter hlajenjem kakršen koli pač je.
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

borchi ::

ok, še js pristavim svoj piskrček:

ko sem kupu epox 8rda+ sem zdržu še točno 1 dan preden sem vrgu durona600 ven in se odpeljal v lj. iskat tbread-e B 1700+. agt jih ni mel (rekli so, da jih dobijo popoldne), mlacom - samo tbread A. jae - tut samo A ampak je bil prodajalc tako prijazn, da sem jim lahko prebrskal skor vse procesorje. našu tbreada B 2100+. ker bi mogu čakat kake 3-4 ure, da agt dobi procesorje sem stisnu zobe in odštel 30k in vso pot domov molu, da se nisem zajebu.

doma ugotovil dve neprijetni stvari na novem athlonu.

prvič, nalepka kjer je po novem napisan stepping itd. je lih tolk debela, da če hočeš uporablat distančnik, da je distančnik previsok. sicer je fajn, da amd ne gravira več po jedru ampak nalepko bi lahk nekam drugam prpopali, al pa napisali direkt na ohišje procesorja. o nalepki, ki jo jae prlepi na procesor sploh ne govorim. je letela dol v sekundi.

drugič, tisti štirje črni čepki, ki kao služijo nečemu podobnemu kot distančnik, so od hudiča. ko daš hladilnik gor in hočeš vozit hladilnik sem in tja, da razmažeš pasto, ti kurci mali tk zagrabijo hladilnik, da ga sploh ne morš premikat. no nekak sem namestil hladilnik in upal, da sem dovolj dobro razmazal pasto in pustil jedro nepoškodovano. šele pol sem se spomnu za dve rešitvi tega problema. te gumjaste čepke bi namazal z baby pudrom, da bi drseli po hladilniku, druga rešitev je bol "radikalna" - potrgat jih dol s procesorja.

ko sem mel računalnik narazen sem še namestil hladilnike na mosfete, na nforce2 northbridge sem dal zalmanov nb hladilnik (v mlacomu stane manj kot jurja). originalnega pa sem premestil na southbridge.

no, da izpljunem tisto na kar ste čakali (tako dolgo sem pisal zato, ker laufam prime zraven, da vidim kolk je stabilen procesor).

torej, procesor:

AXDA2100DUT3C
AIUHB 0251XPKW

trenutno na 2200MHz pri default voltaži (8rda+ mi pokaže 1.61-1.63V). hladim s hladilnikom od volcano 7+ (brez ventilatorja). na njega pa piha z razdalje kakih 7 cm 92mm zalman ventilator na 2300rpms, obrnjen tako, da piha še malo na northbridge. temperatura procesorja je (zaenkrat imam še odprto ohišje) 47 stopinj, in ohišja 32 stopinj (čeprav tole ne vem kje bere - se mi zdi mal visoko, ker mam dokaj hladno sobo).

prime se še ni pritožil ;-)

kul ne! z morphlingovim vodnim bi šli tile tbB 2100+ v višave.

lahko pa da bi 1700+ šol glih tolk visoko za 12k manj. i'll never know :\

l'jga

damn!!! sm mogu povišat voltažo na 1.75V za 2350MHz! prekleto, kak zanč procesor :D mu je pa že za 53 stopinj toplo, čeprav je treba priznat, da je moje hlajenje pod vsako overclockersko kritiko (seveda, če laufam zraven prime).
l'jga

Zgodovina sprememb…

• spremenil: borchi ()

hvala za vse napotke...bi ze probal, ce bi mi program SETFSB vsaj mal pomagu. ko ga zazenem mi napise "Please copy giveio.sys into setfsb folder".
kej dobim tale fajl? v winsih ga ni...

LP

Na tu si od mene cel program skorpiraj http://www2.arnes.si/~mlivak/setfsb.zip
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

Mene pa zanima, če majo nForce 2 plate že pcr file za WPCREDIT. Iščem iščem in ne najdem, samo par ruskih strani, kjer ni sledov o kakšnih nForce pcr datotekah. :'(

Zanimam se, ker bi rad do konca stweakal RAM, pa na 8RDA+ ni za nastavit 1t.

Mam pa takolenaštiman pri 192MHz : 3-2-1-2
Sicer občasno naredi s primom napako (po več kot 20 minutah), zato se mi zdi, da je zaenkrat sistem dovolj stabilen. Če ne drugega za nekaj benchmarkov Setija.

ferdo ::

morphling1:tale tvoj ni pravi, izpiše southbridge ERROR.... kater softFSB bi biu uredu za nFORCE2 ?
.: w w w . s l o - t e c h . c o m :.
.: I can`t believe the news today :.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ferdo ()

hmm...cudno se tole obnasa...
vse zrihtal po nareku, pol pa poglej temperature:link

a je to normalno...laufa sele 5min...

f***, zdej ze 58°C8-O

LP

the_unborn ::

fino se ti greje, mogoce je pa pahlajaca preslaba?

huh, mas avril za ozadje?:)

huh, mas avril za ozadje?
hihih...that's right:D 8-) kako ves, sej se ne vidi imena, hehe:D

no vglavnem...do kolk se mi lohk ta hudic greje...a ni to mal prehudo?
zdej trenutno mi laufa na 1732mhz...pa ima 59°C. res da laufa v ozadju prime95, ki obremenjuje procesor, samo vseeno...ni to prevec?
ze vidm da bo treba odstrant tiste uporcke za zmanjsanje obratov ventilatorjev...
LP

zakaj mas tako visoko voltazo, pr 1700 bi mogu delat z default (1.6v) al ne? Jst sm mogu sele okol 2k dvignit visje in mnogo visje:D

ja je preveč!
ker hladilnik pa maš?
jzt mam zalmana 6000Cu pa na 1.9GHz mi ni pršlo čez 51°C
ko sem laufu prime95.

ferdo a sem kje rekel da je za nforce2 ta program ? Nforce ima pll v integriran v čipsetu in verjetno se sploh ne bo dalo napisat programa za spremninjanje FSB-ja v windowsih.
Bodom, kater senzor imaš nastavljen, winbond 2 je pravi za temperaturo cpu-ja in ker ta meri v socketu so tvoje temp. že zelo visoke če imaš pravilno nastavljeno, daj ti mal cooler preglej če je vse tako kot mora biti.
Tarzan mislim da celo že obstaja možnost wpcredit tweakanja, nekje sem že nekaj zasledil.

hmm...sm nastavu voltazo tko kot je napisu (morphling1) na 1.8V. bom kr dal nazaj na 1.6V.
hladilnik je zalmanova pahljaca 6000Al-CU na min obratih.

morphling1: kje nastavm ta seznor, da bo prav odcital?

btw...zdej sm zvisal FSB na 144mhz (se pravi d je blo skor 1800mhz), pa se mi je masina sesula.

LP

Morphpling1: zdi se mi, da si enkrat govoru o problemih tbreadov na nforce2 čipovju in visokih fsbjih. a me lahko polinkaš kam, da si več o tem preberem al pa če mi na hitr razložiš. damn, mam 2100+ tb-b, ki gre na 2352 (14x168) pri 1.75V. pri visokih fsbjih pa ni šans, lahko spustim multi ne vem kam pa vseen ne gre. ko sem mel durona 600 sem pa prišu z fsbjem do 195MHz. hvala!
l'jga

JA Morphling, ampak mislim, da se ga ne da dobit. Pol interneta sem obrnil zadnji teden in sem najdu samo par fajn strani s steppingi (made in Japan >:D ). So pa norci tile Japanci, na procesor poveznejo posodo in not vlivajo tekoč dušik:D Ni čudno, da terajo athlone pri 3000MHz :8)

wpcredit bi pa res zelo rad dobil v šape, ker sem se ga naučil uporabljat, zdaj se pa kar ne morem ločit od njega.

Btw, na dual CPU plati se ne da spreminjat multiplijerjev prek wpcredita, pa tako sem se veselil:'( . Prasci so jo verjetno nekak v BIOSU al pa celo hardwersko zaklenil, tako, da ostaja multi vedno enak, neglede na to kaj izbereš.

Visoka je tista temperatura, ampak če ne kaže pravilno,... potem še ni krize. Kriza je takrat, ko se ti začne obešat...

Bodom, pa a kje piše da more na najmanjših obratih delat, It needs more POWER! >:D

Borchi, problemi so s procesorji, ki delajo na 166MHz FSB, ta problem mam jest.
Ti maš procesor na 133MHz tako, da nebi smel bit problemov. Verjetno si mel kaj druzga drugač nastavljen, poglej timinge pri RAM-u in jih poskusi dat na bolj relaxed vrednosti, pa če še nisi povečej voltažo rama to ponavad pomaga;)

Pa še vprašanje za Morphlinga. Kakšne rezultate dosegaš pri setiju in pri kakšnih nastaitvah (FSB, Frekvenca, Timingi)

jst mam pri 2300MHz Epox 8rda+ 3-2-1-2 (192 MHz) AR = 1.329 1:57

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tarzan ()

Tarzan: haha...nikjer ne pise...se pa v moji glavi in usesih to cuti:D

LP

Bodom, potem pa ne pričakvat ne vem kakšnega vesoljskega overclocka, pomoje rabiš vodno hlajenje narest, ker Zalman je že pr dokaj visokih obratih precej tih, mogu bi slišat razne Volcanote pri max. RPM >:D

sej sm zdej odstranu tiste 'dodatke za sluh', hehehehe....
in verjemi, vem kaj pomeni tulec ventilator...sem imel ventilator Dragon Orb 3. deluje kot zivcni plin!!!:D

LP

Bodom senzor nastaviš v programu recimo mbm.
Borchi kot je rekel Tarzan problemi so pri 166 MHz athlonih ti moraš met drug problem.
Tarzan moram flashnit na 2815 bios pa bom naredil en bench na 195*12.5 tolk mi nekak stabilno dela ram pri najbolj agresivnih nastavitvah, je pa treba imet enak paket zato probaj tega Setibench paket zdaj napajalnike furam bom ponoči probal naredit en test, da vidim kako se lahko kosam z nforcom.

Aja...dejte mi povedat ce je to pravilno. prej je reku morphling1, da naj dam FSB rama na 3/4 FSB procesorja.
tkole pise v biosu:
Current CPU frequency: 133mhz
Current DRAM frequency: 100mhz

a je to to?
sej znam izracunat, da je to 3/4...sam me zanima ce sm prou nastavu8-)

pa se to...imam namen kupit tudi nov ram...a bo Samsung 256MB DDR PC2700 taprav...v mlacomu je reku da ga ima.

LP

Ja to je to. Zdaj te ram ne bo več bremzal ampak samo še cpu ter cooler, če ti res tako slabo hladi, a maš v biosu tud tako visoke temperature ?

ja, v biosu mi tud kaze take temperature.

sam zdej sm tud znizal na 1.6V, pa se mi masina vseeno sesuje cim mal zvisam FSB nad 140mhz...matr mu!!!
a je pol res ram tolk v PM, da je problem?

LP

Morphling, potem pa dej tale paket raj za benchmark uporab. Tist tvoj je AR 0,7pašeneki, tale je pa po vseh standardih 0,417, tako kot ga vsi uporabljajo za testirat. S tem so potem tud Inteli približno enakovredni v testu. Pri nižjih, ali višjih angle ratih, pa nekje Intel bolje fura, drugje Athloni,... Poleg tega je ta paket dober indikator za povprečno hitrost vseh paketov ;)

In nenazadnje, sem svojega že stestiral>:D Za cel paket poračunat rabi 2 ure 13 minut. Iste nastavitve, samo drugi timingi, bom poskusu še enkrat, če me boš prehitel ;)

Ups, pozabu dat Link

Zgodovina sprememb…

bodom, pomoje bi ti moglo delat do ene 180MHz CPU in 135MHz RAM stoposto

Ram nima veze, če samo FSB zvišaš, RAM dela pa na 3/4 FSBja

Zgodovina sprememb…

tarzan: tud jst tko pravm...evo, sam se mi je spet sesul ko sm sel nad 140FSB!!!! zakaj pr piiiiii.... piiiiiiii.........:D

a bo pol s tistim ramom oz mlacoma bols 100%, da ne bom jst kupu kuzka v zaklju8-)

LP

Bodom še zadnja fora vse kartice razen grafike daj ven v biosu izklopi udma, ter še agp daj na 2x, če ti še to ne bo delalo je pa že skoraj sigurno proc. kriv.

Če te res RAM nazaj drži, (pomoje) potem bo bolš ja. ne verjamem, da bi vsi dobil dobre navijalce, ti pa burek, pomoje tko ne gre.

Zdej sem pogruntal pa še da mi je disketnik crknu, pa niti en let ni bil star. Lih BIOS s hotu nov flešat, pa ne morem :\ , Un updater iz windowsov pa reče da mam zadnji bios.

*** eno, malo mimo vprasanje, a je varno dat na ram na graficni srebrno pasto, ker se mimogrede razleze cez rob na kontakte?

bodom: imas moznost preizkusit hardware v kaksnem drugem compu, pri kaksnem kolegu?

jzt mam Vcore 1.5V pa lahko pridem na 200MHz FSB ga zdej laufam na 1.6GHz

kaj se vi tle hecate mi pa tut ni jasno:)

mogoče se ti čipset pregreva...mal butasto rečeno...:\
dej timinge na ramih na najbolj zaspane, asinhrono, Vcore dej na max. 1.6V
pol pa probej kaj bo.
če nebo nč bolš, pejt k kolegu pa pr njemu probej če ma drugo konfiguracijo.
nakonc boš pa še vse nekam poslou, in se ti bo zmešalo.:D

ko boš čez okno vrgu, poklič Slo-tech, pa bodo pršli pospravt kar bo ostalo.

če ti pr 140MHZ vse crkne, je pomoje kej podhranjeno.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ferdo ()

Universe zelo pazi, jaz sem enkrat na starem gf2 mxu malo skuril rame zarad tega in se nikol ni več tako navijal kot na začetku, kljub temu da naj te paste ne bi bile prevodne, lahko sčasoma kaj prebije...

klinc pa te paste, nekaj moram izumit, da bom lahko navil se ram na graficki, potem pa proti 14k in nato proti 15k (ce navijem samo gpu pridem ze na 13400)
kako je pa kaj s tistimi termalnimi dvokomponentnimi lepili, imam glih pr sebi tisto k sm dobil pri zalman northbidge, mogoce bi blo v redu?

se oproscam za offtopic stuff:)

IIIIIIK, jest sm pa z AS3 rebrca na Grafično nalimal8-O
Eh, upajmo da ne bo nč, če u pol leta ni prekurl, tud vnaprej ne bo.>:D

Je pa res čudn, da mi lepo dela core clock na 261MHz namest na 164MHz. Ram je pa bolj bosanski in ne dela niti na 200MHz brez drobnih artifaktov. Potreben bi bil voltmod, in bi pomoje imel kick-ass kartico (Radeon 1. generacija)>:D

Aja, tko lepo dela odkar mam Epox plato in sm AGPju dodal več voltov, prej je na 220MHz-230MHz kartica že spustila dušo.

Problem z navijanjem je zdej samo to, ker pr Rage3D tweakerju ne mormm dat niti MHz več kot 261MHz, ampak tako al tako pomoje že v prazno laufa ko je RAM tko počasen.:'(

Evo še slikco dam gor, da bo bolj šefovski post>:D

Zgodovina sprememb…

pisuka ja...hudic tole navijanje. bom pol probal se vse to kar ste svetovali8-)
aja btw...trenutno mam v kisti samo graficno ATI rage pro 3D 8mb...a je mozno da je tud zarad grafike tako sranje?
una graficna k je v podpisu je na izposoji pr frendu:D
LP

to lepilo je bol švoh termalno....
se bol uporabla da kej dol ne odpade:)

če ga uporabiš ga uporabi na robovih po sredini pa dej kako termalno pasto, tako boš dosegu boljši učinek.
pa še pršparaš, moreš bit racionalen, to je drag šport kar se mi gremo:\

AtaStrumf ::

No še moje zadnje upanje, da nisem zastonj dal 7k več za 2100+:

2700+ default voltaža zanjga (1,65V) na 166 FSB-ju hlajeno z Volcanotom 7+ na minimalnih obratih, ki je še kar tih in na 74-18=56C pri 30C v sobi (vroče da crkneš). Sej najbrš bo tako delalo tudi drugim, samo jaz z mojim hlajenjem in FSB-ji in RAM-i 333 MHz turbo sem dosegel mejo, preko katere ne grem in tudi ne rabim iti. Moj cilj je bil čim več pri default voltaži in več kot 2700+ na 166 FSB-ja pa skor ne morš pričakovat. Skratka me happy.

Zgodovina sprememb…

lepo, lepo, ma kje te temperature pobirate8-O
do tukaj sem tudi jst s 1700+ prilezu

Bodom tvoj problem zna biti mogoče tud grafična, glede na to kakšne izkušnje sem imel z ati 9500 ki ni hotel delat čez 200 Mhz FSB na kt333 ker je bil že agp previsok zna bit na kt266 še toliko večji problem, čeprav mi je pa na enaki plati delal Hercules 8500 tudi na 200 FSB asinhrono, če grafična jebe sem videl da direkt štekne če greš previsok s fsb-jem winsih. Kako teb šteka ti prime errorje javi če dvigaš s setfsb-jem, ali štekne takoj ?

hmm...ja zdej mam notr tisti ati-jevo osnovno 8mb. ko sm pa mel uno mojo, ati 8500le, pa zal nism probu navijat. jo dobim nazaj sele naslednji teden...
a misls da bi lohk bla kriva graficna?
bom zdej probal vse zadeve pobrat ven, pa da vidm kaj je narobe...

LP

morphling1: teorija....če bi dau FSB na 220 ali celo kaj več....v biosu je AGP clock nastavljen kot Auto, v tem primeru se AGPclock veča kokr se pač skupaj z FSBjem?
kaj pa če bi nastavu AGPclock na 66MHz in potem ko nastaviš FSB 220MHz ali več AGPclock tudi ostane na 66MHZ.?
v biosu se to da, sm to me zanima, če je to to, ma BODOM probleme z AGPclock?

To velja samo za norce2 plate, kjer Agp clock poljubno nastaviš, pri njem je pa Agp odvisen od FSB-ja in je FSB/2, ene kartice nimajo problema tud z čez 100 MHz Agp druge pa že dosti prej. Jaz ne vem kaj ga točno zeza, sam bi dosti hitro izoliral problem. Tako prek foruma je včasih težje.

ej shit no...
sm dal nepotrebne komponente ven, pa probu se 1x vse skup. sm tud vzel ven eno ploscico rama (ker sta dve razlicne znamke)...pa tud isti k****.
tko da zdej je sumljivo samo se troje:
-proc
-ram
-graficna

kaj svetujete nadalje? al bo treba hmal maleckyja poklicat:D

hvala,

LP

Sem te že vprašal, pa ne znaš povedat, kako ti sploh štekne ali dela probleme, pa na kakih nastavitvah ?

Bodom: to si ti napisu ni dolgo tega:)...... nek ne stima tule...v biosu nastimam CPU ratio na ×15. pol pa FSB pustim kar na 133mhz.
ce znam prou izracunat, more bit to pol 1995mhz.
damn, meni pokaze 1470mhz
iz tega sledi, da je multiplayer ×11. kako je to mozno? ce sm ga pa dal na ×15. in shranu nastavitve sigurno, ker tud pol k grem se 1x pogledat, vidm da pise ×15. WTF??? tudi wcpuid kaze 11×133.

svetujem ti da daš najnovejši bios, ali bios ki si ga imel pred tem biosom.
potem pa še 1x probej, nekaj v biosu neštima.nasploh če sumiš vse komponente ki so življenskega pomena da tole deluje...v tem primeru najbrš nimaš odklenjenih množilnike več kot x13

mah, tole je tko čudno:)
dej še 1x povej kaj ti sploh dela in kaj ne.

hja se opravicujem...mozno da ker me je tolk razpizdlo, da nism vsega 'razcisceno' povedu. gremo lepo po vrsti...

napajalnik Antec 350W, plata epox 8kha+, najnovejsi bios sm dal prej dopoldne gor.
ce nastimam ×15, mi takoj vrze nazaj na 11. torej mam pol na 12,5 oz. 13...kar da ven 12,5. ce pustim FSB na 133mhz, masina normalno laufa na 1666mhz. tako pri 1.6V kot pri 1,8V. prime95 se ne pritozuje.
v biosu sem najprej FSB ram-a nastavu na 3/4 FSB procesorja, se pravi 100mhz. masina se normalno zbudi.
cim zacnem visat FSB do 138mhz zdrzi, ko sem dal na 140mhz se je masina obesla. in to tko, da je pac bum...kot da bi prtisnu na reset gumb. ob vsakem naslednjem ponovnem dvigovanju FSB-ja oz. ponovnih poskusih OC-ja, se mi masina resetira tudi ze pri 136mhz.
pol sm odstranu vse kartice, samo disk in graficna sta na plati. graficna je ATI Rage 3d Pro 8MB, AGP 2x. isto sranje, ne gre vec kot 138mhz FSB-ja pri ×12,5.
potem odstranim se eno ploscico rama, ker sta dve razlicni (v PM cudni) znamki...isto, ni sprememb.

zdej pa ce vidite kje bi bil problem...na dlan z resitvami...

glede procesorja niti ne sumim tolk, ker je Malecky reku, da mu je na hitro vzgal na 2Ghz ce se ne motm. a ga ni dolgo testiral...

Naslednji teden dobim ram Samsung 256MB DDR PC2700. pa bom se pol probal, pa tud svojo graficno dobim nazaj drug teden 1x (ATI radeon 8500le 128MB).

hvala vsem za pomoc!

LP
««
7 / 34
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Baza AMD-jevih steppingov (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Navijanje
20343851 (16635) peter_ki
»

Duron 1600 MHz Applebred (strani: 1 2 3 4 )

19412822 (8587) nimus
»

Približni rezultat 3000+ Athlona (strani: 1 2 3 4 )

1659520 (7245) Zoidberg
»

FSB in ... (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
593880 (3319) morphling1
»

Katero od teh dveh EPOX plat? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
535541 (4905) krucymucy

Več podobnih tem