Forum » Programska oprema » adobe premiere pro cs4
adobe premiere pro cs4
multiscan ::
na win7 inštaliran adobe premiere pro cs4 sem deinštaliral. Ampak kot kaže, je nekaj moralo ostati na compu. Ko na novo inštaliram program pravi, da je trial potekel.....
Kaj ostane po deinštalaciji in kje to najti?
Kaj ostane po deinštalaciji in kje to najti?
freesty ::
V registru se ti zapise. Tako, da ce reinstaliras nisi nic naredil. Mors iz registra zbrisat al pa formatirat racunalnik.
freesty ::
regedit v cmd. Drugace pa obstaja nek program, ki ti zbrise registre za programe sam ne vem vec kak se mu rece. Google it.
z regedit nisem uspel
Očitno nisem pospravl pravih registrov.
Našel sem Revo Uninstaller Pro, programček, ki naj bi to zmogel, znal..... Postopek se sicer spelje, tudi registre se spravi čistit ampak.....
Hecno, vedno se nekje pojavi en ampak in vse je narobe.
Pri prvem zagonu po inštalaciji mi aplikacija "prijazno" pove, da nisem naredil nišesar. Trial je potekel
Še kak nasvet, namig?
Očitno nisem pospravl pravih registrov.
Našel sem Revo Uninstaller Pro, programček, ki naj bi to zmogel, znal..... Postopek se sicer spelje, tudi registre se spravi čistit ampak.....
Hecno, vedno se nekje pojavi en ampak in vse je narobe.
Pri prvem zagonu po inštalaciji mi aplikacija "prijazno" pove, da nisem naredil nišesar. Trial je potekel
Še kak nasvet, namig?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Win7, kako namestim Language pack ? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 29036 (18279) | GTX970 |
» | Virus na USB, se ne da odstranitOddelek: Pomoč in nasveti | 1900 (1517) | Xserces |
» | [Win vs. Lin] Register vs. 10000 datotek na disku (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Operacijski sistemi | 10355 (6277) | BlueRunner |
» | Shranjevanje nastavitev -- register proti /etc (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 4455 (4137) | 64202 |
» | Dober program za ciscenje registra?Oddelek: Programska oprema | 1883 (1376) | franc3e |