» »

The Elder Scrolls Online

The Elder Scrolls Online

««
5 / 16
»»

particle ::

Aha, jaz sem tudi do sedaj igral brez prekinitve. Sedaj pa 10min stuck v loading screenu :D

XsenO ::

Po preigrani prvi coni...
Skill in crafting sistem zgledaju ql. Toda špil zgleda kot bled Skyrim z idijoti, ki ti kradejo loot pred nosom. Da ne omenim lesenih in slabih animacij v primerjavi z zdaj že 9 letim starim špilom (WoW)
1 + 1 = 1

Bolf3nk ::

špil je res obupno lesen. animacije so res bedne.... elder scrolls pač

... bi bilo bolje če bi Elder Scrolls serija ostala na SP rpg. Tam je najboljša. Tole zleda slabo zaenkrat.

če bi bil špil brez naročnine bi še mogoče igral... tako pa dat 60EUR in še naročnina..

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Bolf3nk ()

BorutO ::

Ne vem, meni res vse dela normalno, nič ne šteka, nič nikjer nobenih bugov, še denar sem heknil, tako da imam polno denarja in najboljši gear. :) Mogoče me bodo čez cajt banali, kaj pa veš, ampak, da pa se, preden popravijo to, treba izkoristiti. :D

bzzero ::

Grem jaz nazaj na Skyrim >:D Tole dejansko izgleda kvečjemu kot kak preSkyrim release. V čem je sploh point več igralcev? Pa zgodba me sploh ne potegne. Dejansko mi je po prvem questu postala nezanimiva in sem preskakoval vse dialoge. Definitivno ni vredno 60 evrov, še manj pa mesečne naročnine.

Zmajc ::

BorutO je izjavil:

Ne vem, meni res vse dela normalno, nič ne šteka, nič nikjer nobenih bugov, še denar sem heknil, tako da imam polno denarja in najboljši gear. :) Mogoče me bodo čez cajt banali, kaj pa veš, ampak, da pa se, preden popravijo to, treba izkoristiti. :D


Če je to res je to še en razlog da te take igre ne dotaknem, ever. Cheaterjev v MMOjih ne trpim.

Pezdicek ::

Še naslov, kjer so videli samo $$$. Igranja mmo-ja v first person kameri mi nikakor ne paše. Tretjo osebni pogled pa je neuporaben. Ker so animacije tako grde, da ti kar slabo postane.

Tole tako na prvo zleda, kot en slab dodatek za Skyrim

yoco ::

Se moram kar strinjat z posti zgoraj. Igra je res "švoh". Glede na to, da je izid že skoraj pred vrati bi rekel, da je tole šele v alpha izdelavi. Da ne omenjam, da ni mini mape, predolgo nalaganje drugih zon (tudi do 10min).

Arnidus ::

Po včerajšnjem dnevu, moram rečt, da stvar ni vredna monthly naročnine. Pred cca šestimi leti sem nehal igrati WOW in nasplošno MMO špile, temule sm pa reku fu** it, skyrim online... itq, da bom probu. Moti me predvsem grafična podoba in lesenost gameplaya. Svet ni živ, kot je bil v WOWu, kjer je vsak zone meu neko "cool" atmosfero in seveda glasbeno podlago. Moti me tudi to, da ni mini mape in sama struktura lvlanja. Igrau sem templarja in je biu healing v dungeonu in nasplošno ceu dungeon popolnoma brez izziva. Kaj pa vem... mogoče še kaj popedenajo in še mal prisluhnejo igralcem na forumih.Ampak tole pa resnično ni WOW-killer, kot so ga opisoval pred časom :)

Sem pa zdej že 20min stuck pri "requesting character load". Še ima kdo te probleme?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Arnidus ()

Bolf3nk ::

WoW killerja ni bilo in ga nebo. WoW bo sam lepo šel v večna lovišča.


nazaj k ESO... že na začetku ko greš iz ječe pa pograbiš prvo orožje, ni nekega VAU efekta. Vse že videno in preigrano. Sicer sem level 3 ali 4, pa je vse skupaj le spam lmb. V letu 2014 bi od takšnega "heavy" naslova pričakoval nekaj več. Na trgu je in je bilo veliko MMOjev, od katerih bi lahko probrali najboljše. Kot je to storil blizzard... ampak ne

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Bolf3nk ()

Arnidus ::

Meh.. Blizzard je postavu previsoke standarde. Računat na uspeh špila, samo zaradi Morrowinda, Obliviona in Skyrima in povrhu vsega predstavit nič novega... utopično skratka. Bom probu čez leto dni, ko bo F2P :)

Zmajc ::

Wow več ne rabi Killerja ker je igra tako stara da sploh več ne spada v mainstream. Vzdržujejo jo samo še stari gralci ki bojo z leti skopneli.

Gw2 trenutno nudi največ za vložen denar denar saj je contenta za igro brez naročnine nenormalno dosti. Pa še fun combat system ima. Očitno bom še nekaj časa ostal tu.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Zmajc ()

yoco ::

A mi zna kdo pomagat. Sem lvl 8 in delam en quest. Fora je, da ne morem ubit bossa in zj sploh ne morem nazaj v main mapo ampak sem zmeri v tej boss zoni not. Čist znoru!
;(

Izi ::

Ne rabimo popolnoma nobene miminape. A niste igrali Skyrim?. Minimapa je vendar tisti kompas, na katerem so vse pomembne stvari. Za celotno mapo pa tudi ni problem pritisniti "M".

Grafika je popolnoma enaka kot v Skyrimu. Po moje ena najboljših do sedaj. Na Ultra nastavitvah z daljavo 100 je še vedno vse tekoče.
Mape so zelo različne in večinoma zelo lepe. Še najgrša je prva puščavska mapa od prve Alliance, ker je precej prazna. Tropski otoki, Jungle in podobne mape so precej lepše in bolj zanimive.

Premikanje je zelo tekoče in hitro, skačeš visoko in daleč. Na začetku je seveda malo počasno vse skupaj ampak hitro postaneš mnogo hitrejši. Sploh Thief, ko nabildaš medium armor in imaš veliko stamine naokoli drvi ko raketa.
Seveda kot je v navadi pri vseh igrah ne smeš pretiravati z velikostjo lika, majhni karakterji imajo vedno precej bolj tekoče animacije kot pa velikani, pri katerih vse skupaj zgleda malo "slow motion".

Boj je pa tipično Skyrimovski. Na začetku je vse skupaj precej počasno, ampak ko malo zlevelaš skille sovražniki padajo hitro in rutinsko.

Zgodba je v redu. Stranskih questov je ogromno. Za moj okus jih je še preveč in kot v Skyrimu tudi tukaj pravzaprav ne moreš narediti vseh stranskih questov, ker jih je enostavno preveč.
In čisto vse je govorjeno, z različnimi glasovi in vsemi potrebnimi efekti, to je verjetno tudi razlog, da je igre kar za 30 GB, saj mora biti govora za tisoče ur.

Brez vsakega dvoma je to največji MMORPG v zgodovini. Ampak občutek ozirom atisti filling, da padeš noter je pa vseeno malo slabši, kot naprimer v SWTOR ali LOTRO.

Največja napaka zame, ki sem jo našel je pa lockpicking. Popolna polomija. Nič spretnosti, nič levelanja, vse je odvisno od tvojega splošnega levela, zato sploh ne vem zakaj je potrebna tista animacij az premikanjem zatičev, če pa je jasno, da boš failal, če si izbral skrinjo previsokega levela. Sramota.

Pa nalaganje novih zemljevidov je zaenkrat katastrofalno počasno, ampak to je še beta in se kot kaže popravlja. Proti včeraj je danes že precej bolje.

Vsekakor ni vredno toliko denarja + mesečne naročnine.

SlimDeluxe ::

Sem tudi sam poizkusil in prišel do Tamriela, kjer naj bi pomagal enemu mačkonu. Sicer pa je takoj zmotilo
1. da ne moreš nastaviti FOV-a
2. da je okoli cel kup opreme, ki je ne moreš pobrati
3. na začetku sem si izbral lok, pa ima zgleda neomejeno puščic?
Desktop: R5 3600X | MSI MPG B550 | RX580 8GB | 32GB DDR4 | be quiet! 650W
Laptop: Lenovo ThinkPad T15 G2 | i7-1165G7 | 32GB DDR4 | 15" FullHD IPS

dottor ::

Včeraj igral kako urco do lvl 3 in imel filing: Ah še en f2p MMO s štorijo in grafiko Skyrima. Name ni nardila nekega efekta in vprašanje kdaj bo potekal unistall proces. Queue na takih zadevah je smešen in že samo čakanje te odvrne. Pol pa so še dolgi loading screeni. Govorjenja je mogoče malo preveč zato sem začel vse skipat (enter, enter, enter, ...).

Ne vem no do sedaj ni nič posebnega, sem pričakoval full full več.
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi

Arnidus ::

Meh.. jst zdej ne morm do svojga lvl 14 chara. Forever req. character load. Po drugi strani, lahko pa ustvarim nouga chara in sm spet v ječi. Še ima kdo podoben problem? Je kaj, kar lahko nardim? Ne da se mi še enkrat čez intro/tutorial area. Damn.

particle ::

Počakaj loading screen. Lahko traja tudi 30min, ampak bo eventuelno prišlo skozi.

yoco ::

Jz vmes špilam na mobiju ko čakam na loading screen! :D Ne vem zakaj to niso mal poštimal!

BorutO ::

Mogoče imate slabe računalnike, če nekaterim šrota tudi po 10 minut, da greš iz ene zone ... pri meni to traja kakšne 20, 30 sekund maksimalno ... edino v samo igro hodi malo dlje ... okoli minuto. Meni pa je zdaj igra prav zanimiva, ker mam fejst dober gear, prideš do moba, ki je parkrat večji level od tebe, pa ga enkrat kresneš in crkne. :P Level mi raste kot gobe po dežju. :)

BorutO ::

Zmajc je izjavil:

BorutO je izjavil:

Ne vem, meni res vse dela normalno, nič ne šteka, nič nikjer nobenih bugov, še denar sem heknil, tako da imam polno denarja in najboljši gear. :) Mogoče me bodo čez cajt banali, kaj pa veš, ampak, da pa se, preden popravijo to, treba izkoristiti. :D


Če je to res je to še en razlog da te take igre ne dotaknem, ever. Cheaterjev v MMOjih ne trpim.

Čisto vsako online igro se da hekniti, samo moreš v nulo vediti obvladati Cheat Engine. ;) Stronghold Kingdoms Online sem tako lepo heknil, da imam 999.999.999 golda :p ... sicer mi je uspelo samo gold hekniti, drugega pa ne, ker se mi potem igra sesuje ali pa tudi sistem zjebe in mi na novo zažene računalnik ... Vse se da hekati ... Tudi War Commander na FB, pa FarmVille ali kaj že je, kjer ljudje zapravljajo denar, za neke brezvezne dodatke, kot so kure, krave itd ... Ni, da ni ... dokler pa te kdo ne prijavi, pa brez težav igraš. ;) Sicer hekam ali probam shekati vsako igro, ki je brezplačna, tisto, ki sem kupil, se ne igram s tem, ker je preveč škoda denarja, da bi me banali za vedno iz online igre ... Pri World of Warcraft si lahko gear level 1 spremeniš v level 85 ... zdaj ne vem, če še to gre, to sem probaval kakšni dve leti nazaj ...

Za enkrat mi je tu uspelo samo denar hekniti, drugega pa še ne, skill pointse bi rad heknil, pa še ne vem, katere so prave hex kode. :p

ahac ::

Mogoče imate slabe računalnike, če nekaterim šrota tudi po 10 minut, da greš iz ene zone ... pri meni to traja kakšne 20, 30 sekund maksimalno ... edino v samo igro hodi malo dlje ... okoli minuto.
Problem ni v računalnikih, ampak serverjih.


Jaz sem sicer prišel do prvega mesta in zdaj, ko imamo malo več skillov je combat malo manj lesen kot na začetku (ampak še vedno preveč).

Moti me tudi, da so pogovori z NPCji samo klikanje na "next" in potem NPC počasi in zdolgočaseno bere quest text... moj lik pa nič ne reče. V bistvu ne vem zakaj sem se tolk ukvarjal z izgledom lika, če se ga itak skoraj ne vidi v špilu...


Ne rabimo popolnoma nobene miminape. A niste igrali Skyrim?. Minimapa je vendar tisti kompas, na katerem so vse pomembne stvari. Za celotno mapo pa tudi ni problem pritisniti "M".
Skyrim sicer nisem igral, ampak... a ni to špil, ki je znan po skoraj najslabšem UI vseh časov? ;)
Minimap bi bil čisto kul, kompas je beden.

Sicer pa izgleda, da špil podpira addone tako, da se bo verjetno dalo velik izboljšat UI.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: ahac ()

dottor ::

Ja meni gre kompas tudi malo na živce in morem vsake 2 minute mapo odpirat. Pa vsako tolko igra zamrzne za sekundo ali dve.
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi

yoco ::

BorutO je izjavil:

Mogoče imate slabe računalnike, če nekaterim šrota tudi po 10 minut, da greš iz ene zone ... pri meni to traja kakšne 20, 30 sekund maksimalno ... edino v samo igro hodi malo dlje ... okoli minuto. Meni pa je zdaj igra prav zanimiva, ker mam fejst dober gear, prideš do moba, ki je parkrat večji level od tebe, pa ga enkrat kresneš in crkne. :P Level mi raste kot gobe po dežju. :)

Kako pa dobiš tok dobr gear? kaj narediš z orožjem in armorjem ki ga ne rabs, a ga prodas al ga razstaviš za crafting?

BorutO ::

Čisto vse, kar nafarmam, prodam, ali pa niti ne pobiram ... samo kolješ s polno brzino, pa level raste kot po tekočem treku. :) En me je glih prej vprašal od kod meni takšna oprema pri tolkem levelu? ... pa kaj te ... trenutno še nisem banan, sem pa videl, da me je par karakterjev od blizu ogledovalo kakšno opremo mam ...
S cheat Engineom, hex kode moreš najti pa spreminjati s ciframi ... je bila kar jeba, ti povem, se mi je igra verjetno 20x sesula, da sem končno našel, ko sem pa našel pa mi po ponovnem zagonu ni ostalo toliko golda ... pa sem še malo naprej brskal pa našel ... je bilo za popizdit, samo se je splačalo. :)

BorutK-73 ::

BorutO je izjavil:

Zmajc je izjavil:

BorutO je izjavil:

Ne vem, meni res vse dela normalno, nič ne šteka, nič nikjer nobenih bugov, še denar sem heknil, tako da imam polno denarja in najboljši gear. :) Mogoče me bodo čez cajt banali, kaj pa veš, ampak, da pa se, preden popravijo to, treba izkoristiti. :D


Če je to res je to še en razlog da te take igre ne dotaknem, ever. Cheaterjev v MMOjih ne trpim.

Čisto vsako online igro se da hekniti, samo moreš v nulo vediti obvladati Cheat Engine. ;) Stronghold Kingdoms Online sem tako lepo heknil, da imam 999.999.999 golda :p ... sicer mi je uspelo samo gold hekniti, drugega pa ne, ker se mi potem igra sesuje ali pa tudi sistem zjebe in mi na novo zažene računalnik ... Vse se da hekati ... Tudi War Commander na FB, pa FarmVille ali kaj že je, kjer ljudje zapravljajo denar, za neke brezvezne dodatke, kot so kure, krave itd ... Ni, da ni ... dokler pa te kdo ne prijavi, pa brez težav igraš. ;) Sicer hekam ali probam shekati vsako igro, ki je brezplačna, tisto, ki sem kupil, se ne igram s tem, ker je preveč škoda denarja, da bi me banali za vedno iz online igre ... Pri World of Warcraft si lahko gear level 1 spremeniš v level 85 ... zdaj ne vem, če še to gre, to sem probaval kakšni dve leti nazaj ...

Za enkrat mi je tu uspelo samo denar hekniti, drugega pa še ne, skill pointse bi rad heknil, pa še ne vem, katere so prave hex kode. :p

Upam da te ne srečam v kakšnem MMO-ju. Cheaterje v MMO sovražim bolj kot naše "politike"

Zgodovina sprememb…

BorutO ::

Vem ... Zato pa jaz ne igram takih iger kot je wow, pa neki travijan pa to ... če jaz lahko heknem igro, jo drugi tudi lahko, zato pa brezveze, zato najraje igram igre, ki so res zaščitene, preko Steama na primer oz. preko VAC serverjev. Zato mene ne boš nikoli srečal na takih igrah, če že pa mogoče samo za par dni, da sprobam, kako kaj igra deluje s kodami. Brez skrbi drugače. ;)

BorutK-73 ::

BorutO je izjavil:

Vem ... Zato pa jaz ne igram takih iger kot je wow, pa neki travijan pa to ... če jaz lahko heknem igro, jo drugi tudi lahko, zato pa brezveze, zato najraje igram igre, ki so res zaščitene, preko Steama na primer oz. preko VAC serverjev. Zato mene ne boš nikoli srečal na takih igrah, če že pa mogoče samo za par dni, da sprobam, kako kaj igra deluje s kodami. Brez skrbi drugače. ;)

Ok.
Pa če se ne motim sem ti ravno jaz registriral tvoj ESO račun, ker tebi ni uspelo.

Bolf3nk ::

Pri World of Warcraft si lahko gear level 1 spremeniš v level 85 ... zdaj ne vem, če še to gre, to sem probaval kakšni dve leti nazaj ...


:))

kaj bi ti hackal, kar sploh nimaš na tvojem pc.

a diablo 3 ti je tudi ratalo? :))

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Bolf3nk ()

kratos ::

@BorutO upam da se hecaš, zakaj take buče prodajaš ? Daj mi slikaj ta tvoj gear pa neomejeno golda prosim.
Gold je server sided in ti, brez da bi vdrl v njihov server lahko spremeniš samo cifro na tvojem zaslonu, ko se bo sinhroniziral z serverjem ti ga bo vrglo nazaj na realno vrednost. Enako je z vsemi MMO-ji, traviani, farmvili, itd.
Druga stvar je z singleplayer špili kjer so vse vrednosti zapisane v datotekah na računalniku in jih lahko po mili volji spreminjaš, drugo pa so multiplayer igre kjer so vse vrednosti zapisane v njihovem serverju.

Drugače pa glede TESO, sem nekaj takega pričakoval, dandanes je stanje dokončanega špila - beta, Špil ki naj bi bil v beti je v alphi, dokončan špil pa postane šele čez kakšno leto, dve po izzidu. Žal so videli da lahko ljudem enako prodajo nedokončan špil kot dokončan.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: kratos ()

Izi ::

Cheat Engine je programček za modificiranje SINGLE player iger na Windows platformi. Tam se res da speminjati vse.
Pri Multiplayer igrah pa ti lahko spreminjaš samo zadeve, ki se izvajajo na strani clienta. Na primer za premikanje lika skrbi client in zato so možni razni speed hacki, wall hacki in podobne zadeve.
Ostale glavne zadeve, kot so denar, izkušnje, skill točke, ... pa je vse na serverju in tam ne moreš nič spreminjati, tako da je BorutOa verjetno malo zanesla domišljija :P

Pošlji slike (pa brez photoshopa), drugače se ni zgodilo.

ahac ::

Tema ni namenjena samohvali "hackerja" (ki mu ni jasno niti to, da 10 minutno loadanje verjetno ni zaradi slabih PCjev).
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

kratos ::

@ahac daj pazi malo, da ti nebo BorutO shackal računalnika... potem nimaš kaj več.

ontopic: To kar so izdali je končen špil ali so ga oskubili grafike zaradi "manjšega" downloada ?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: kratos ()

dottor ::

Meni danes ploh ni hotlo loginat. Queue se je samo večal, pa ko je začelo nalagat je po eni uri vrglo vn. Sproval sem 2x pol sem odnehal.
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi

ahac ::

Skyrim's success is the best argument against The Elder Scrolls Online

Also, kar sem opazil (in je omenjeno v tem članku). Do zdaj nisem niti ene stvari delal skupaj z drugimi igralci. Ja, laufajo tam okrog, ampak to je to. In sploh čudno izgleda, ko stojijo okrog NPCja, ki ga sam ne vidiš (ker si malo naprej v questu in se je premaknil).
No, saj WoW je enak v tem pogledu (skupinskih questov pri levelanju skoraj ni več, ker se igralcem ne da ukvarjat z iskanjem grupe), ampak vmes smo pa dobil GW2, ki ima pa to super narejeno z eventi, kjer lahko sodeljuje kdor hoče... pri TESO pa zaenkrat nisem videl še nič takega zaradi česar bi rabil še kakšnega drugega igralca na serverju...
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

yoco ::

Meni se že nekaj časa noče loginat? A je tak naval, da sploh ne morem not pridt al so serverji down?

BorutO ::

dottor je izjavil:

Meni danes ploh ni hotlo loginat. Queue se je samo večal, pa ko je začelo nalagat je po eni uri vrglo vn. Sproval sem 2x pol sem odnehal.


Jaz se že uro zajebavam, da bi se uspešno logiral, pa nič ... nekaj jebe, ali pa sem banan?

Ahac ... Jaz tudi v tej igri ne vidim nič zanimivega kaj vem kaj ... Vse je isti princip kot Skyrim, le da tu pač igralci lečejo in da se mobi spavnajo čez par sekund, ko jih pobiješ ... brezveze. Še vedno rajši skyrim igram. Noro je nareto ... včasih nekaj v chat napišeš, pa ven ne moreš, ali nekaj delaš, kaj vem kaj, pa z miško več kontrolirati ne moreš, moreš prvo stisniti desni knof na miški, potem pa gre ... da o healanju med igro ne govorim ... preden ti stisneš I, pa izbereš tiste flaše za zdravje, te že lahko pobijejo ... sem gledal ... enemu mobu sem pustil, da me je cel čas tolkel, preden sem skoraj crknil, sem šel hitro stisnit meni, potem sem še mogel poiskati to flašo, pa jo z E potrditi ... preden sem potrdil, sem bil že hin ... Polom.

Glede samohvale ... itak se vsako igro da hekati, skoraj vsaka je serverside ... skoraj povsod se vse na novo resetira, ko igro na novo zaženeš, včasih kaj ostane, včasih pa vse ostane ... ker pa je skyrim še v začetni fazi, imajo velike luknje ...

Kaj še je neumno pri tej igri .. je odklepanje chestov ... sem si nakupil 200 lovkpickov, najdem en chest, ki je ležal pri enem hribu, potem pa ... kako pri vragi to odkleniti ... potrl sem skoraj 80 tega, da sem odklenil, pa še to ne vem kako ... če je skos cajta zmanjkalo ...

Izi ::

ahac je izjavil:

pri TESO pa zaenkrat nisem videl še nič takega zaradi česar bi rabil še kakšnega drugega igralca na serverju...

Počakaj, da prideš v Cyrodiil. Celotna dežela Cyrodiil je PvP. 2/3 vseh igralcev tam je tvojih sovražnikov in brez skupine zvestih prijateljev boš tam bolj tenko piskal. Razen če nisi specializiran Thief, ki se lahko naredi nevidnega bodo vsi ostali tam rabili spremstvo. Biti samotarski raziskovalec bo samomorilsko.
Večina questov tam je menda nanenjena skupini, ker so tudi sovražniki tam precej šefovski, da vseh ostalih igralcev, ki te bodo poskušali ubiti niti ne omenjamo.
Cyrodiil je daleč največja dežela v ESO. Tam ves čas poteka PvP in AvA. Mest in vasi je ogromni in prav vsako si lahko lasti eno zavezništvo, vsi ostali pa bodo poskušali zavzeti to mesto.
In ne bo vse samo v boju, zelo pomembna je tudi podpora in obramba mest in vasi. NPC stražarje je potrebno opremljati, nadgrajevati, obnavljati obrambo, ...
Tisti, ki napadajo bodo morali najprej zgraditi "siege weapons", da bodo lahko zavzeli kakšno mesto.
Vmes bodo pa še Solo agentje, ki bodo izvajali razne sabotažne dejavnosti v sovražnih mestih. Verjetno bodo to v glavnem "stealth" igralci, ki se bodo morali pretihotapiti mimo stražarjev.
Je pa tudi v ostalih ne PvP deželah toliko questov, da pravzaprav v Cyrodiil lahko nikoli ne vstopiš, če si strogo PvE igralec.

V Cyrodiilu so še številni "dungeoni", ki so menda vsi po vrsti namenjeni skupinskemu čiščenju.
Skratka ti si še v uvodnem samotarskem delu igre, ki je samo majhen del igre, toliko, da se malo nabildaš in nabereš skillov pred pravim začetkom.
Je pa tudi v ne PvP ozemljih toliko questov, da ti prav nikoli ni treba odpotovati v Cyrodiil. Vsaj tako pravijo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Izi ()

XsenO ::

Problem je ker tudi questi niso sploh prirejeni za groupo. Bil z bratom v partiju pa sploh ni štelo skupnega progresa.
1 + 1 = 1

particle ::

preden ti stisneš I, pa izbereš tiste flaše za zdravje, te že lahko pobijejo


hacker še bližnjic ne najde tsss..

BorutO ::

To, če znam delati s Cheat Engineom, še ne pomeni, da vem z igro ... Sem našel one 1,2,3,4,5 R pa Q se mi zdi ... bi pa bil vesel, če bi povedal ... ampak zgleda da več v igro ne morem ... bo treba drug račun narediti :p

SiK ::

dottor ::

Vprašanje:

Kljub NDAju kapljajo slike in reviewi vn. Niso neke "hude sankcije" zagrožene za to?

PS: Vem da lahko navedeš lažne podatke in se izogneš temu ampak vseeno menim, da se da vsakega izsledit.
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi

SiK ::

nekaterim so ze dovilili se mi zdi pac so jim odstranili NDA ne pa vsem

dottor ::

Pač mene je razočarala in bo letela dol z diska. Bomo igrali navaden Skyrim dalje.
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi

SiK ::

Ja sam Skyrim je Skyrim to je pa MMO.
http://j.mp/1fMc26c

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: SiK ()

dottor ::

Ja ampak da mi okoli skače nekaj playerjev in pobira kripe, pa da 2 ure čakam za loginat pa še to ne uspe imam raje Skyrim.

Vsaj kar sem jaz igral je več al manj SP MMO kjer ti random folk skače okoli. Mogoče pride prav za kak trade, nekih partyev nisem vidu, kar smo provali s kolegi je blo bolj mlačno.
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi

BorutK-73 ::

Pozabljate da je to beta. Tako da so še možnosti da popravijo igro.
IMHO, ESO bo f2p konec leta.>:D

SiK ::

Ne vem men je vsec in jo se igram:)
Vsak ma svoj okus

BorutK-73 je izjavil:

Pozabljate da je to beta. Tako da so še možnosti da popravijo igro.
IMHO, ESO bo f2p konec leta.>:D

RES JE:)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: SiK ()

dottor ::

No pol bomo čez pol leta spet provali.
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi
««
5 / 16
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Fallout 76 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Igre
35768980 (4298) oo7
»

WildStar (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Igre
12418558 (6607) Zmajc
»

Star Wars - The Old Republic (strani: 1 2 3 416 17 18 19 )

Oddelek: Igre
915132207 (61918) ahac
»

Kateri MMO?

Oddelek: Igre
254612 (3209) sash69

Več podobnih tem