Forum » Programska oprema » BlueStacks Beta-1 ne dela - Acer Aspire 5741G
BlueStacks Beta-1 ne dela - Acer Aspire 5741G
tehnik11 ::
Zdravo.
inštaliral sem si najnovejšo verzijo Bluestacks App Playerja. Ko launcham program, ekran postane črn in ne morem se tega znebiti, Task Man. ne zažene tako da moram na silo ugasnit računalnik in še enkrat prižgat. Sem pa imel v preteklosti nameščeno starejšo verzijo, ko se je program šele dobro pojavil in je delala odlično.
Če ima kdo izkušnje z BS naj prosim pomaga.
LP T11
inštaliral sem si najnovejšo verzijo Bluestacks App Playerja. Ko launcham program, ekran postane črn in ne morem se tega znebiti, Task Man. ne zažene tako da moram na silo ugasnit računalnik in še enkrat prižgat. Sem pa imel v preteklosti nameščeno starejšo verzijo, ko se je program šele dobro pojavil in je delala odlično.
Če ima kdo izkušnje z BS naj prosim pomaga.
LP T11
znanost je dostopna vsem
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | uTorrent namešča program za rudarjenje kriptovalut (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Kriptovalute | 48536 (35494) | polpo |
» | Full in trial verzijaOddelek: Programiranje | 1937 (1681) | Robocop1 |
» | Program za avto download podnapisov (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 30524 (17031) | KontraCepec |
» | Firefox 0.10.1 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 6894 (6894) | CaqKa |
» | Headline Tracker - updateOddelek: Programska oprema | 2040 (1608) | Yeznick |