Forum » Programska oprema » Macro .doc
Macro .doc
amacar ::
Rabil bi nekoga, ki ima word 2003, ter bi iz te: http://www9.zippyshare.com/v/22813911/f... (naj bi bila pokvarjena, zaradi prehitre odstranitve ključka) ali iz te http://www38.zippyshare.com/v/68084160/... (popravljena verzija, ne vem, če je popravljen/skopiran tudi macro), datoteke shranil macro in mi ga poslal, da ne bi bilo potrebno pisati ponovno. V wordu 2010 nažalost ne prikaže nič. Možnost je seveda tudi, da je vseskupaj okvarjeno in zato ne pokaže a to ne morem točno vedeti, ker nimam worda 2003.
Torej prosim, da si nekdo z wordom 2003 vzame 5minutk in testira ti dve datoteki, ter mi skopira macro, če slučajno ni okvarjen.
Hvala!
Torej prosim, da si nekdo z wordom 2003 vzame 5minutk in testira ti dve datoteki, ter mi skopira macro, če slučajno ni okvarjen.
Hvala!
Duhec ::
Ne z 2003, ne z 2007 verzijo Worda ni v teh dveh datotekah nobenega makroja.
Po vsej verjetnosti je makro še v normal.dot datoteki, ki je privzeta predloga za Wordov dokument na kompu, kjer se ti je zgodila poškodba datoteke, zato tam štartaj Word in ali pod Makro pod Orodja/Makro ali pa stisni Alt+F8, da se ti odpre okno z Makri in prebrskaj tako v splošni predlogi-normal.dot kot v datoteki Mesečni jedilniki 2011-12.doc, če se nahaja kak makro.
Po vsej verjetnosti je makro še v normal.dot datoteki, ki je privzeta predloga za Wordov dokument na kompu, kjer se ti je zgodila poškodba datoteke, zato tam štartaj Word in ali pod Makro pod Orodja/Makro ali pa stisni Alt+F8, da se ti odpre okno z Makri in prebrskaj tako v splošni predlogi-normal.dot kot v datoteki Mesečni jedilniki 2011-12.doc, če se nahaja kak makro.
amacar ::
Sem na srečo še našel osnutek macra v backup datoteki, tako da sem enostavno samo par stvari dopolnil in že deluje.
Hvala ti za trud.
Hvala ti za trud.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | diskretne strukture - literaturaOddelek: Šola | 4463 (1963) | studentkaMat |
» | SeminarskaOddelek: Šola | 1131 (910) | fx3zRejSz0cS |
» | index.htmlOddelek: Programiranje | 949 (679) | brodul |
» | [excel] grafiOddelek: Programiranje | 1104 (935) | renegade |
» | relacijska shema podatkovne bazeOddelek: Programiranje | 2074 (1771) | krneki0001 |