Forum » Programska oprema » Dva monitorja - lokacija pop-outa
Dva monitorja - lokacija pop-outa
Gerapa ::
Zdravo
Imam prenosnik z dodatnim monitorjem. Z večino programov delam na dodatnem monitorju. Ko pa prenosik odklopim in delam samo na primarnem ekranu, mi včasih ne pokaže pojavnih oken tega programa - izkaže se, da so "na dodatnem ekranu", oz. izven primarnega ekrana. Če imam dodatni ekran odklopljen jih je nemogoče premakniti na območje ekrana. Upam da sem dovolj jasno opisal situacijo.
Zelo bom hvaležen za rešitve!
Lp
Imam prenosnik z dodatnim monitorjem. Z večino programov delam na dodatnem monitorju. Ko pa prenosik odklopim in delam samo na primarnem ekranu, mi včasih ne pokaže pojavnih oken tega programa - izkaže se, da so "na dodatnem ekranu", oz. izven primarnega ekrana. Če imam dodatni ekran odklopljen jih je nemogoče premakniti na območje ekrana. Upam da sem dovolj jasno opisal situacijo.
Zelo bom hvaležen za rešitve!
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenosni računalnik in dodatni zaslonOddelek: Zvok in slika | 3190 (2932) | Žiga127 |
» | Namizje se ne pokaže - po novi inštalaciji w7Oddelek: Pomoč in nasveti | 1069 (963) | s6c-gEL |
» | DODATNI EKRANOddelek: Pomoč in nasveti | 861 (566) | boogie_xlr |
» | Kateri monitor imate in kakšno razmerje slike?Oddelek: Strojna oprema | 2731 (2075) | Damiani |
» | Na gigabyte GA-965P-DS3 ne morem namestit Viste/Windows7/2008 ServerOddelek: Operacijski sistemi | 1060 (918) | dukedl |