» »

HTC Wildfire S vreden denarja?

HTC Wildfire S vreden denarja?

Jan3 ::

Pozdravljeni.

Mene sam zanima ali je HTC Wildfire S vreden nakupa. Sm pogledal specifikacije in se mi zdi soliden telefon. Zanima pa me predvsem tisto, kar ne pise: kako dolgo baterija zdrzi, odzivnost, uporaba, kaksno delanje z ROMi pa tako. Skratka prkatični vidiki uporabnikov, ki ga imate.
Se opravicujem za isto novo temo, ampak rabm hiter feedback :).

LP.

Ciklamen ::

Najbolje da si na youtube pogledaš kak review da vidiš kako in kaj :) Tam se tudi vidi, kako je telefon odziven, ponavadi povedo kakšna je avtonomija, itd.

Za ROM-e poglej na MoDaCo ali XDA, tam imaš tutoriale kako ROM namestiti :)

Upam da pomaga kaj (sam si ga sicer ne lastim)
- End of the Post ->

-žiga- ::

Ne vem koliko stane in koliko ti bo koristen, ampak jaz sem pred 10 meseci zanj dal 120 eur in sem z nakupom zadovoljen. Baterija drži od jutra do večera, če ga veliko uporabljaš, če ne pa gre tudi do štiri dni. Odzivnost je dobra, čeprav se mi zdi zadnje čase slabše dela (ali je že star, ali pa so aplikacije zahtevnejše). Ampak pod to mislim, da mi je parkrat zmrznil za sekundo ali dve. Pa nekajkrat se mi je med pogovorom resetiral sam od sebe - mogoče je bil pregret. Z ROMi nimam izkušenj. Za maile je dober, za brskanje po internetu je zaslon premajhen, tako da je bolj za nujne primere.

RejZoR ::

Za svojo ceno (~200 EUR) je sigurno ok telefonček. Sam imam sicer njegovega predhodnika kateremu očitam samo slabo ločljivost ekrana ter manjko grafičnega čipa. Ampak sem se tud na to navadil in mi je prav lušten telefon (eden najboljših do zdej, pa sem imel pred tem dost bolj zmogljivega Samsunga).
Wildfire S pa nadgrajuje ravno to kar manjka mojemu. Višja ločljivost ekrana, grafični čip in mal boljša kamerca. Pa tovarniško pride z Gingerbread-om.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

tomaz- ::

Sam bi vzel Huawei Ideos x5

crazyLIKEme ::

Jaz sem dala zanjga 40€ in če bi dala kaj več, bi se kar malo sekirala.

Baterija mi drži en dan, včasih še to ne. Res ga veliko uporabljam.

Zaslon je za brskanje po netu res premajhen.

Pomnilnika je definitivo premalo na telefonu.

Odziven je ful. Mogoče kakšna aplikacija za mikrosekundo zmrzne, se komaj opazi. Čeprav mi zadnje čase temni zaslon, preden se aplikacija zažene, ma ni prevelike krize.

Mogoče se edino malo preveč segreje, ampak to je največja kriza poleti sedaj, ko je bila zima je pašalo :P

Aja, pa baje se ga da končno rootat :D
http://crazyl1keme.deviantart.com/

Ob zelo pogosti uporabi noben smartphone ne bo zdržal več kot 1 dan, tako da mu to ne moreš štet kot slabost.

Jan3 ::

najlepša hvala za odgovore :).

Sem dobil ravno kar sem iskal tku da res hvala, moja punca kupuje nov mobitel ma zdej samsung galaxy 5 oz. i5500 in je ful krneki baterija zdrzi cel dan brez kkršnekoli uporabe in sploh nevemo kaj je problem - krivim originalen sstem k jw zelo potrosen, k baterija je dokaj mocna za tak "piskav" telefon.

za smse, klice, obcasen net in primerjava z samsung 5 je sigurno zelo boljsa verzija sklepam :).

in se strinjam z ideosom x5, ga mam osebno in sem zelo zadoovljen, sam ji ni vsec :P.

hvala se enkrat.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Jan3 ()

Galaxy 5 je še slabši od prvega Wildfireja. Sicer je res poceni ampak imo ni vredno. Sem glih opazil, da je v Swedata model Wildfire S celo 190 EUR, kar je imo zelo ugodno.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

HTC Wildfire (strani: 1 2 3 412 13 14 15 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
703126346 (62944) majstr77
»

Nov telefon (strani: 1 2 )

527576 (5813) burek1
»

huawei vs. htc vs. samsung vs. SE

294862 (4379) jizzer
»

Kateri Android kupiti? (strani: 1 2 )