Forum » Mobilne tehnologije » LG P500 Optimus One ali HTC Wildfire ?
LG P500 Optimus One ali HTC Wildfire ?
Axl Rose ::
Sestra kupuje nov telefon in izbira med tema dvema... Probala sem že HTC Wildfire pa se mi je zdel vredu, samo resolucija me malce moti... za LG pa ne vem, tako da prosim vaše mnenje glede izbire tih dveh telefonov.
- spremenil: Axl Rose ()
thramos ::
Optimus One. Sicer slabši izgled (kar pa je relativno), ima pa boljši procesor, boljšo ločljivost ...
Axl Rose ::
Med tima dvema zbira, ker ima namen odšteti za telefon 100€ (rabljen). Tako da samo ta dva prideta v poštev, edino če je še kakšen drug z androidom za takšno ceno in je boljši.
;-) ::
Aja to je pa drugo. Drugega žal ni na izbiro med tema dvema bi jaz vsel LG-ja, čeprav se lažje proda Wildfire če nisi zadovoljen (sem že 2 prodal še isti dan ko sem dal oglas). Včasih se tudi na bolhi pojavijo Huawei ideos x5 za okoli 140€, ga je brat shendlal na 125 pa še ko smo se dobili za 5 tako da je na koncu dal 120€ starejšemu možakarju za super telefon.
Mavrik ::
Zaradi veliko kvalitetnejšega zaslona (ločljivost 480x320 proti 320x240) je LG boljša naprava. Namreč aplikacije bodo manj zrnate, obenem pa je veliko lažje brati stvari v brskalniku in ostalih podobnih aplikacijah.
Prav tako se že pojavlja kar nekaj aplikacij, ki QVGA (torej 320x240) telefonov sploh ne podpirajo več.
Prav tako se že pojavlja kar nekaj aplikacij, ki QVGA (torej 320x240) telefonov sploh ne podpirajo več.
The truth is rarely pure and never simple.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mavrik ()
GeForce ::
X8 - enak procesor in grafika kot LG, malo manjši zaslon (s tem da LG podpira 256K barv, X8 pa 16M) in nima multitoucha nažalost.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: GeForce ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HTC Wildfire (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 126650 (63248) | majstr77 |
» | Slika na monitorju slabša kot na zaslonu telefona z majhno resolucijoOddelek: Loža | 4507 (4086) | Bananovec |
» | Nakup rabljenega android telefona do ca 60 eurOddelek: Kaj kupiti | 7280 (6517) | SLO_Matej |
» | Nokia ali HTCOddelek: Kaj kupiti | 4766 (3527) | rzidar1 |
» | Mobitel do 200€Oddelek: Mobilne tehnologije | 6930 (5657) | gregor |