» »

Mobilni operaterji

Mobilni operaterji

emmentalet ::

Pozdrav vsem,
no pa smo tam, ko bi bilo lepo razmislit, h kateremu operaterju se splača it, glede na to, da Tuš meša štrene vsepovprek z izjemno ugodnimi cenami aparatov ob vezavi...
Recimo Htc one x z naročnino 28€ ja 149€....
Zdaj sem pri Simobilu in se ne pritožujem, zatorej me zanima, če ste tisti, ki ste naredili pristop bodisi iz Tuša bodisi iz Mobitela, zadovoljni pri Tušu?
Predvsem glede signala ter 3g?
Si mobil ima 3g skoraj vsepovsod no...kar je ql...
Pač meni je par kolegov dejalo(okolica Nove Gorice), da včasih zmanjka signala??
Zdaj ne vem, al se to konstantno dogaja vsepovsod po SLO al kako....
Sprašujem zato, ker resno razmišljam da bi šel na tuš no....
lp

ahac ::

Jaz sem zadovoljen. Signal je slab edino tam, kjer tečem (ozka dolina izven naselja) in se poveže na Mobitel omrežje (torej se še vedno da normalno klicat). V LJ je pa povsod dober signal, razen v kakšni kleti (v LJ se pa ne da uporabljat Mobitel omrežja).
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

floyd1 ::

Sem šel po enaki poti (Simobil-Tušmobil) in ni neke hude razlike. Kvečjemu sem pri Simobilu kdaj dobil obvestilu o zgrešenem klicu, čeprav se v tistem času nisem pogovarjal ali imel izklopljenega telefona, kar je bilo čudno. Z dvema različnima telefonoma. Zunaj mest dela Tušev mobilni net precej slabše kot v mestih (ravno včeraj nazadnje testiral, ko sem čakal pri zdravniku), kako je delal Simobilov pa ne vem, ker takrat tega še nisem toliko uporabljal.

Tušmobil pa ima VELIK problem z odnosom do strank, ki je (vsaj po mojih izkušnjah) porazen. Že četrtič sem jim postavil vprašanje o zakonitosti njihovega zaračunavanja opomina (glede na ZVPot) in mi še vedno niso odgovorili. Zgleda, da je tam zaposlenih en kup polpismenih, ki imajo resne bralne težave, ko pride do (za njih) neprijetnih vprašanj...

Invictus ::

V Financah je bil članek da se bo počasi splačalo iti k tujcem ker bodo roaming stroški manjši od domačih operaterjev.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri mobilni operater je najboljši v sloveniji (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
10329186 (14616) Jerry000
»

Mobitel vs. Simobil (strani: 1 2 3 )

14035689 (20793) Veron
»

Tušmobil DA/NE? (strani: 1 2 3 4 )

16528458 (18073) Reycis
»

TUŠMOBIL - paketi FREE (strani: 1 2 3 4 )

18545886 (34616) OChack
»

Paket All Inclusive pri Tušmobilu

306058 (4802) Lonsarg

Več podobnih tem