Forum » Kaj kupiti » Napajalnik ki dela še nekaj časa ko ugasneš računalnik
Napajalnik ki dela še nekaj časa ko ugasneš računalnik
mrTwelveTrees ::
Katri modeli napajalnikov delajo še nekaj časa, ko ugasneš računalnik (dela samo ventilator)
ker imam napajalnik spodaj, bi rabil tak napajalnik ki ima 3 oz 4 pinski konektor za ventilator, da bo ta delal na vrhu računalnika še nekaj časa ko ugasnem računalnik
mislim kupit nov napajalnik in ga ne mislim odpirat, mora imeti ta konektor, videl sem že, samo ne vem modele...
hvala za info.
ker imam napajalnik spodaj, bi rabil tak napajalnik ki ima 3 oz 4 pinski konektor za ventilator, da bo ta delal na vrhu računalnika še nekaj časa ko ugasnem računalnik
mislim kupit nov napajalnik in ga ne mislim odpirat, mora imeti ta konektor, videl sem že, samo ne vem modele...
hvala za info.
kuglvinkl ::
To je delal nek moj stari Enermax. Se me zdi, da to je v modi, pa spet ni.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kuglvinkl ()
stock ::
Enermaxi imajo novi vsi to. So pa mal to mal €€ napajalniki. Mogoče če uprašaš kar v kaki trgovini, če imajo tudi kateri cenejši.
Nevem pa če napaja še dodatne ventilatorje, in tudi to ne laufa več kot 30s..
Nevem pa če napaja še dodatne ventilatorje, in tudi to ne laufa več kot 30s..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | tišanje napajalnika (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 12524 (8597) | Heavy |
» | Odprta tema o lc power napajalnikih (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Strojna oprema | 47493 (43812) | klinker |
» | Soliden napajalnik iz AGT...Oddelek: Kaj kupiti | 3195 (2110) | paramedic86 |
» | Problem napajalecOddelek: Strojna oprema | 1273 (967) | Pyr0Beast |
» | Kater PSU za hard OC (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Kaj kupiti | 29586 (18132) | LittleDevil |