Forum » Omrežja in internet » volja ftp ne dela
volja ftp ne dela
sidney ::
A samo men, pa mojmu kolegu, al tut vam? Sem mal gledou na nihovi strani, pa nic ni omenjeno, da nebi delalo ???
Marjan streli !!!! Lisice so Mici zagrable !!!!
LoneWolf ::
Zadnje case ocitno Volja omejuje dostop na FTPju samo njihovim IPjem. Moras biti povezan preko Volje da prides na njihov FTP - ce sem na SiOL-ovem ADSLu, ne pridem gor.
ali3n ::
pravkar sem preveril po telefonu 01/ 5875 888 - operater mi je rekel, da se je treba povezat prek Volje. Torej prej omenjeni sum o blokiranju IPjev drži!
naj mi admini tole prosim spregledajo.
HOW THE F<<-rožica>> NEJ ZDEJ JEST POBEREM DOL SVOJE STVARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Prekleti bebci nevzgojeni - o takih odločitvah bi moral predhodno obvestit uporabnike!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
naj mi admini tole prosim spregledajo.
HOW THE F<<-rožica>> NEJ ZDEJ JEST POBEREM DOL SVOJE STVARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Prekleti bebci nevzgojeni - o takih odločitvah bi moral predhodno obvestit uporabnike!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ziga Dolhar ()
Ziga Dolhar ::
Cenzurirat sicer ne mislimo, a vseeno se poskusite vzdržat F-rožic, če se le da ;).
Blatenje vsepovprek seveda ni zaželjeno... Se da lepo povedat :].
--
p.s.: rešitev tvojega problema:
a) priklopiš se na internet preko Volje.
b) pobereš dol stvari preko www-ja. Zaj*ban če ne veš točnih imen datotek oz. jih nimaš nekje polinkane...
c) Prosiš nekoga, ki se povezuje preko Volje da to stori zate :].
Blatenje vsepovprek seveda ni zaželjeno... Se da lepo povedat :].
--
p.s.: rešitev tvojega problema:
a) priklopiš se na internet preko Volje.
b) pobereš dol stvari preko www-ja. Zaj*ban če ne veš točnih imen datotek oz. jih nimaš nekje polinkane...
c) Prosiš nekoga, ki se povezuje preko Volje da to stori zate :].
...sej bom porihtal prek nekoga, ki ima Dial-up... sam res bi lahko prej obvestili uporabnike!
Ali lahko pričakujemo, da nam (tistim, ki ne dostopamo prek volje - kabel, Siol) v kratkem blokirajo tudi dostope do naših poštnih računov?? malo verjetno, vendar NE nemogoče
Mislim - kak odnos do uporabnikov?!?!?! grozn...
Ali lahko pričakujemo, da nam (tistim, ki ne dostopamo prek volje - kabel, Siol) v kratkem blokirajo tudi dostope do naših poštnih računov?? malo verjetno, vendar NE nemogoče
Mislim - kak odnos do uporabnikov?!?!?! grozn...
- "Rozi vidm." "S psom!"
sej...
bom rajš nehal bentit...
bom rajš nehal bentit...
- "Rozi vidm." "S psom!"
bastadu ::
Ja to je meni osebno zelo otežilo delo... Včasih sem si lahko s faxa shranil kaj na ftp in se lahko potem pobral doma dol, sedaj pa že kak mesec to ne špila več... A se ne da tega kako obiti?
pojma nimam... ne obvladam tolk.
"kamelija" jih gleda!!! (hehe... K-rožca )
Zdej morm prijatelju, ki ima modem 33.6 zatežit, naj mi spravi dol 8 MB - sej me bo fental!!! Za dialup uporabnike je prenos take količine podatkov nočna mora! Pa še Volja bo proftirala na ta račun...
Bom pač uporabljal Siolov freeweb; sam fora je ta, da sem ravno hotel vse slikce, ki so polinkane na ta forum spravt na Siolov strežnik (predvsem zaradi hitrosti nalaganja, ker Volja večkrat štrajka kot Siol).
"kamelija" jih gleda!!! (hehe... K-rožca )
Zdej morm prijatelju, ki ima modem 33.6 zatežit, naj mi spravi dol 8 MB - sej me bo fental!!! Za dialup uporabnike je prenos take količine podatkov nočna mora! Pa še Volja bo proftirala na ta račun...
Bom pač uporabljal Siolov freeweb; sam fora je ta, da sem ravno hotel vse slikce, ki so polinkane na ta forum spravt na Siolov strežnik (predvsem zaradi hitrosti nalaganja, ker Volja večkrat štrajka kot Siol).
- "Rozi vidm." "S psom!"
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ali3n ()
sidney ::
Hvala vsem za pomoc. Se sanjal se mi ni, da so spremenil to, da moras biti logiran na volja racunu. Vcasih je ze prej mal stekal, pa je spet zacel normaln delat. Po moje jih skrbi to, da bi folk samo plac na njihovem serverju nucou, pa nic zapravu za inpulze....
Marjan streli !!!! Lisice so Mici zagrable !!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Email.si spet crknil!Oddelek: Omrežja in internet | 4720 (2783) | Matheeew |
» | težave pri poš. priponk v outlookuOddelek: Pomoč in nasveti | 1136 (1047) | Lith |
» | Email.si problemi ?! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 17991 (14673) | the_unborn |
» | Siol & Volja, in pošiljanje pošte iz outlook express-aOddelek: Pomoč in nasveti | 3177 (2990) | ToniT |
» | VOLJA.NET (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 12450 (8482) | swalow |