Forum » Kaj kupiti » Se splaca lcd za slab rac.
Se splaca lcd za slab rac.
MacGyver ::
Mislim o nakupu novega Iiyaminega 4314UT 17" monitorja imam pa problem namrec slab rac.
366 celeron
Voodoo 3 2000
128 SDR rama
to je samo zacasna konfiguracija, studiram ze o novi cez kake 3 mesece. Ali se ga splaca kupit?
Soldier ::
Po mojem se, kajti dans se pa res ne splaca vec kupovat druga kot lcd, se posebej ce mas rad svoje oci.
Switch ::
Če imaš naložene Win 98 in računalnik uporabljaš za delo z officeom potem nakup pride v poštev, sicer pa ne.
kloshar ::
Jaz sem si pa na LCD zaslonu notebooka zelo oči pokvaril.
Zakaj pa LCD samo za office? A za igrice pa za internet pa ni dober? Kolko pa stane najbolj poceni? Kolko pribljižno bojo stali čez 5 mesecov?
Zakaj pa LCD samo za office? A za igrice pa za internet pa ni dober? Kolko pa stane najbolj poceni? Kolko pribljižno bojo stali čez 5 mesecov?
[MYTiX] ::
Fora je , da ker ima slab rač, ne more poganjat igrc na ločljivosti, ki jo potrebuješ za LCDje->najmanj 1024*768.
O, da se da! Samo pri večina je treba naštimati pod options pravo resolucijo. Ker če ne maš igrco na malem oknčku. Jaz sem na svojem leptopu že toliko igric obrnil!
iso2000 ::
Ja itak praviš, da boš čez 3 mesece zamenjal. Morda prišparaš do takrat še ta denar in takrat kupiš še LCD-ja? Pa še cene bodo morda kaj nižje?
MacGyver ::
No problem je da mi ttga 17 CTM malo mesa ko mi kr tk med delom raztegne sliko, al pa kaj tajga.
Zanima me tudi ker mam TV tuner kk pa bi spilavo ce ma resolucijo mislim da 768x576 kk bi to blo za pogledat. Pa se oke bi rad obdrzu ok tk kot so zdaj
Zanima me tudi ker mam TV tuner kk pa bi spilavo ce ma resolucijo mislim da 768x576 kk bi to blo za pogledat. Pa se oke bi rad obdrzu ok tk kot so zdaj
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MacGyver ()
A je res, da je 15 palčni LCD enako kot 17 Palčni navadni ekran? In da se pri igricah nekako lahko pregreje ali nekaj takega?
[MYTiX] ::
Pzorko:Seveda se da zmanjšat resolucijo sam pri nižji resoluciji je slika neostra.
In stari LCDji so imeli slabo osveževanje, zato so bili nepriporočlivi za igre zdaj je ta 'napaka' odpravljena.
In stari LCDji so imeli slabo osveževanje, zato so bili nepriporočlivi za igre zdaj je ta 'napaka' odpravljena.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mnenja o HP Compaq 6235 (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6562 (4731) | cbelica |
» | Igranje na najvišji ločljivostiOddelek: Novice / Grafične kartice | 4528 (3318) | Suli |
» | zakaj je LCD bolj zdrav (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 7449 (6133) | trs |
» | CRT - LCD razočaranje in žalost... (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5617 (4160) | Marjan |
» | Kateri monitor je boljši za oči: CRT ali LCD?Oddelek: Kaj kupiti | 2478 (1904) | andrej |