Forum » Kaj kupiti » 15" LCD LG 15,1" L1510S za 79.900
15" LCD LG 15,1" L1510S za 79.900
samoj ::
A se splača? Cena je za artikel v šparu.
Opis:
Tehnični podatki:
Monitor LG LCD 15,1" L1510S
velikost 15"
velikost pike 0.297mm
ločljivost 1024 * 768 @ 75Hz
max.hor.frekv. 31~61 KHz
max.vert.frekv. 56~75 Hz
vidni zorni kot h: 90 st, v: 120 st
teža 5,3 kg
napajanje vgrajeno
poraba 55W (3W stand-by)
TCO99 standard
LP,
Samo
Opis:
Tehnični podatki:
Monitor LG LCD 15,1" L1510S
velikost 15"
velikost pike 0.297mm
ločljivost 1024 * 768 @ 75Hz
max.hor.frekv. 31~61 KHz
max.vert.frekv. 56~75 Hz
vidni zorni kot h: 90 st, v: 120 st
teža 5,3 kg
napajanje vgrajeno
poraba 55W (3W stand-by)
TCO99 standard
LP,
Samo
borchi ::
se splača! sam ga ne moreš kupit, ker jim ga dobavitelj ni dostavil! tak monitor se prodaja (oz. se vsaj je prodajal za 95k sit), zdej bi ga pa naj interspat po 80k sit in pri tem morajo še oni nekaj zaslužit.
mislim, da je jasno zakaj jim ga "dobavitelj ni dostavil"!
ali si ga videl na policah v sparu?
mislim, da je jasno zakaj jim ga "dobavitelj ni dostavil"!
ali si ga videl na policah v sparu?
l'jga
borchi ::
se posipam s pepelom in piham v pojočo travico!
danes so dobili te monitorje in čeprav sem se zaklel, da bom kupil najmanj 17" lcd, evo me zdej, mam LG L1510S. je le pol cenejši kot pa kak srednje spodobn 17". pa še punca mi je skoz težila naj ne dam 150k+ sit za monitor. da naj manjšo velikost nadoknadim s tehniko ;-)
ker je to prvi lcd s katerim delam, ne morem dat nobene resnejše sodbe. response time ma menda 30ms, v filmih ne vidim nobenega ghostinga. prav tako ne pri scrollanju. bom si verjetno še danes dal gor kako simulacijo (gpl, nascar), da vidim kako je v igrah. moti me le to, da je v spodnjem desnem kotu svetlejši, v zgornjem levem pa temnejši. to se takoj opazi na enobarvnih podlagah, drugače pa med delom tega ne opazim. mrtve ali "lazy" pike pa (še) ni nobene.
danes so dobili te monitorje in čeprav sem se zaklel, da bom kupil najmanj 17" lcd, evo me zdej, mam LG L1510S. je le pol cenejši kot pa kak srednje spodobn 17". pa še punca mi je skoz težila naj ne dam 150k+ sit za monitor. da naj manjšo velikost nadoknadim s tehniko ;-)
ker je to prvi lcd s katerim delam, ne morem dat nobene resnejše sodbe. response time ma menda 30ms, v filmih ne vidim nobenega ghostinga. prav tako ne pri scrollanju. bom si verjetno še danes dal gor kako simulacijo (gpl, nascar), da vidim kako je v igrah. moti me le to, da je v spodnjem desnem kotu svetlejši, v zgornjem levem pa temnejši. to se takoj opazi na enobarvnih podlagah, drugače pa med delom tega ne opazim. mrtve ali "lazy" pike pa (še) ni nobene.
l'jga
dexter_II ::
evo se jest
v Spar BTC so jih dobili sele okoli 15:00 torek
isto kupljen v Sparu,drugo je pa borchi povedal
res je spodaj svetlejsi (se samo na belo-sivo opazi) drugace mi je pa dizajn cool
analogna slika je super (radeon 8500)
nobene mrtve pike
za ta dnar sigurno boljsi/lepsi kot kak liteon
v Spar BTC so jih dobili sele okoli 15:00 torek
isto kupljen v Sparu,drugo je pa borchi povedal
res je spodaj svetlejsi (se samo na belo-sivo opazi) drugace mi je pa dizajn cool
analogna slika je super (radeon 8500)
nobene mrtve pike
za ta dnar sigurno boljsi/lepsi kot kak liteon
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Vse o LCD od A-Ž (strani: 1 2 3 4 … 165 166 167 168 )Oddelek: Kaj kupiti | 1029139 (24537) | KTr1sk |
» | najcenejse mleko ima Mercator, najdrazje Tuš (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 10824 (8950) | Mr.B |
» | Špar:Mercator:Tuš... Kje kupujete? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9597 (7932) | d0rK |
» | Komentirajte konfiguracijoOddelek: Kaj kupiti | 1806 (1368) | Caligula |
⊘ | Nakup LCD monitorjaOddelek: Kaj kupiti | 1367 (1265) | boštjan |