» »

ASUS A7N8X NF2 in Seagate Baracuda

ASUS A7N8X NF2 in Seagate Baracuda

smotka ::

hojla. Zanima me, če ma ta plata ASUS A7N8X NF2 že integrirano grafično kartico? a mi lahk kdo pove? Oziroma a se pr nas dobi EPOX 8RGA, ki baje ima grafično že gor.

Ugotovila sem, da ne potrebuejm neke dobre grafične kartice, ker ne igram igrc, tud kakega blaznega grafičnega oblikovanja se ne grem. Rada pa bi pršla bor čez s kešem.

Pa še to me zanima ker disk se bol splača vzet WD z 8 Mb al Seagate Baracuda? Zadeva mora bit zanesljiva in po možnosti čim tišja.

Hvala.

borchi ::

ASUS A7N8X nima grafične, EPOX 8RGA se pri nas (in mislim da tudi nikjer drugje) ne dobi.

Pri Megahitu imajo na ceniku MSI K7N2G-L (no na ceniku je napaka in piše KSN2G-L), ki ima integrirano grafično kartico, cena je pa zelo ugodna cca. 45k sit. Poklič jih in vprašej kdaj jo dobijo, ker dvomim da jo že imajo na zalogi. Za tako ceno dobiš odlično integrirano zvočno kartico, mrežno, spodobno grafično in trenutno najboljši čipset za Athlone. Če nisi ravno overclockerska frikica bi ti moralo bit to več kot dovolj!
l'jga

boštjan ::

jaz pa sem bom lotil tvojega 2.vpr.oba diska sta v redu,samo jaz bi ti priporočal WD,že zarad teh 8MB.za kapaciteto pa se sama odloči

mm280972 ::

izbira diska:

wd hiter a glasen, 3 leta garancije
seagate tih, ne tako hiter, 2 leti garancije ...

wd hiter a glasen,

definiraj to glasnost.jaz mam WD400JB pa ga ne slišim

Frgazor ::

glasnejsi od konkurence? ;)

glasnejsi od konkurence?

ma ja seveda.sem mel samsunga s 5400 obrati pa je bil bolj glasen.tak da res ne vem kako lahko slišite disk,jaz ga ne.edino kar jaz slišim v moji kišti je napajalnik,ki se dere ko kosilnica,ko pa utihne pa vse tiho prede.

sej obstajajo testi na netu, pa si poglejte.
Drugače pa govorim iz prakse,
med novimi hitrimi diski je WD najglasnejši

nena mi da mira no,kako glasen je wd pri tebi,če ga jaz ne slišim.

Vsak ima pravico, da trdi svoje.
In če tako hočeš, tudi prav.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nasvet pri nakupu računalnika!

Oddelek: Kaj kupiti
131179 (982) mesoreznica
»

Predlogi za plitki žep (strani: 1 2 )

704848 (3326) boštjan
»

Katero nForce2 plato (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

47931766 (18361) Jaffa
»

Kateri procesor, matična in ram za 600eur?

191201 (958) Kebab
»

Kateri trdi disk? (strani: 1 2 3 4 )

15310574 (7759) Keyser Soze

Več podobnih tem