» »

Hoh.de

Hoh.de

««
24 / 31
»»

Adephx ::

getgoods.de in hoh.de so isto podjetje, lih vidim da dobis 5€ kupon ce se prijavis na njihov newsletter?
Since 5. jul 2004

Skyman ::

ja sestrske firme sta ja..ja baje dobis 5€ ce jih pohvalis ali nekaj v tem smislu!

Čist sem zmeden, prijavu sem se na newsletter, pa nisem dobu nič, plus to, da jim ne dela prijavni sistem in vrze error vsakič ko se probaš registrerat..
Odgovora tud še ni, sporočim odziv tle, ko pride :)
Since 5. jul 2004

popek ::

Ali ti z hoha sploh pošljejo email da so dobili nakazilo ?
Včeraj zjutraj sem nakazal denar, in še nisem dobil nič emaila. za naročilo pa piše da je v obdelavi.
So pa bile vse komponente včeraj na zalogi danes pa vidim da za grafično piše 2-4 dni.

popek je izjavil:

Ali ti z hoha sploh pošljejo email da so dobili nakazilo ?
Včeraj zjutraj sem nakazal denar, in še nisem dobil nič emaila. za naročilo pa piše da je v obdelavi.
So pa bile vse komponente včeraj na zalogi danes pa vidim da za grafično piše 2-4 dni.

To niti ne gledaj, ker se jim spreminja neprestano (sumim da majo precej majhne zaloge, pa več skladišč), načeloma vse res dobijo v 3-4 dneh.
Glede na nakazila pa načeloma nimam izkušenj, da kdo kdorkoli kaj potrdi, prav tako pa traja nekaj dni ponavadi da pride do njih, ker so počasni.

Pa offtopic, dej folk počasi si zrihtajte visa electron + paypal, ker stane naročnina (beri: vodenje računa) 0.8EUR na mesec in se izogneš vsemu sranju z nakazili (da provizije ne omenjam).
Since 5. jul 2004

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Adephx ()

Skyman ::

0.8EUR meni trgajo 1.05EUR
Ja ne vem kaj folk dela s tem nakazili xD paypal pobje pa ne bo nobenga jamranja potrdilo v isti sekundi :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Skyman ()

Na paypalu mam daily limit 500 eur in ga nikakor nisem mogel dvignit...

Bramac ^^ ::

Sam sem že 2x probal plačati preko paypal-a, pa njihova skripta za procesiranja plačila vedno vrne exception (in celo call stack). Drugje mi dela povsem normalno.

Sergio4 ::

popek je izjavil:

imam enak provlem. če ga zna kdo rešit.

Hayabusa ::

popek je izjavil:

https://www.paypal.com/en/webapps/helpc...
Tu piše 8000 Eur.

The maximum amount allowed for a single transaction is $10,000 USD by a PayPal member.

If you don't have a PayPal account, you can send a maximum of $4,000 USD for a one-time, single transaction.

For PayPal members living outside the U.S., the maximum transaction limit depends on the currency in use:

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Hayabusa ()

jaz imam 500 evrov. pa neznam dvignit limita

_5er_ ::

hvala za link. ampak tukaj
verify your bank account, debit card, or credit card information.
nevem kje morem pogledat. Na kartici?

Če se kaj spomnem, maš v desnem kotu notifications in "Confirm your card", klikneš ok in ti trgajo s kartice 1.5€, ki ti jih pol nakažejo na paypal, zraven pa dobiš pripis s pin codo (na izpisku transakcije), ki jo nato vnešeš v paypal in potrdiš kartico.
Since 5. jul 2004

To sem že naredu da sem si limit dvignu . iz 20 na 500EUR :) zdaj sem prebral da če hočeš imet večji limit moreš 2 stvari dokončat. Torej verify bank account sem ze. Se komu sanja kako bi ostalo dvoje?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Sergio4 ()

DejaVu ::

Kolko vem je ena izmed verifikacij, da pošlješ osebne dokumente... Poglej še za to.

Narobe sem se izrazu. Imam 3 stvari za potrdit. Eno sem že in če hočem dvignjt limit morem še eno stvar. Skupaj 2 potrditvi od 3. Verify your bank account sem že. Zdaj morem še debit card ali card information. Kaj bi blo lažje?

Na kateri mail jim naj pišem če imam vprašanje o dostavi?

Gregor5816 ::

Danes sem končno dobil paket. 1.10. sem naročil, 15.10. sem jim poslal mail, 16.10. sem dobil odgovor, da imajo težave z igrami (Never Settle Forever Gold + Crysis 3 + Bioshock Infinite).

davyd1994 ::

Imam težavo z plačilom preko paypala. Preko maila sem že kontaktiral hoh.de in so mi odgovorili naj se obrnem na paypal, ampak od tam ne dobim odgovora. In sicer ko stisnem gumb "pay now" mi pokaže tole stran:
 Napaka

Napaka

Stanje plačila na paypalu pa piše: Danied

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: davyd1994 ()

Poskusi v drugem browserju, firefox, ie.

koliko ::

davyd1994 je izjavil:

Imam težavo z plačilom preko paypala. Preko maila sem že kontaktiral hoh.de in so mi odgovorili naj se obrnem na paypal, ampak od tam ne dobim odgovora. In sicer ko stisnem gumb "pay now" mi pokaže tole stran:
 Napaka

Napaka

Stanje plačila na paypalu pa piše: Danied

Ta problem sem imel tudi jaz. Sem prebrskal vse možne forume ter kontaktiral paypal na koncu pa ugotovil, da mastercard ki ga imam linkanega za paypal nima dovolj razpoložljivega limita ...

LP

Mel isti problem.
Paypal ima set daily limit 500 eur. Moraš met verified account in poslat neke zadeve za potrdilo...
Lahko pa tudi nakažeš z banke na paypal račun sam je isti k ker traja par dni isto kot upn...

kolko je poštnina iz hoh.de? a ni 15 in za vsak naslednji izdelek 1 evro? ohišje mi zviša poštnino za 8 evrov

Zgodovina sprememb…

Magic1 ::

Eno čudno politiko imajo glede kvantitete, koliko jih gre v škatlo. Jaz sem naročil šest izdelkov, vse skupaj težko 3kg(600EUR, torej še cenejša tarifa kot normalno) in so mi računal 32EUR ter dal v dve škatli, kljub temu, da bi šlo vse komot v eno. SSD so mi dal v ločeno škatlo...
Magic

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Magic1 ()

theBill ::

Sergio4 je izjavil:

kolko je poštnina iz hoh.de? a ni 15 in za vsak naslednji izdelek 1 evro? ohišje mi zviša poštnino za 8 evrov

Osnova je 14,90 € (do enega kilograma), potem pa za vsak dodatni kg po 1€. Zato pa ohišje toliko podraži vse skupaj.

Sergio4
Zmeči vse v košarico, prijavi se v račun in pojdi v virtualni nakup - korak tik pred koncem boš videl končno ceno, kajti poštnina je lahko tudi +30.
Poglej na hardwareversand.de, tam imajo navzgor omejeno poštnino.

Zgodovina sprememb…

ampak ohišje nemore bit 8kg

ve kdo zakaj se nemorem registrirat? PLZ und Ort*: to mi napiše. sem pa vpisal 2000 Maribor v polje

Dr_M ::

Koliko pa mislis, da tehta ohisje? A kupujes poceni LC ohisje iz kartona, da ne more bit 8kg?

kupujem corsair 300r. in na reviewu sem videl, da ga je en z enim prstom dvignu. pomoje je ene 3-4 kile

HighBane ::

Sergio4 je izjavil:

ampak ohišje nemore bit 8kg

Mam kartonasto škatlo od mojega "mid towerja" blizu: N.W.: 6,9kg G.W.: 8,2kg

No pol pa čist možno :p

darkolord ::

Tokle pa pa moj mid tower: Net / Gross Weight 12.50 / 14.50 kg

Kateri to?

darkolord ::

Fractal Design Define R3

tommex84 ::

Sergio4 je izjavil:

ve kdo zakaj se nemorem registrirat? PLZ und Ort*: to mi napiše. sem pa vpisal 2000 Maribor v polje

Morš upisat točno poštno številko pod katero spada tvoj naslov. (npr. 2102 Maribor)

Sem vpisal 2002. Moj naslov spada točno pod 2000

Gregor5816 ::

Magic1 je izjavil:

Eno čudno politiko imajo glede kvantitete, koliko jih gre v škatlo. Jaz sem naročil šest izdelkov, vse skupaj težko 3kg(600EUR, torej še cenejša tarifa kot normalno) in so mi računal 32EUR ter dal v dve škatli, kljub temu, da bi šlo vse komot v eno. SSD so mi dal v ločeno škatlo...

Nad 500 € se plača še zavarovanje pošiljke v vrednosti 10 €, kolikor je meni znano.

Sergio4 je izjavil:

Sem vpisal 2002. Moj naslov spada točno pod 2000

Uprašanje kako majo to oni u svoji bazi podatkov sam mislm da načeloma ne sprejemajo glavnih številk npr. 1000 Lj, 2000 MB,..., ampak važn da ti je ratal.

Gregor5816 je izjavil:

Magic1 je izjavil:

Nad 500 € se plača še zavarovanje pošiljke v vrednosti 10 €, kolikor je meni znano.

do 500€ je zavarovanje že v ceni, 500€ - 2.500€ je 10 €, 2.500 - 25.000€ je 50€.

Sergio4 je izjavil:

kupujem corsair 300r. in na reviewu sem videl, da ga je en z enim prstom dvignu. pomoje je ene 3-4 kile

Corsair 300r ma težo 7-8kg
Corsair 300R

Zgodovina sprememb…

• spremenil: tommex84 ()

davyd1994 ::

popek je izjavil:

Mel isti problem.
Paypal ima set daily limit 500 eur. Moraš met verified account in poslat neke zadeve za potrdilo...
Lahko pa tudi nakažeš z banke na paypal račun sam je isti k ker traja par dni isto kot upn...

Mam verified acount status. Lahko bolj natančno poveš kakšne zadeve za potrdilo je potrebno poslati. Ker karkoli sem do sedaj plačeval preko paypala mi ni blo treba nič pošiljat. Večina preko Ebaya.

Buggy ::

kaj zdej s tem hoh.de? A je to trenutno edina tuja valid stacuna za komponente? Imam namen kupiti nekaj stvari, pa sem to vedno pocel preko pixmanie, tale hoh.de pa me kot edina moznost malce odbija, pa se cene niso spet kako nizje (vsaj nekatere komponte), postnina pa je sploh huda, za razliko od bivse pixmanie kjer je bila ta ranga 6€.
...torej vprasanje, kupujete se v kaki drugi tuji spletni stacuni za racunalniske komponente in nimate z njo slabih izkusenj?

davyd1994 je izjavil:

popek je izjavil:

Mel isti problem.

Mam verified acount status. Lahko bolj natančno poveš kakšne zadeve za potrdilo je potrebno poslati. Ker karkoli sem do sedaj plačeval preko paypala mi ni blo treba nič pošiljat. Večina preko Ebaya.

Nisem še sam rešil problema, jaz mam tudi verified (koda pri izpisku) ampak mislim da moraš kopije osebnih dokumentov poslat.

V petek sem jim poslal mail z prošnjo za zamenjavo 2 komponent in še kr ni odgovora. Res rabijo tako dolgo ? Je pa razlika v ceni 4 eur in upam da bojo pustili plačilo preko paypala.
Pa tudi pri psu-ju in grafični že 7 del. dni piše Lieferbar in 2-4 Werktagen

kaj zdej s tem hoh.de? A je to trenutno edina tuja valid stacuna za komponente?

Ne
http://www.hardwareversand.de

popek
Hoh.mail komunikacija je porazna, sploh v ang, odgovarjajo 1x na leto :P.
Napiši v ang, skopiraj v http://translate.google.com in jim pošlji v DE prevodu.

Zgodovina sprememb…

je normalno da moje naročilo že 24 ur: Bestellung ist in Bearbeitung? mogoče ker nimajo vsega kar sem naročil na zalogi?

Zgodovina sprememb…

Sergio4 je izjavil:

je normalno da moje naročilo že 2 dni: Bestellung ist in Bearbeitung? mogoče ker nimajo vsega kar sem naročil na zalogi?

Dvakrat naroču pr hoh.de in obakrat je blo tkole:
1. Dan_ Zjutri naročim in nakažem prek nlb klik-a.
2. Dan_ Zjutri dobim mail da so dobil nakazan. Popoldne dobim mail da so robo dal na DHL.
3. Dan_ Roba pride iz Nemčije u Slovenijo.
4. Dan_ Dopoldne dobim poštarja z robo na vrata.

Lohk da nimajo vsega na zalogi (poglej če se je spremenu status zaloge pr izdelkih k si jih naroču) al pa še niso dobil plačila.

na zalogi nimajo. verjetno je to... sem pa že preveril in plačilo je šlo skozi

Buggy ::

a se komu trenutno ne deluje http://www.hoh.de/

Internal Server Error
««
24 / 31
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

DHL sledenje (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5711018 (1456) kixs
!

Skupinski nakupi iz tujine - deljenje poštnine, je kdo za? (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

Oddelek: Kaj kupiti
806415340 (81937) Nwanko
»

Asus - garancija

Oddelek: Pomoč in nasveti
264265 (3331) Magic1
»

Kje kupiti dele računalnika?

176887 (6212) KTr1sk
»

tuje spletne trgovine (hod.de) (strani: 1 2 )

8615632 (10096) lambda

Več podobnih tem