» »

toner - kaj kupiti

toner - kaj kupiti

Picero ::

Pozdravljeni,
za barvni laserski tiskalnik od HPja bi potreboval komplet tonerjev, pa me zanima, kakšne so kaj vaše izkušnje z nakupi tonerja preko ebaya. Komplet 4 tonerjev se dobi ze za 120 EUR + postnina, kar je precej manj kot pri nas.
Lahko priporočite kakšnega prodajalca, ki prodaja dobro robo. Sam sem enkrat kupil pri print-klex in imam z njimi slabe izkusnje, saj je bil toner zelo slabe kvalitete, njihova odzivnost pa nikakrsna.

eric_cartman ::

Če ti lahko kaj iz izkušenj priporočam je samo to, da si kupiš original toner za printer.

Pred kratkim sem si kupil ponaredek tonerja. Prvo kar je bilo narobe je to, da se mi toner nikakor ni zapekel na list. Zato sem pol nastavljal na vrsto papirja "Lightweight cardstock", ker je šel list počasneje skozi in posledično se je toner tudi dobro zapekel.

Hkrati pa se mi je tako segrel oz. pregrel, da mi več kot 10 listov naenkrat sploh ni hotlo printat. Po skopiranih cca. 200 listih na ponaredku tonerja, so mi začeli škripati vsi motorčki, ki poganjajo list naprej. Potem mi je stalno pisalo, da nimam barve, čeprav sem imel tonerja še več kot polovico notri.

No in zdaj mi tonerja sploh več ne zazna.. Pred tem mi je pa printal stvari tako, da se je že po enem listu totalno pregrel.

Zdaj pa sploh ne vem ali bi kupil nov originalen toner za 39 EUR ali bi kupil kar nov printer za 70 EUR.

Kar se ebaya tiče: V kolkor imajo dobro oceno in piše, da je toner pravi legit toner od HP-ja potem ga kupi. Jst preko ebaya nikol nisem imel težav z nakupi, v kolikor sem nakupoval od top rated sellerjev.

Zgodovina sprememb…

RutS ::

Pozdravljeni!
Imam tiskalnik Samsung ML-1675 ter ML-1670, praktično ista. Zanima me glede nakupa kartuš, nekaj sem že bral da so originalne bolše kot kompatibilne, vendar ta tiskalnik je stal 65 €.
Originalna kartuša je v naši trgovini 65€, slovenske izdelave 41€ in kompatibilna 31€. ( http://www.tiskajpoceni.com/artikli.php... )
Zanima me ali je za tak tiskalnik vredno kupiti original (nov tiskalnik stane isto), oziroma kakšne slabosti bodo pri cenejših kartušah. Plus, če bi že kupil kompatibilno, ima ta za 30€ kaj razlike, kot če jo kupim recimo iz ebaya 2 komada za 30€ ( http://www.ebay.com/itm/2-Toner-fur-Sam... ), ali pa katerokoli drugo podobno cenejšo ponudbo iz ebaya.

Hvala za odgovore in lep dan!


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Xerox 3020 tonerji

Oddelek: Kaj kupiti
134420 (2230) OvCa77
»

Laserski tiskalnik za ~50€

Oddelek: Strojna oprema
363821 (2510) BCSman
»

Brizgalni ali laserski

Oddelek: Kaj kupiti
215252 (4494) darkolord
»

barvni laserski printer - multi naprava

Oddelek: Kaj kupiti
385553 (3284) mailer
»

Nakup tiskalnika

Oddelek: Kaj kupiti
123499 (3217) gwertix

Več podobnih tem