» »

Hoh.de

Hoh.de

««
23 / 31
»»

Machete ::

darkolord je izjavil:

Izbereš plačilo prek predračuna.

Saj sem. Sem jim vseeno pisal če lahko pošljejo invoice iz tega predračuna na paypal (ker imam gor kar nekaj sredstev za porabit).

tommex:
Izpolni kar imaš, referenco pusti prazno NRC, svojo pa tudi.
Saj ti itak javi, če kaj ni ok ali manjka. Ne se sekirat, dokler si vnesel pravilni IBAN in BIC.
Lahko kot kodo plačila vnešeš še GSCB in v namen plačila je dobro dati tvojo številko naročila pa recimo username. itd.. in to je to.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Machete ()

Hayabusa ::

V referenca vpiši isto kot v "Namen/rok plačila: yyyyyy-yyyy".

Njihov IBAN ni nobena skrivnost ;), BLZ ne vpišeš nikjer (http://de.wikipedia.org/wiki/Bankleitza..., iban/bic ter številka tvojega naročila (da te najdejo če/ko plačaš), to so pomembni podatki.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Hayabusa ()

tommex84 ::

Hayabusa je izjavil:

V referenca vpiši isto kot v "Namen/rok plačila: yyyyyy-yyyy".

Njihov IBAN ni nobena skrivnost ;), BLZ ne vpišeš nikjer (http://de.wikipedia.org/wiki/Bankleitza..., iban/bic ter številka tvojega naročila (da te najdejo če/ko plačaš), to so pomembni podatki.

Se pravi da bo referenca zgledala tkole?:
SI 00 yyyyyy-yyyy

ne. 4.10.2013 ali bestellnumer 666.6666. Provi neki ne se bat :)
You can not break it.

tommex84 ::

Machete je izjavil:

ne. 4.10.2013 ali bestellnumer 666.6666. Provi neki ne se bat :)
You can not break it.

Ok, pol bo namen plačila zgledu tkole:
Bestellnummer: yyyyyy-yyyy Kontonummer: yyyyyyyyy Benutzername: Tomaž Jančič

A bi blo zdej prov?

I know I can't break it, but I can loose my hard earned cash if it's send to god knows who or what :)

p.s.
Aaj pa kaj je z BIC, a pustim tko k so mi poslal COBADEFFXXX al dam tisto k jo najdem na seznamu SEPA bank COBADEFF180?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: tommex84 ()

Dr_M ::

Ce placas prek paypala, majo ksno dodatno provizijo, kot nekatere druge stacune, ali nimajo nic?

broken/link ::

moja izkušnja s hoh.de - z eno besedo: TOP :)
naročil sem SSD disk in 8GB rama
* ponedeljek plačam položnico na banki (mednarodno lahko samo na banki plačaš, na pošti ne gre)
* torek zjutraj dobim mail, da so prejeli plačilo
* torek popoldan dobim mal, da je bil paket dan na pošto
* petek dobim mail, da me paket čaka na pošti (res je, nikogar ni bilo doma in nismo prevzeli paketa)
* sobota dobim sporočilo, da so dobili sporočilo, da sem prevzel paket in da jih zanima, kako je potekalo naročilo, če je vse OK, in v primeru, da jim odpišem na sporočilo, da mi dajo voucher za 5eur, ki ga lahko uporabim pri naslednjem nakupu.
skratka top. zelo zadovoljen in naslednjič vem, kje bom naročal :) samo paypal si moram prej zrihtat, ker mi je malo tečno na banko hodit :D

johnym ::

No pa še moje izkušnje z hoh.de. Naročov sm pa tud prek ferme, pa bom še mal potek tega napisu, k ni kle nč dost konkretnega napisanga (v smislu po korakih):

torej,
1. Najprej sm si naredu račun na njihovi strani (podatke sm vnesu kot firma, sam to po moje nima veze, k loh itak pol spremeniš).
2. Ko vse stvari nabereš v košarico, klikneš na vrečko zgoraj desno
3. Odpre se košarica, na levi strani izbereš Slovenia, plačilo "v naprej"(Vorkasse) in klikneš na blagajno (na desni strani)
4. Kle pol uneseš podatke firme (plačnik) in svoje podatke (prejemnik). Za dostavo na sedež firme ne potrebujete dajat svojih podatkov. Ko vneseš vse, spet klikneš na desni. (pa še opomba, js sm recmo naročeval v Ljubljano in mi nikakor ni prijel poštna št. 1000 Ljubljana ampak sm mogu dt 1127 Ljubljana. Firma je pa iz Novega mesta in sm mogu dt 8101 Novo mesto)
5. Obkljukaš, da si prebral njihove pogoje in zaključiš naročilo. (spet klik na desni)
6. Na mejl dobiš pol predračun z davkom in trr. kam nakazat.
7. Js sm jim pol nazaj poslov mejl, da bi rad zgoraj naročene stvari kupu na fermo. Poslov podatke v pdf. fajlu iz ajpes-a (izpisek iz ajpes-a), napisu še 1x vse podatke od firme (matična, trr, skratka vse kar se mi je zdel pomembno, čeprov po moje loh tud oni sami vn to prepišejo) :).
8. Nazaj so mi poslal mejl z predračunon brez davka.
9. Denar sm nakazu na banki, kar je trajal 2 dni, da so dobil nakazilo in 2 dni je trajal da sm blago dobil.
10. To je to. Upam da sm al pa bom komu pomagu. Pa potek naročila sm napisu tok izčrpno, k sm vidu, da se folk ne znajde glih na nemški strani, pa da ni blo odgovora kako je z poštnimi številkami...

No zdej pa še časovno.
1. Torej, predračun z davkom sem dobil takoj po naročilu, torej v petek, 27.09.2013.
2. Predračun brez davka, sem dobil v ponedeljek, 30.9.2013 in sem ga isti dan plačal.
3. Poslal mejl v petek, 4.10.2013 ali so denar že dobili. Dobim odgovor v roku 5ih minut, da so denar danes dobili in da bodo paket poslali, ko bodo vse na zalogi. Predvidoma, v ponedeljek 7.10.2013. (3 komponente so bile dobavljive v roku 2-4 dni)
4. In res, v ponedeljek (7.10.2013) so jih poslali in danes zjutraj (sreda, 9.10.2013) sem ga že dobil.

Tako, da če hočte naročeno čim prej dobit, naročite v začteku tedna.

Mam pa eno pripombo. Mal so stvari postale "hecne", ko sem hotu eno komponento zamenat.
V petek 4.10. sm napisu mejl (predno so poslali paket oz. tisti dan ko so dobil nakazilo), da bi rd zamenu eno zadevo.
Mi pošlje, da lahko in da je zadeva na zalogi. Pošlje predračun za doplačilo razlike 28 € (zamenu sm matično in je bla 13 eur dražja + 15€ je hotu za poštnino).
Mu napišem, če lahko pošlje vse skupaj. In prav on, da ne ker je paket že poslal in da pošlje matično ko dobi nakazano razliko (28€).
Razliko, 28€ plačam v ponedeljek, 7.10.2013, ker sem bil v petek prepozen.
Kot sem rekel, v sredo, 9.10.2013 dobim paket, v katerm je, po ne vem kakšni logiki zamenjana (doplačana) matična plošča, ni pa hladilnika za procesor, kateri pride po moje šele v ponedeljek z novim paketom in poštnino. Haha! :)

Sergio4 ::

Torej kako dolgo rabi paket? komponente bi rad imel nekje 25. oktobra. kdaj moram naročit? plačal bom z paypalom

En teden nazaj.
Mislm, da prek paypala precej dlje traja. Jest sm uceri narocu neki, pa nisem dobil se nobenga odgovora.

Gregor5816 ::

Jaz sem narocil 4 artilke prejsnji teden, 1.oktobra, placal sem s paypalom in se vedno niso poslali, ceprav imajo vse narocene artikle na zalogi.

Magic1 ::

Jaz pa moram nazaj plato poslat, koliko me bo to stalo?
Magic

čuhalev ::

Magic1 je izjavil:

Jaz pa moram nazaj plato poslat, koliko me bo to stalo?

S pošto Slovenije nekje okoli 20 do 25 EUR. Toliko me je stalo pošiljanje Switcha v Nemčijo.

Gregor5816 je izjavil:

Jaz sem narocil 4 artilke prejsnji teden, 1.oktobra, placal sem s paypalom in se vedno niso poslali, ceprav imajo vse narocene artikle na zalogi.

Se mi je zdelo, da je tale hoh bl bula. No, ce do petka ne bo nic, preklicem narocilo. Sam upam, da ne bo ksnih tezav pri vracilu denarja.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Dr_M ()

johnym ::

Pošljite jim mejl če so dobili že denar nakazan.

Jst sm dobil v treh dneh ravno ta teden. Poslano v ponedeljek (plačano v soboto PP), prispelo v sredo zjutraj. Vse bp. Na DHLovi strani pa zelo ažurno in po urah vidiš kje je paketič.

*so pa zelo nesramni glede komunikacije. Na neko vprašanje v angleščini mi je teta odgovorila da so nemško podjetje in da komunicirajo zgolj v nemščini. Sicer legit, sam prav prijazno pa ni zvenelo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Machete ()

matejzr ::

Ma ta hoh je samo zguba cajta, pred enim mesecom sem naročo 2 monitorja (za monitorje je pisalo da so na zalogi), status naročila je bil skoz "Bestellung ist in Bearbeitung" pol sem čako 4 dni in njim pisal kaj je zaj z mojim naročilom in so mi odgovorili, da majo samo 1 monitor na zalogi in da novo pošiljko dobijo čez 1 teden. No sem čakal pol 1 teden status naročila se ni spremenil, za artikel pa je še vedno pisalo da bo dobavljiv čez 5 dni. Pol sem klico gor prek skypa in takoj zahteval vračilo denarja in čez 4 dni je bil denar nazaj na paypal accountu.

Tak da priporočam hardwareversand.de pa še poštnino majo fiksno 20€

edi123 ::

Ravno danes sem htel naročit Powercolor 7950 PCS+ pa je sploh več nimajo v ponudbi, predvčerajšnem še je bla na zalogi, včeraj čakalna doba 5-7 dni, danes pa je sploh ni več v ponudbi. Ve kdo če je to njihova takšna navada da kar umaknejo artikel iz ponudbe če je dobava omejena, dvomljiva?

edi123 je izjavil:

Ravno danes sem htel naročit Powercolor 7950 PCS+ pa je sploh več nimajo v ponudbi, predvčerajšnem še je bla na zalogi, včeraj čakalna doba 5-7 dni, danes pa je sploh ni več v ponudbi. Ve kdo če je to njihova takšna navada da kar umaknejo artikel iz ponudbe če je dobava omejena, dvomljiva?

Jaz sem Powercolor 7950 V2 naročil za 180 € v torek zvečer (~50 na zalogi) ko so imeli akcijo. V sredo zjutraj ob 8 sem pogledal na stran in so jih imeli le še 5 na zalogi, popoldne pa kartice ni bilo več v ponudbi. 2 dni nazaj sem pa opazil, da jo imajo spet med ponudbo. Pred tem nisem imel nikoli podobnih problemov s hoh.de. Včeraj sem jim mail poslal, čakam na odgovor.

Assass1n ::

Gregor kaj je sploh tvoj problem če smem vprašat?
še ko je na tv-ju moder ekran me `pr src stisne

DejaVu ::

edi123 je izjavil:

Majo pa zato V2 za 185 Eur, hitro naroči dokler je še na zalogi :)

Btw, včeraj zvečer naročil, danes so že poslali in je paket v tranzitu, tako da očitno nimajo zastojev kot eni poročajo tukaj :)

Jest sm tut dons dobil mail, da je odposlano. Mogoce pa bo kej :>

Assass1n je izjavil:

Gregor kaj je sploh tvoj problem če smem vprašat?

Naročil in plačal sem že več kot teden dni nazaj, pa še vedno niso poslali. Vse naročene artikle imajo na zalogi, če gre verjeti podatkom na spletni strani.

Jinto ::

Gregor, nisi edini.

Naročil in plačal 2.10 zjutro preko PayPala, ko je še bila v akciji. V ponedeljek sem dobil na dom ventilator in termalno pasto (vrednost 11eur), grafične kartice pa še ne.

Pravijo po mailu, da je nimajo, naj bi dobil 43. teden.
Gre pa za PowerColor HD 7950 (V2) 3GB GDDR5 5 games (Never Settle Forever Gold Crysis3 + + Bioshock Infinite).

Izgleda, da jih je dobavitelj PowerColorja malo nategnil, po moje je bil prevelik naval in ni bilo omejitev.
Magic

@Jinto: Hvala za info. Izgleda da bo treba še kakšen teden počakat.

Mene je pa hoh presenetil, pozitivno zaenkrat. V torek pozno popoldne sem narocil nekaj artiklov, uceraj dobil mail, da so dali na DHL, danes mi je ze postar prinesel skatlo. Sem pa ravno sel od doma, tako da skatle se nism odpru, tako da moram se preverit, ce je vse not.

al1976 ::

Do sedaj, ene 10 nakupov, vse bp. Da ne omenjam da sem zadnje naročilo dobil na dom v 48urah.

To kaj govorite o powercolor 7950 me pa zdaj malo skrbi. Upam, da tudi jaz ne dobim paketa samo z ventilatorji... :/

Evo, odpru skatlo, notri pa razocaranje. Samo 2 od 4 komponent. Se dobro, da mi niso se za eno postnino tezil.

A si narocil powercolor 7950 ?

Ne, nisem nobene graficne narocil.
En SSD in eno plato.

Pa so te na kak način obvestili, da niso vsega poslali al enostavno v škatli ni, izgleda pa kakor da je stvar za njih zaključena?

Na DHLu kaze, da je paket se na poti. Cudno mi je, da sem dobil samo eno tracking stevilko.

A tako... hmmm...

A je dolgo trajalo od takrat ko si dobil številko pa da so paket prevzeli? Meni se zdi čudno to, da sem dobil številko včeraj že, danes pa so paket komaj poslali? Vsaj tako piše na tracking website.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: DejaVu ()

BoLhCa ::

V zadnjih 14dneh sem dvakrat kupoval gori, enkrat je bilo pri pomnilniku napisano 2-4 dni, da rabijo no in celoten paket sem dobil 6 dan, potem sem naroču še grafo, je bila naslednji dan že v Slo, vendar jo pošta ni dostavila, tako da je prišla drugi dan.
Vse gladko, super cene, ptt mal drag za grafo, pa vseeno je blo cenej k v Slo.
Edino morda komunikacija ni 10/10, kajti poslal sem mail, pa ni bilo odgovora,sicer je blo dokaj nepomembno vprašanje, pa vseeno.

Tisti dan ko piše da je v Sloveniji pomeni da da slovenska pošta to tisti dan naprej v razvrščanje in pošiljanje. Tako da ne moreš pričakovat, da bo isti dan pri tebi, ker ne gre direkt od De DHLa na tvoj naslov.

darkolord ::

Edino morda komunikacija ni 10/10
Drugače povedano, komunikacija je 1/10.

BoLhCa ::

Mah sam sej če vse drugo štima, komunikacije sploh potrebuješ ne :)

Sem reklamiral plato in so rabil par dni, da so odgovoril. So pa kar v odgovoru dodali pdf za sprintat, s katerim neseš paket na pošto in imaš brezplačno poštnino.
Magic

Danes dobil vse v enem paketu. Tudi powercolorjeva 7950 je bila v paketu. Dela vse super ;)

Adephx ::

Se komu sanja kako prit do te kode za popust?

http://www.wirkaufens.de/hoh.php?
Since 5. jul 2004

Brainstorm ::

Tudi mene zanima, če je trenutno aktivna še kakšna koda za popust?
Ker na raznih gutschein straneh nisem našel nič pametnega.

Nevem, jst sem jim včeraj poslal mail v Nemščini, če mi lahko dajo 5% kodo, pa še čakam na odgovor, sam vrjetno se me ne bodo usmilili.. xD
Sem pa drugač naredu topic na enem Nemškem pc forumu, da iščem 5% voucher, pa so mi temo zbrisali v roku 5min, tko da no-go, hehe..
Since 5. jul 2004

servo ::

Ko ste reklamirali kako stvar - ste poslali na njihove ali svoje stroške?

lp G

Skyman ::

Na njihove samo mail jim posilji napisi da ti stvar ne deluje kaksn dan kasnej bos dobil mail pa notri PDF fajl in ta PDF fajl samo gor nalepi na paket pa nesi na Posto

servo ::

Saj mail sem jim poslal in dobil odgovor, da priporočajo, da se obrnem direktno na proizvajalca. (vsak odgovor je treba čakat po 5 dni....)

Vrjetno je odvisno od proizvajalca, eni krijejo garancijo direktno, brez potrebe po posredniku.
Since 5. jul 2004

Hayabusa ::

Skyman
Daj prilepi screen tega pdfja.

Skyman ::

cak ti mislis da jz shranjujem po leta stare maile? PDF fajle? imas DHL obrazec pac tvoj naslov je gor natisnjen ter naslov hoh.de(v tem primeru posles na getgoods.de)
««
23 / 31
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

DHL sledenje (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5711178 (1616) kixs
!

Skupinski nakupi iz tujine - deljenje poštnine, je kdo za? (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

Oddelek: Kaj kupiti
806419062 (85659) Nwanko
»

Asus - garancija

Oddelek: Pomoč in nasveti
264341 (3407) Magic1
»

Kje kupiti dele računalnika?

176989 (6314) KTr1sk
»

tuje spletne trgovine (hod.de) (strani: 1 2 )

8615731 (10195) lambda

Več podobnih tem