» »

Hoh.de

Hoh.de

««
21 / 31
»»

mihibo5 ::

Koliko časa naj bi rabili, da odpišejo? Čakam jih že dva dneva za nekaj preprostih angleških vprašanj. Sem se pa potrudil jim tudi napisati podoben mail v Nemščini in upam, da bodo sedaj odpisali.

hobbit ::

kako je z garancijo na telefone pri hoh.de?

matejm1994 ::

Če naročaš več izdelkov, pri enih piše da je na zalogi, pridrugih pa da traja 2-4 dni.
- Ali pridejo vsi izdelki naenkrat in se poštnino plača enkrat
- Ali pridejo vsak posamezno in se poštnino plača večkrat
- Ali pridejo posamezno, ampak se poštnino plača le enkrat
- Koliko časa pa približno traja da pridejo tisti na zalogi in koliko da pridejo tisti ki imajo 2-4 dni dobave?

Hvala

m0LN4r ::

Mene zanima ali je pri plačilu res dovolj, recimo preko skb.net prej sem bil na kliku, da dam navadno položnico pa samo ime firme, bic in iban vse ostalo pa pustim prazno? (Tako so mi rekli pri skb).
Pri kliku se še spomnim da sem moral blz pa kontonummer pa to uporabit trajalo je pa 3 dni. Na skb pa so mi rekli da bo trajalo 1dan. Zdaj sem prvič na skb.netu tak, da če kdo ve kako in kaj prosim za nasvet.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM

Magic1 ::

matejm1994 je izjavil:

Če naročaš več izdelkov, pri enih piše da je na zalogi, pridrugih pa da traja 2-4 dni.
- Ali pridejo vsi izdelki naenkrat in se poštnino plača enkrat
- Ali pridejo vsak posamezno in se poštnino plača večkrat
- Ali pridejo posamezno, ampak se poštnino plača le enkrat
- Koliko časa pa približno traja da pridejo tisti na zalogi in koliko da pridejo tisti ki imajo 2-4 dni dobave?

Hvala

Pošlejo ti vse naenkrat, ko vse dobijo in enkrat plačaš poštnino. Razen če se drugače ne zmeniš.

A bo kdo iz Ljubljane kej nabavljal v kratkem?
Magic

Lukzii ::

@Magic1:
se bi tudi jaz pridružil kakemu skupinskemu nakupu ;)

Kaj bi pa nabavljal? Jaz še razmišljam a bi vzel samo proc za 80€, ali še plato in rame za cca 200€.
Magic

TroxWe ::

Jaz sm kupu preko vplačilo v naprej? kaj je treba sedaj iti na banko in nakazati na račun?

Ok jaz sem zrihtal preko skb.net, kot navadno položnico.
V namen (Verwendungszwecks) sem vnesel številko naročila, kot to oni prosijo.
Nato bic pa iban.
Doli pa še podatke prejemnika. V primeru za hoh.de je
getgoods.de Vertriebs GmbH
Josef-Gesing-Straße 10
15234 Frankfurt

Lahko greš tudi na banko. Sicer meni so na banki rekli, da bo trajalo en dan, ker smo kao v EU. V resnici je trajalo 4 dni.
Trade Republic 38MVDVXM

Tilen ::

m0LN4r

4 dni verjetno traja tudi zato, ker ima Hoh.de ogromno naročil in je skozi ta nakazila potrebno iti ročno, ostale pa preveri avtomatika.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

klkkkkkkkkkk ::

Kako se pa prekliče naročilo?

Ker se je klele men bratec hecal, pa je naročil za 4000 PC?

Takoj sem jim pisal mail, za preklic (ang/nem)

pero23 ::

Tisti, ki ste naročili prenosnike iz hoh.de, ali so bili zraven nemški ali angleški windowsi? Sem tudi njih vprašal isto, vendar mi ne odgovorijo.

pero23 je izjavil:

Tisti, ki ste naročili prenosnike iz hoh.de, ali so bili zraven nemški ali angleški windowsi? Sem tudi njih vprašal isto, vendar mi ne odgovorijo.

Win si itak lahko nadgradiš-updataš (katerkoli jezik)

@Tilen
Zanima me kako hitro bi blo, če bi obkljukal nujno na položnici :D

Glede preklica maš 14dni, da prekličeš brez vzroka. Sicer pa so meni pri eni drugi nemški trgovini rekli, da dokler ni dnara oni sploh ne obravnavajo naročila. Šele, ko dobijo nakazano grejo nabavlat pa pošiljat zadevo.
Trade Republic 38MVDVXM

Zgodovina sprememb…

• spremenil: m0LN4r ()

icurk ::

Razmišljam o nakupu SSD diska Samsung SSD 840 EVO 250 GB, pa me zanima koliko približno pride poštnina.
Hvala.

Pyromanic ::

Na strani vse piše. Če ne znaš nemšk pa če maš chrome ti bo že prevedl.
Drugač pa 15€ + 1€ za vsak nadaljni kg.

Torej, prejšni teden (1.8 -četrtek) sem naročil računalnik, ampak so tri stvari imeli napisano dobavo 2-4 dni. Sedaj, po petih, šestih delovnih dneh (vmes je bil vikend :) ) je naročilo še vedno v "Bestellung ist in Bearbeitung", kar predvidevam da pomeni v pripravi ali nekaj takega.
Ali jim pišem mail, pa rečem, da kaj je z naročilom, da je že toliko časa mimo? Ali jim lahko pišem v angleščini, ker nemško ne znam? Ali naj počakam še nekaj dni?

lp

hobbit ::

napišeš v angleščini. Če bodo hoteli kaj prodat se bodo že potrudili in napisali vsaj približno angleški odgovor!

Lih da jim bom napisal, pa sem dobil mail, da so poslali. Pričakujem ga drug teden.

koliko ::

icurk je izjavil:

Razmišljam o nakupu SSD diska Samsung SSD 840 EVO 250 GB, pa me zanima koliko približno pride poštnina.
Hvala.

he, he jest tud za isti disk gledam. Bo treba počakat prvo da zaloga pride, zna potrajat še teden ali dva.

mihibo5 ::

hobbit je izjavil:

napišeš v angleščini. Če bodo hoteli kaj prodat se bodo že potrudili in napisali vsaj približno angleški odgovor!

Meni so odpisali šele v nemščini.

Jaz bi rad dodal, da je na hoh.de najboljše naročit na začetku tedna oz. v nedeljo zvečer. Ker če naročite recimo v četrtek, petek prideta v vsakem primeru dva vikenda vmes, če recimo nečesa ni na zalogi.
Nakazilo traja 3 delovne dni.

Iz osebnih izkušenj bi lahko dobil paket že v soboto zjutraj, ker je v petek zjutraj pisalo na sledenje pošiljke, da je paket v ljubljani na pošti (odprava na dostavno pošto, predvidevam da maribor), ampak očitno na pošti počakajo kr cel vikend in mi stvari pripelajo šele v ponedeljek. Torej dejansko od petka dopoldan pa do pondeljka paket stoji na pošti.

Tako da če naročate je po mojem najboljše v nedeljo zvečer pa še v nedeljo zvečer plačat. Potem se nakaže nekje do srede in nemci dajo v petek na pošto in naslednji teden paket ziher dobite. Pa boste čakali 7dni. Medtem, ko sem jaz naročil v četrtek in mi je prišel en vikend vmes pri plačilu in en pri dostavi in to na slo pošti.

V bistvu je od potrjenega nakazila(torek) in prispetja v slovenijo (petek) trajalo manj, kot nakazilo na banki + pošta slovenije.
Trade Republic 38MVDVXM

Mene zanima kako to sploh plačaš preko paypala (druge opcije razen plačilni nalog in paypla mi niti ne da). Izberem artikle, kliknem za na blagajno in me vrže kar na Bestellung abschließen, kjer piše kaj in koliko pride, a ni nobenega knofa za potrdit?!? A je potreba preko paypala nakazat. Nič mi ni jasno...
Magic

Ugotovil... 1000 Ljubljana ni zadosti dobro za njih. Hočejo točno poštno številko.
Magic

JIh moram pa še jaz pohvalit.
- 1.8 (četrtek) sem pozno zvečer naročil računalnik po delih, nekaj jih je imelo dobavo več dni. Plačal sem z paypalom.
- 9.8 (petek) so prejel mail, da so dobili vse komponente in da so odposlali.
- 12.8 (ponedeljek) sem računalnik prejel. :) Zaenkrat ga še nisem sestavil, a upam, da bo delali vse. Me je pa res presenetila ta dostava, saj res nisem pričakoval, da bo pošta (DHL) delala tudi čez vikend.
Skratka od tega, ko imajo vse na zalogi, pa do tega, da sem paket prevzel, je minilo le 3 dni. :) Konkretno.

Koga zdaj ti hvališ, hoh ali pošto?
Magic

Oboje :) Pošto, ker je bila hitra dostava in hoh, ker je vse potekalo brez problemov...

(sem pa sedaj, ko sem dajal hladilnik na procesor ugotovil, da sem dal preveč termalne paste. Ah no, upam da bo vseeno kolikor toliko vredu prevajalo toploto :D Vem pa za drugič)

dzurica ::

Eno vprašanje na hitro..
Na hoh.de sem se odločil za nakup notebooka. Včeraj sem izdelek naročil, danes izvedel plačilo, pisalo pa je da je rok dobave 2-4 dni. Zdejle ponovno preverim na spletni strani, in za naročeni notebook piše Dieser Artikel ist leider zur Zeit nicht verfügbar!, torej da izdelek ni na voljo če se googletranslate ne moti. Nakazilo zagotovo še niso prejeli v tem času. Kaj lahko torej pričakujem? Sem malo preletel temo pa nisem zasledil podobne situacije, hvala za odgovor :)

vrnitel denarja al pa drug izdelk..

pero23 ::

Zdravo,

Rad bi z vami delil mojo slabo izkušnjo s to trgovino. V nedeljo sem naročil in plačal laptop, ki je bil v njihovi ponudbi. Ob nakupu je bilo pri izdelku napisano, da je dobavljiv v 2-4 dneh. Danes so mi poslali mail, kjer me obveščajo, da naročenega laptopa nimajo več na zalogi. Grem pogledat na njihovo stran in tam je pri tem laptopu še vedno napisano, da je dobavljiv v 2-4 dneh. Takoj jim odgovorim in zahtevam, da naj mi ponudijo alternativo ali pa vračilo denarja (to je bilo že zjutraj). Do zdaj še nisem dobil odgovora. V bistvu sem opazil, da vsak odgovor od njih traja vsaj 1 dan, kar je precej zamudno, sploh če hočeš kaj na hitro kupiti in se zato hitro dogovoriti.

Zelo zadovoljen.
V nedeljo plačal po paypalu, v ponedeljek zjutraj dobil potrditev ter link za DHL sledenje. Danes zjutraj pošiljka že prispela.

Poleg nekaj malenkosti sem naročil tudi novi model SSD Samsung EVO (250GB), ki je v tej trgovini že na zalogi. Cena zelo ugodna 151EUR.
Tu bom definitivno še kupoval, določene stvari s kar precej ceneje. Lahko vržemo kdaj tudi za kakšen skupinski nakup, če je kakšen iz gorenjskega konca :)

Aja, pri naročilih (tudi v slo) ponavadi naročam tisto kar je tisti moment na zalogi. Ta podatek ponavadi drži - če pa piše dobavljivost čez ....pa nikol ne veš kolk točen je podatek..
LP,
Tomo

Zgodovina sprememb…

• spremenil: koliko ()

WallSreet ::

Mene pa zanima kako je s telefoni. Ali je zapakiran v pravi embalaži kot je treba ali je pač en karton + zanima me glede garancije. Pregledal sem vsaj 10 strani tele teme in nikjer ne najdem da bi kdo odgovoril glede garancije pa čeprav sem našel vsaj 4 vprašanja glede garancije. Torej ali je garanicja ali ni? Zanima me ali je vsaj 2 leti kajti če je manj se potem ne splača ravno...

WallSreet ::

Kaj zdaj je garancija 2 leti ali ne? Sem prepričan da je ni kajti telefon lahko dobiš za pol manjšo celo na hod, tako da pomoje je brez garancije? Ker v nečem mora biti štos...

RC14 ::

MSI GTX 670 so dvignali ceno iz 231 na 255 eur:8)

http://www.hoh.de/hardware/grafikkarten...

Lp
:4770K@4.5GHz @ BeQuiet!Dark Rock Pro2; MSI Z87 GD65 Gaming; 16GB RAM:
::GTX 1060 6GB; SSD Samsung 840 EVO 250GB; SEAGATE 3TB+3TB+1TB; LG 27"IPS::
:::: XFX 850W Black Edition; X-Fi Titanium; Fractal Design ARC R2 ::::

mikimisek ::

Sem naročil telefon Lumio 720 par tednov nazaj.
Telefon pride v originalni embalaži in zaplombiran. Glede garancije pa mislim da so pogoji na njihovi strani.
Mislim da je telefon uvožen iz Finske saj so zraven samo navodila v finščini in norveščini? ali nekaj podobnega.
Jezik je potrebno nastaviti ob prvem zagonu.
Nevem pa kako je z drugimi proizvajalci in modeli...

matejzr ::

Mene samo nekaj zanima če sem dobro razumel par strani nazaj, da če vrneš artikel pri uveljavljanju garancije da oni krijejo poštnino oz. nič ne plačaš?

Skyman ::

Seveda posles jim mail napises da ti recimo neka stvar ne deluje dobis nasledni dan obrazec to sprintas ter nalepis na paket ter posles na njohove stroske Sam sm Poslal maticno plosco 3 dni pa jo dobijo ter se kaki dan da pregledajo meni so dali novo samo kar me moti je to da nism dobil sledilne stevilke ampak se potrpi

RC14 ::

Je pa tale 237e :)

Je, sam je slabša od tiste 670. Škoda.

Lp
:4770K@4.5GHz @ BeQuiet!Dark Rock Pro2; MSI Z87 GD65 Gaming; 16GB RAM:
::GTX 1060 6GB; SSD Samsung 840 EVO 250GB; SEAGATE 3TB+3TB+1TB; LG 27"IPS::
:::: XFX 850W Black Edition; X-Fi Titanium; Fractal Design ARC R2 ::::

Nwanko ::

A bo kdo v kratkem kaj kupoval? Kak skupinski nakup da si razdelimo stroške...ZS

NightHawk ::

RC14 je izjavil:

Je pa tale 237e :)

Je, sam je slabša od tiste 670. Škoda.

Lp

Zdej je od Gigabyta 670, ki stane 234 eur. Tak da ni vse izgubljeno :)

libreus ::

Ima kdo izkušnjo z nakupom prenosnika? Se splača bolj kot pri nas?

cortez ::

itak

rudmajstr ::

Kako je z garancijo/vrnitvijo izdelkov? Pripetilo se mi je namreč, da mi je med live updatom (msi plata) zmrznu komp in se je sfuku bios, tko da ne pride več do biosa (POST). Je kaka opcija, da vrnem matično ploščo in kakšna je procedura za vrnitev.

mailer ::

Napiši v angleščini kaj je narobe in jim pošlji mail. V roku parih dni boš dobil mail, ki ga natisneš, plato pa skupaj z originalno embalažo (mailom z opisom napake, kopijo računa)in vse kar je bilo v njej pošlješ nazaj. Jaz sem zadevo dobil v 14ih dneh od dneva, ko sem jim zadevo poslal po pošti. Nekaj časa traja, ker gre plata potem še na njihov servis, kjer se odločijo ali jo bodo popravili/zamenjali ali dobiš komletno skupaj z škatlo novo.
Asus B560-I, Intel 11500, Corsair 16GB 3200MHz

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: mailer ()

Pa pride sploh v poštev za menjavo, če je bad flash?

mailer ::

Jaz sem imel podoben problem, je napisano mogoče v tej temi. Pri sestavi novega računalnika so pri priključitvi plate trznili samo ventilatorji na plati, zgodilo pa se ni nič. To sem jim napisal in dobil drugo plato(rabljeno) zadni del I/O poškodovan v roku 14dni. Ponovno pisal, da je plata poškodovana in ponovno poslal nazaj ter v enem tednu dobil kompletno zadevo novo. Seveda, flash je del plate in je prav tako v garanciji, sploh pa če je prvič uporabljena. Jaz biosa ne bom posodabljal, ker ni potrebe.
Asus B560-I, Intel 11500, Corsair 16GB 3200MHz

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: mailer ()

darkolord ::

Načeloma je v takih primerih najboljše, da rečeš da "ne dela". Če boš preveč razlagal, kaj si počel, bo včasih šlo skozi, včasih pa pač ne.

darkolord je izjavil:

Načeloma je v takih primerih najboljše, da rečeš da "ne dela". Če boš preveč razlagal, kaj si počel, bo včasih šlo skozi, včasih pa pač ne.

Napisu bom, da ni video signala in post screena :) Ali pride v poštev samo popravilo, ali je mogoče dobiti dobropis oz zamenjati za drugo?

forplan ::

Kako dolgo ste čakali na ponudbo brez davka?

In ste jim napisali v angleščini ali nemščini? Napisal sem v angleščini in dal zraven v nemščini, kakor prevede google :)

Kako se napiše, da bi rad ponudbo v nemščini, če ima kdo slučajno primer tega :)
da se strinjam
««
21 / 31
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

DHL sledenje (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5711207 (1645) kixs
!

Skupinski nakupi iz tujine - deljenje poštnine, je kdo za? (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

Oddelek: Kaj kupiti
806419938 (86535) Nwanko
»

Asus - garancija

Oddelek: Pomoč in nasveti
264354 (3420) Magic1
»

Kje kupiti dele računalnika?

177001 (6326) KTr1sk
»

tuje spletne trgovine (hod.de) (strani: 1 2 )

8615755 (10219) lambda

Več podobnih tem