» »

Hoh.de

Hoh.de

««
20 / 31
»»

kmetek ::

speedtouch je izjavil:

Včeraj okoli 2 popoldan sem naročil proc & matično, kdaj lahko pričakujem da bo pri meni doma?

Lp.

in zakaj nisi še z nekom skupaj delil ptt?

Kingster ::

medenko je izjavil:

zadovoljen?

Sem zadovoljen. Garancija, kvalitetna izdelava, dobra tovarniška kalibracija barv, 98 % reprodukcija Srgb naredi monitor uporaben za silo tudi v photohopu. Edina stvar pri teh večjih monitorjih je da niso primerni za kakšne FPS multipleyer igre. Lag ( v povprečju zaostajajo 1 frame glede na manjše monitorje) + že sama velikost vidne površine.

Nwanko ::

A lahko še nekdo enkrat obrazloži kaj naredit za uveljavljanje garancije na HOH.de.

Včeraj sem jim pisal o težavi,danes zjutraj sem že imel email z priponko izpolnjen. Zadevo sem pa že oddal na pošto. Tak da upam da dobim grafično čimprej nazaj. :)

Skyman ::

Zakaj nekaterih izdelkov ne mores dati vec kot 1kom v košarico gledal sm neke rame da bi jih vzel a lahko vzamem samo 1kom ce pa nakup zaklucim ter potem se 1x isto stvar narocim pa vrjeto potem 2x zaracunajo poštnino ali ti eno vrnejo v obliki dobropisa?

berc ::

V ponedeljek sem poslal povpraševanje za monitor, za predračun brez DDVja (ker bom kupil na firmo) in še nisem dobil odgovora. So vedno tok neresni? Pa švabi, pje...

Gapi182 ::

čudno js se pogovarjam za matično in dobim odgovor v pol ure :D

joej970 ::

berc je izjavil:

V ponedeljek sem poslal povpraševanje za monitor, za predračun brez DDVja (ker bom kupil na firmo) in še nisem dobil odgovora. So vedno tok neresni? Pa švabi, pje...

Js sm v petek zvecer napisal za racun brez ddv, pa sm ga ze kr v ponedeljek dopoldan dobu.

Brane22 ::

Mene bi zanimala nabava iz hoh.de. Če bo kdo naročal, bi razdelil poštnino.

Vzel bi dve majhni in lahki zadevi ( 3D miška )...

Pardon, zajeb. Amazon.de sem mislu. Hoh.de je za 3DConnexxionov Space Navigator precej dražji...

Kaj torej rabm za nakup prek firme? Poslal so mi dons ta odg v polomljeni angleščini: We like to take the job without charging VAT.
To do so, the order with advance payment option. Let us then please send your USTID and a business license.
With a positive review of your USTID by our accounting department, you will receive a revised order confirmation, which you can then use to transfer the amount.

medenko ::

brane22: kok imaš pttja?

Pri amazon.de najbrž pod €20 ali nekaj takega.

theBill ::

berc je izjavil:

Kaj torej rabm za nakup prek firme? Poslal so mi dons ta odg v polomljeni angleščini: We like to take the job without charging VAT.
To do so, the order with advance payment option. Let us then please send your USTID and a business license.
With a positive review of your USTID by our accounting department, you will receive a revised order confirmation, which you can then use to transfer the amount.

Pošlji jim skeniran izpis iz AJPES-a

Tnx debil :)

speedtouch ::

kakšen je postopek za garancijo pri hoh.de?

Lp..

Na FB ali na https://www.hoh.de/kontaktformular?forc... napiši težavo,jaz sem kr v angleščini napiso,nasledno jutro sem na mailu imel priponko,katero samo sprintaš in oddaš na pošto. Gor bojo že vsi tvoji podatki,na pošti še dobiš potrdilo z tracking št.

Jaz sem 15. oddal na pošto, 21. so že dobili paket.

Ravnokar sem pogleal maile in vidim mail od geedgods.de
A mi lahko en v preprosti slovenščini pove kaj nej bi blo zdaj s tem. Translate ne prevede ravno najbolje.

"in vorbezeichneter Angelegenheit nehmen wir Bezug auf die bisherige Korrespondenz.

Ihr Gerät befindet sich derzeit zur Überprüfung und Reparatur in einer Service-Werkstatt des Herstellers.

Sie haben das strittige Gerät bereits am 06.07.2012 käuflich bei uns erworben. Gemäß § 438 BGB verjähren Ihre Mängelansprüche in 2 Jahren. Unsere Gewährleistungsplicht liegt Ihnen gegenüber also bei 2 Jahren. Jedoch besagt der § 476 BGB, dass wir nur innerhalb der ersten 6 Monate ab Gefahrübergang in der Beweispflicht sind. Das bedeutet also, dass der Gesetzgeber davon ausgeht, dass sofern sich ein Mangel innerhalb der ersten 6 Monate ab Gefahrübergang zeigt, dieser auch bereits bei Gefahrübergang bestanden hat.

Nach Ablauf dieser besagten 6 Monate, sind Sie in der Beweispflicht. Sie müssten uns daher nunmehr den Beweis antreten, dass der Mangel bereits von Anfang an bestand. Sollten Sie in der Lage sein, uns diesen Beweis beizubringen, werden wir selbstverständlich gern gem. § 438 BGB unserer Gewährleistungspflicht nachkommen.

Bei der Bearbeitung Ihres Anliegens ist uns jedoch aufgefallen, dass der Hersteller für Ihr Gerät noch eine Garantie gewährleistet. Gern übernehmen wir hier aus Kulanz die Abwicklung Ihrer Garantieansprüche gegenüber dem Hersteller für Sie. Jedoch weisen wir Sie bereits jetzt darauf hin, dass wir am Ausgang dieser Abwicklung keinen Einfluss haben werden. Sollte Ihnen also der Hersteller nur eine Zeitwertgutschrift erteilen oder Ihre Garantieansprüche ablehnen, wird hierfür keine Haftung übernommen. Sollten Sie dann mit dem Ausgang der Entscheidung des Herstellers unzufrieden sein, müssten Sie sich erneut direkt mit dem Hersteller in Verbindung setzen.

Wir hoffen auf Ihr Verständnis
Nachdem wir Ihr Gerät zurückerhalten haben, werden wir uns unaufgefordert mit Ihnen in Verbindung setzen.
Für Ihr Vertrauen und Ihre Geduld bedanken wir uns und verbleiben"

Kaj bi moral jaz zdaj tukaj dokazat,grafična je delala od nakupa pa do 14.5.2013, artefakti,gsod,bsod,sprobal v drugem kompu,nisem prišel niti čez bios,popačena slika. Probav drugo grafo v obeh,in v obeh normalno delala.
Garancije ima 2 leti. Torej 6.7.2012 do 6.7.2014.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Nwanko ()

Nwanko je izjavil:

Na FB ali na https://www.hoh.de/kontaktformular?forc... napiši težavo,jaz sem kr v angleščini napiso,nasledno jutro sem na mailu imel priponko,katero samo sprintaš in oddaš na pošto. Gor bojo že vsi tvoji podatki,na pošti še dobiš potrdilo z tracking št.

Jaz sem 15. oddal na pošto, 21. so že dobili paket.

kako dolgo pa je trajal garancijski postopek? :)

Beri gor,sem napisal da sem dobil mail od njih da so oddali pooblaščenemu servisu kartico na testiranje.

Master_X ::

Če jaz prav razumem tisto sporočilo zgoraj (ker moja nemščina ni ravno nekaj) so ti oni zdaj poslali sporočilo, da so produkt dali v servis k proizvajalcu...
V prvem delu ti menda pojasnjujejo, da lahko pri njih uveljavljaš samo stvarno napako (ker nemci garancije prodajalca nimajo), kjer so ti 6 mesecev/ 2 leti štosi in dokazila...
V drugem delu pa, da je produkt v garanciji pri proizvajalcu in da so oni to tja poslali in da bolj ali manj nimajo nič s tem razen, da so posrednik med tabo in proizvajalcem (oz. servisom proizvajalca).

Nekaj takega (nisem 100%)?

Nwanko je izjavil:

Beri gor,sem napisal da sem dobil mail od njih da so oddali pooblaščenemu servisu kartico na testiranje.

ali moraš kakšno poštnino plačat? ali samo nalepis obrazec na škatlo in daš na pošto?

Nič ne rabiš plačat.

nomad_soul ::

@master_x +1

Vaseer ::

Je poštnina s Hoh.de že všteta v ceno naročila (je cena taka kot piše pod Total na koncu naročila)? Ali je potrebno še kaj doplačati poštarju?
Sprašujem za primer bančnega nakazila, direktno na račun Hoh.de

mailer ::

Dostava je všteta, ne doplačaš nič.

Dejan99 ::

Nekaj stvari sem naročil iz hoha, pa me zanima zakaj imam še dva dni status naročila "v obdelavi". Ali dejansko čakajo na dobavo izdelkov? Dva izdelka sta imela ob nakupu rok dobave 1-2 dni, nato so enega dobili na zalogo, sedaj pa imata oba spet 2-4 dni.

Krigl ::

a je kdo že vračal na hoh.de kakšno stvar,ki ni bila pokvarjena, samo ni delala tako hitro kot bi morala. kupil sem en SSD disk, ki je obupno počasen (crucial v4) in sedaj bi ga želel vrniti in zamenjati za nekaj kar je celo hitrejše od mehanskega diska.

kaj jim napisati da bodo za stvar? od njih je bila stvar poslana 29.5, k meni je prisla 4.6.. če vrnem, ali mora biti original zapakirano ali ne? ker iz folije je bil disk vzet...

hvala in lp

andraz

mperice ::

Hej, ima kdo namen v naslednjih nekaj dneh kaj naročati?

recmajkemi ::

Jaz mogoče, če v kratkem ne dobim pametne ponudbe tukaj v .si.

Leprechaun ::

Jaz bom po vsej verjetnosti konec tedna.

domenc ::

Je imel še kdo podoben problem pri vnosu poštne številke in ime pošte?
In sicer sam imam pošto 4205 Preddvor in mi 4205 ne potrdi, namesto te številke mi predlaga vnos 4212 (ki je sicer Visoko, in je zraven vasi).

Zanima me ali bo kaj narobe če vnesem 4212 Preddvor ali raje 4212 Visoko?

KOKIsan ::

Jaz sem moral dati kr soseden kraj (poštno številko je sprejelo).

Mam pa drug problem, ko hočem plačati s paypalom (se loginam in potrdim plačilo) me redirecta nazaj na hoh kjer mi vrže stran nek error.
Je imale kdo podobno izkušnjo ?

Skyman ::

Neki izdelek ki ga zelim ima napisano Lieferbar in 5-10 Werktagen (dobavljivo 5-10 dni) koliko casa potem zna to hoditi)Glede na to da bi se neke stvari vzel zravn ki so seveda na zalogi potem ti vrjetno skupaj poslejo ko imajo vse na zalogi ali ti recimo par stvari katere so na zalogi takoj pošlejo ostalo pa ko dobijo?

nightbird ::

eno vprašanje mam glede poštnine. namreč ko dam v košaro plato, proc in rame mi napiše poštnine 17,90eur. ko pa dodam SSD ali navaden disk ali kaj koli drugega rahlo nenormalno narase cena, recimo po dodanem ssd-ju narase na 28,90, taq kak če bi mel ssd 10 kil :)

kaj je fora v tem? se mogoče kaj spremeni poštnina ko ti potrdijo naročilo ali kaj?

LP

darkolord ::

Kok pa je če imaš v košari samo SSD?

darkolord je izjavil:

Kok pa je če imaš v košari samo SSD?

normalnih 15,90 (14,90 + 1 EUR)

Tilen ::

Mislim, da se cena povečuje (tudi) glede na vrednost, če imaš Versicherter Versand in pa glede na velikost paketa.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tilen ()

Versicherter Versand - kje pa to napiše oz. kje to izbereš? namreč nič nisem izbiral ali da bi kje to videl. samo pač kar naekrat se povečuje poštnina. recimo tudi za vsak koplet gumijastih pritrdilnih čepkov za vent (4kom) se cena poštnine poviša za 1 eur aka za eno kilo :D

Master_X ::

nightbird je izjavil:

eno vprašanje mam glede poštnine. namreč ko dam v košaro plato, proc in rame mi napiše poštnine 17,90eur. ko pa dodam SSD ali navaden disk ali kaj koli drugega rahlo nenormalno narase cena, recimo po dodanem ssd-ju narase na 28,90, taq kak če bi mel ssd 10 kil :)

kaj je fora v tem? se mogoče kaj spremeni poštnina ko ti potrdijo naročilo ali kaj?

LP

Nad vrednostjo 500 € se doplača zavarovanje pošiljke 10 € kolikor je meni znano.

Reddmen ::

Koliko časa pa rabijo da spremenijo status v poslano? Oziroma ali ti kaj sporočijo da je bilo plačilo uspešno (plačal preko banke).

domenc ::

Jaz sem v četrtek zutraj plača preko PayPal-a, popoldan ob 14:00 je bil paket prevzet od DHL-a, naslednji dan ob 15:00 pa je bil paket v Sloveniji.

Am, šele zdela videl da si plača preko banke..

Zgodovina sprememb…

• spremenil: domenc ()

cvijo ::

Živjo mene pa zanima če še komu hoh zamenja poštno številko Ljubljane iz 1000 na 1119.

mgermo ::

Dobil naročeno konf toda matična je zgleda dead on arrival oz. je ene parkrat postala toliko, da je rekla da ne registrira enega spominskega modula.
Kako najhitreje rešit reklamacijo ie. da ne bi slučajno čakal da oni pošljejo proizvajalcu ipd.?
Verjetno ne morem uveljavljat 14 dnevnega odpovednega roka, glede na to da je zadeva pokvarjena?

luky ::

Fantje se da kje na strani hoh.de spremeniti jezik iz nemščine v engl.?
luky!

Idi na chrome pa vklopi transtate,druge ni.

Nwanko je izjavil:

Idi na chrome pa vklopi transtate,druge ni.

Hvala.
luky!

domenc je izjavil:

Jaz sem v četrtek zutraj plača preko PayPal-a, popoldan ob 14:00 je bil paket prevzet od DHL-a, naslednji dan ob 15:00 pa je bil paket v Sloveniji.

Am, šele zdela videl da si plača preko banke..

Kje vidiš, da je paket prevzet od DHL-a.
Hvala.
luky!

mgermo ::

V statusu.

Hvala lepa.
luky!
««
20 / 31
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

DHL sledenje (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5711515 (1953) kixs
!

Skupinski nakupi iz tujine - deljenje poštnine, je kdo za? (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

Oddelek: Kaj kupiti
806430448 (97045) Nwanko
»

Asus - garancija

Oddelek: Pomoč in nasveti
264430 (3496) Magic1
»

Kje kupiti dele računalnika?

177213 (6538) KTr1sk
»

tuje spletne trgovine (hod.de) (strani: 1 2 )

8616026 (10490) lambda

Več podobnih tem