» »

Hoh.de

Hoh.de

««
22 / 31
»»

Hayabusa ::

Ko plačuješ preko upn na banki v tujino, je valuta še vedno 3 dni ali gre isti dan skozi ?
Potem je boljše uporabiti paypal.

Kontonummer (številka računa hoh.de pri Commerzbank Cottbus) in BLZ (Bankleitzahl) sta za plačevanje relevantna podatka ?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Hayabusa ()

darkolord ::

IBAN pa BIC je dost

cortez ::

SEPA do 12:30 - dobijo naslednji delovni dan.

klkkkkkkkkkk ::

Mogoče, kdo ve kdaj bodo PowerZOn napajlaniki od be quiet-a na policah?

lp

Kako se pri hohu kupi malo večjo količino kot tistih par komadov, kot ti jih dovoli dodati v košarico? Jim moraš pisati?

Skyman ::

maximalno lahko vzames 4 kom nakoncu v košarici se spremeni ter potem ti avtomatsko doda vrednost na več

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Skyman ()

Ne razumem čisto, dodam 4 kom v košarico, pa potem še vedno nimam možnosti izbrati več:

Skyman ::

zato ker max lahko 4 iste izdelke naročis tko pač je.

Mene zanima, kako kupit več kot 4. Glede na to, da imajo očitno B2B program, se to verjetno da.

veqlargh ::

WallSreet je izjavil:

Mene pa zanima kako je s telefoni. Ali je zapakiran v pravi embalaži kot je treba ali je pač en karton + zanima me glede garancije. Pregledal sem vsaj 10 strani tele teme in nikjer ne najdem da bi kdo odgovoril glede garancije pa čeprav sem našel vsaj 4 vprašanja glede garancije. Torej ali je garanicja ali ni? Zanima me ali je vsaj 2 leti kajti če je manj se potem ne splača ravno...

No, jaz sem zadnjič naročil Nokio 920, kategorije "As new" (evro na evro... :D). Telefon prispel v 3. dneh, brez vidnih znakov uporave, če nebi napajalnik ne delal bi mislil, da je nov (no, pa škata je odprta). Zdaj se jajcam zarad napajalca, čisti princip, ampak nasplošno za 270€, kolkor je bla tale nokia sem presrečen :D No, zdaj je že 10€ cenej, cigani :) Garancije imam pa 1 leto. Enough.

afroman10 ::

Mene pa zanima, če naročaš telefone a imajo slovenski jezik al ne?

V mojem primeru je mela Lumia najprej nemščino, da opravim tisto prvo prijavo, potem pa sem lahko menjal za vse možne jezike, tudi za Slovenščino.

Pa se splača kupovat telefone, glede na to da je mel vsak neke probleme. Očitno le niso "brand new".

Šele zdaj sem videl, da imajo nekateri telefoni v naslovu "wie NEU". Kao rabljeni verjetno? Torej če ne piše wie neu, so verjetno zapakirani še čist?

mailer ::

Tako je, za vsak telefon, ki je bil poslan kupcu pa ga je le ta v parih dneh poslal nazaj je zraven opomba kot nov.
Asus B560-I, Intel 11500, Corsair 16GB 3200MHz

Pyromanic ::

Drugače pod opisom piše Wie neu za artikle, ki naj bi bili v izložbi ali imajo odprte škatle.
Za tist kar so pa kupci vrnil pa piše B ware, ki je še cenej od tistih wie neu.
Vsaj tko piše, ne rečm, da je tko.

No za tega ne piše nič od naštetega, zato sklepam da še ni bil uporabljen.

http://www.hoh.de/mobilfunk/handys-nach...

Kot je napisal Pyromanic, as new != vračilo kupca. To je B-ware. Moj "as new" je kot now, zapakiran in vse. Nobenega znaka uporabe, nič. Jaz sem pač zelo zadovoljen, telefon deluje kot mora.

Ative imajo samo nove. Pa mislim, da ga tudi v SLO že dobiš za okoli 200€. Jaz sem vzel nokio samo zaradi ekskluziv (če ne drugega zastonjska svetovna nokkina mapa) pa veliko boljšega fotiča. In supporta, s samsungom sem imel same probleme (neodzivni da znoriš, in to za androta, ki jim je primarni OS za telefone).

Ative S so mel na mimovrste ja, zaj so pošle, novih pa ne bo sem spraševal.

Hvala za odgovre drugače.

AstroX ::

A mi lahko negdo posreduje mail naslov za preklic naročila sem že dvakrat pisal pa še vedno ni preklicano, zdaj ne vem ali sem na napačen mail pisal ali pa še niso imeli časa pogledat

Kdaj si jim poslal?

V petek prvič in drugič sem jim poslal v ponedeljek

Na service@service-gg.de?

Rabijo pa svoj čas - pri meni so zdaj potrebovali 5 dni za odgovor...

Da na service@service-gg.de

No potem samo čakaj

Sej kaj drugega mi niti ne preostane :D

VaeVictis ::

Z odgovori je hoh.de obupno počasen...

fireX88 ::

kje se najde, koliko časa imajo določeni izdelki garancijo in ali račun, ki se ga dobi poleg velja kot garancija, ali more bit še kaj zraven?
ANY OF MY POSTS ARE RESEARCHED AND/OR COMPILED BITS OF INFORMATION*
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!

Jst nevem al so totalno debilni na hoh.de ker tip mi pošlje za preklic naročila odgovor da me ne najdejo v bazi mu pošljem screenshot naročila z vsemi podatki in še vedno da me ne najdejo a na spletni strani hoh.de naročilo še vedno piše da je naročilo aktivno

Danes sem dobil Ativ S. Telefon je nov, zaščiten bil z nalepko. Prišlo je v 3 dneh. Super so. :)

AstroX je izjavil:

Jst nevem al so totalno debilni na hoh.de ker tip mi pošlje za preklic naročila odgovor da me ne najdejo v bazi mu pošljem screenshot naročila z vsemi podatki in še vedno da me ne najdejo a na spletni strani hoh.de naročilo še vedno piše da je naročilo aktivno

Dokler ni plačano sploh ne trzajo...

mihastravs ::

Pozdravljeni. Želim kupiti prenosni računalnik (samsung NP880z5e) preko hoh.de, saj ta izdelek pri nas ni na voljo. Predvidevam, da bo imel naložene nemške windowse. Ali kdo slučajno ve, če se da jezik sistema ob prvem zagonu nastaviti na slovenski jezik, ali bom moral naložiti nove slovenske windowse (windows 8). Če slednje, ali bom moral windowse kupiti, ali se lahko da tudi piratske gor.
Najlepša hvala za odgovor

če prav razumem, bom lahko v vsakem primeru nastavil željeni jezik, čeprav bom kupil windowse iz nemčije in ne bom rabil teh windowsov odinstalirat in kupit in naložit gor slovenskih. Fingers sroosed:) hvala

xxxul ::

tako je, spremeniš jezik kot ti je hayabusa linkal in je (no pa še sledeče bo pomagal):
to change the Welcome Screen (Logon Screen)
open Region and Language options in control penal and then point to Administrative Tab and then click on Copy Settings Button the a window will appear in that window:
there are three lists.
1) Current User Language
2)Welcome Screen Language
3)New User Account Language

in the middle (second one) Welcome screen Language you can change as:
on same windows there is an option at bottom as "Welcome Screen and System Account) if it is checked mark dear uncheck it or if it is not then check mark it then click on okay button.

now you welcome screen or logon screen language well be changed..

Samo še eno vprašanje imam (sem prebral vse strani te teme, pa nisem našel odgovora). Torej, od hoh.de sem kupil Samsung prenosnik in ga plačal preko paypala. Ko pa sem dobil račun, na njem piše, da sem plačilo poslal Getgoods.de GmbH. Je to v redu?

Zelnick ::

Bolj slabo si "prebral" vse strani.
https://slo-tech.com/forum/t510668/p357...
Ja Hoh in Getgoods sta v istem lastništvu.;)
I can remember a time before the Internet. But I don't like to.

to da sta to sestrski strani sem prebral:) samo nisem vedel, če je ok, če je kar njim nakazan denar.

Magic1 ::

Mene zanima kako komuniciraš z njimi preko maila, a lahko pišeš v Angleščini, ali samo v Nemščini?
Magic

Lohk tut v angleščini, gre pa skozi (tudi v nemščini) približno en odgovor na teden...

Bleeh ::

Živjo! Mene pa zanima, če vzameš nekaj na firmo in če rečeš, da bi vzel brez davka a ti že na računu odbijejo davek in plačaš brez davka ali tako kot v Sloveniji, da dobiš potem povrnjen davek?

Že račun mora bit brez davka.

Bleeh ::

Torej plačaš takoj ceno brez davka. Hvala za informacijo.

whitelight ::

Mene pa zanima koliko časa traja pri vrnitvi izdelka v roku 14dnih po nakupu da ti vrnejo denar?
Na kateri mail jim sploh to obvestiš?
Ali to štejejo samo delovne dni?

Namreč do tistih "14 dni" imam samo še 2-3 dni in me zanima kdaj začne reklamacija oziroma vrnitev izdelka veljati? (ko pošjleš mail ali ko ga oni preberejo oz. ko oddaš uradni list za vrnitev izdelka?)

Hvala!!!

Zgodovina sprememb…

Machete ::

A lahko nekdo 'prevede' te podatke ko se registriraš kot firma prosim?
Abteilung: (oddelek..?? kaj tukaj napišeš)
Umsatzsteuer-ID: (IŠ za DDV ?)
Steuernummer: (matična številka?, še enkrat davčna št.? ali nekaj tretjega?)

hvala

Bleeh je izjavil:

Živjo! Mene pa zanima, če vzameš nekaj na firmo in če rečeš, da bi vzel brez davka a ti že na računu odbijejo davek in plačaš brez davka ali tako kot v Sloveniji, da dobiš potem povrnjen davek?

darkolord je izjavil:

Ja in kako to dosežeš?

theBill ::

Machete je izjavil:

Bleeh je izjavil:

darkolord je izjavil:

Ja in kako to dosežeš?

Pri računu se vpišeš se kot poslovna stranka in jim pošlješ preko fax-a ali skeniran izpis iz AJPES-a.

Narediš naročilo vendar ga ne plačaš, ampak moraš počakati, da ti na mail pošljejo nov predračun ki ne vsebuje davka. So pa počasni pri temu, čaka se nekje od 3-5 dni, lahko tudi več, če so kakšni nemški prazniki vmes.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: theBill ()

ujej 5 dni.. ?
kako pa naročiš če želiš z paypalom plača? Ker ko oddaš naročilo je zadnja stran paypal, kjer se loginaš in plačaš.
Kje daš to naročilo na hold?

Izbereš plačilo prek predračuna.

tommex84 ::

Prosm za pomoč pri plačilu prek predračuna z NLB Klik-om (UPN/SEPA obrazec)!

Ok tole so podatki k jih dobiš od hoh.de:
Bitte überweisen Sie den Betrag in Höhe von yyy,yy EUR unter Angabe des Verwendungszwecks "yyyyyy-yyyy" an die folgende Bankverbindung:
Kreditinstitut: Commerzbank Cottbus
Kontoinhaber: getgoods.de Vertriebs GmbH
Kontonummer: yyyyyyyyy
BLZ: 180 400 00
Bankdaten bei Überweisungen aus dem Ausland:
IBAN: DE69 yyyy yyyy yyyy yyyy yy
BIC: COBADEFFXXX

Tole so pa podatki k sm jih jst izpolnu v UPN obrazcu:
Koda namena: OTHR
Namen/rok plačila: yyyyyy-yyyy
BIC: COBADEfFXXX
IBAN: DE69 yyyy yyyy yyyy yyyy yy
Referenca: ?
Naziv: getgoods.de Vertriebs GmbH
Naslov: Josef-Gesing-Straße 10
Kraj: 15234 Frankfurt (Oder)
Država: Nemčija

V bistvu me zanima:
1. kaj vnesem za referenco in v kakšni obliki (SI, RF, NRC)? Predvidevam da Kontonumer samo ni prijel k sm probu z RF referenco (RF yyyyyyyyy).
2. Ali je BIC pravilen takšen kot so mi ga posredoval al bi mogu vnest BIC k ga najdem na seznamu SEPA bamk za to banko v klik-u (COBADEFF180)?

Če je tuki kšn k je dejansko že plačal prek spletnega nakazila bi res prosu da pregleda kar sm izpolnu in mi pove če in kaj je narobe.

Hvala.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: tommex84 ()
««
22 / 31
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

DHL sledenje (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5711181 (1619) kixs
!

Skupinski nakupi iz tujine - deljenje poštnine, je kdo za? (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

Oddelek: Kaj kupiti
806419086 (85683) Nwanko
»

Asus - garancija

Oddelek: Pomoč in nasveti
264341 (3407) Magic1
»

Kje kupiti dele računalnika?

176989 (6314) KTr1sk
»

tuje spletne trgovine (hod.de) (strani: 1 2 )

8615737 (10201) lambda

Več podobnih tem