» »

Kdo pozna stole, ki jih uporabljajo na sejah vlade?

Kdo pozna stole, ki jih uporabljajo na sejah vlade?

francek1 ::

Stoli so taki:

Kdor se je že rodil učen se lahko reži...

STASI ::

Pri nas imamo podobne stole. Mislim, da bi jih dobil pri podjetju BENE. Cena takega stola je bila leta 2001 cca 1100 €, verjetno je bil še kak popust zraven.
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"

abcčdefghijklmnoprsštuvzž

moj_nick ::

110111001001010001010000

nejcek74 ::

proizvaja vitra

v Sloveniji prodaja kubus interier

so praktično neuničljivi, tako da se ti splača pogledat na kakšen ebay ipd.

S kitajske se dobi tudi cel kup ponaredkov, recimo tole 1 ali 2. Mislim, da sta obe firmi locirani v Angliji, tako da nimaš problemov s carino. Iz ta druge trgovine je moj naročnik v Sloveniji naročil cel kup (nekih drugih) stolov za gostilno brez problema in z dodatnim popustom na količino. Je pa tako da kvaliteta ni čisto ista :).

francek1 ::

Saj zato sprašujem, ker sem pred leti v Slovenijalesu kupil dva kitajska po 50€ komad, pa sta še danes OK. Original pa potem res mora biti vrhunski.Glede na ceno 2.227 € in 30 let garancije :O... Na teh stolih sedim lažje kot na Aeronu(imam pa res velikost C, moral pa bi imeti B). Hvala vsem za odgovore, spet se je izkazalo, da so mi všeč le najdražje stvari.:(
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: francek1 ()

mat xxl ::

No zdaj pa vprašanje imajo tudi stole za res xxl primerke recimo za prave američane ??? Kak namig ... seveda naj bi bil stol primerno predimenzioniran glede na veliko težo....

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nov pisarniški stol smrdi (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6612217 (6842) LeQuack
»

Pisarniški stol (strani: 1 2 3 )

12231218 (15748) Unknown_001
»

Nabava stolov - zelo poceni do le teh za st uporabnike! ;) (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

841111311 (44756) zcetrt

group buyi so neslovenski (strani: 1 2 3 4 )

16128962 (23768) Gandalfar

Več podobnih tem