» »

Nabava stolov - zelo poceni do le teh za st uporabnike! ;)

Nabava stolov - zelo poceni do le teh za st uporabnike! ;)

««
3 / 17
»»

bosstjann ::

Enga še zame.

wind ::

mene tudi lahko dodate na seznam. Vzamem dva (še za kolega)
w

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: wind ()

dbevfat ::

Šel pogledat stol včeraj - super je. Zanima me samo, kako je z garancijo? Predvidevam, da je ni, kaj pa bi naredil v primeru pokvarjenega blaga? Takoj na servis in še 200EUR zraven? :D
nvr2fat

BlaY0 ::

Ne vem zakaj garancije ne bi bilo. Garancija je, samo je direktno pri proizvajalcu/dobavitelju. Je pa res, da boš v tem primeru težko poceni prišel skozi.

krneki0001 ::

Jst sm zdele poslal mail v eno firmo, kjer vem, da morajo menjat stole. Ker imajo okoli 10 stolov za menjat, bi bilo zanimivo. Vprašanje pa če se bodo odločili. Sporočim, ko mi odgovorijo.

Avenger ::

Meni se zdi, da pri stolu težko pride do kakšnih napak pri normalni uporabi. Sploh če so višjega ranga in preizkušeni... tko da mene osebno garancija ne skrbi. Rajš za isto ceno vzamem dva stola brez, namesto enega z garancijo.

Ja, pa zanima me tole; glede na to, da naj bi tele naše stole posredovala firma, ali lahko izstavi račun za davčnega zavezanca, torej, na firmo?
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Avenger ()

BlaY0 ::

Verjamem recimo da bi garancija skrbela kakšno firmo, ki bi jih vzela 10. Se mi zdi, da naše firme raje kupujejo v "Spodnjem Dupleku" pa tudi če je zadeva 2x dražja.

*TV* ::

Še enega zame.

Lp

WarpedGone ::

Kitajci znajo zadeve narest tolk kvalitetno, kot je kupec pripravlen plačat. Stol za 150$ pač ni narejen enako zanič kot stol za 15$ al pa 5$. Razlika ni samo v 10x višji ceni, ampak je cena posledica drugačnih materialov, višje kontrole kvalitete etc.

Kdor hoče met garancijo, naj si nabavi rezervne stole - namest 10 komadov, jih naj vzame recmo 12. Uveljavljanje garancije pri proizvajalcu na kitajski pač ni realna opcija. Kdor pa absolutno hoče met garancijo za en sam stol naj gre ponj k Ergolesu.
Zbogom in hvala za vse ribe

BlaY0 ::

Egzekli...

motorc ::

Katera varianta stola se bo pa naročila? Z usnjenim sedežem ali tekstilnim? Barva bo najbrž črna?

Okapi ::

Sedež in naslonjalo sta z mrežico. To je IMHO tudi najboljše za sedet. Barvo pa se bo skoraj sigurno dalo izbirati (imajo črne, rdeče, modre, zelene in še kakšne).

Garancije pa ne bo, ker bi to zadevo samo podražilo.

O.

codeRat ::

Mene pa neki drugega zanima. Je ta stol res popolnoma enak tistemu iz ergolesa? Namrec slisal sem ze da je folk iz kitajske kupu take stole ki pa so dolocene kose imeli na nizjem nivoju (ogrodje stola je blo slabse kvalitete).

Okapi ::

Kdo ve, kaj si slišal, pa tudi rahlo dvomim, da je kdo prav te stole res individualno kupoval na Kitajskem. Da nisi malo naložil?

To so v bistvu OEM stoli, ki jih ne prodaja samo Ergoles, ampak jih pod par različnimi imeni (Ergohuman, recimo) dobiš marsikje po svetu. Ergoles jih uvaža iz iste tovarne, kjer bi jih kupili tudi mi. V njihovem katalogu ne omenjajo možnosti nakupa boljše in slabše različice.
http://ergohuman.com/
http://www.bizrate.com/office-chairs/eu...
http://www.peopletrendsonline.com/dispi...
http://www.ergoles.si/index.php?S=4&Art...

O.

Gost ::

Po mojem s tem stolom iz Kitajske ni nič drugače kot tistim iz Ergolesa. V Ergolesu celo ne ponujajo modela, ki ima naslonjalo brez mrežice. Koles se tudi ne da menjati, so v osnovi že gumirana (da se lepše peljejo po tleh). Pri tem stolu je edino problem, da nima opcije nastavljati ročk levo in desno. Podnožje je tudi v osnovi kromirano (kar je bolj kvalitetno od kovinskega črnega).

Vzglavnik je tudi morda malo nenavaden na začetku, ker se ga nastavlja samo gor dol in rotira gor dol in ne po globini, da imaš glavo bolj naprej ali bolj nazaj. Ampak vzglavnik itak ni ničemur namenjen pri teh stolih razen, ko se nekajkrat malo nasloniš nazaj.

In pa seveda mrežice, ki so meni osebno no-go in popolnoma zgrešena zadeva pri ergonomskih stolih, nekateri pa brez njih očitno ne morejo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Gost ()

codeRat ::

Ni blo individualno ampak je firma to kupla. In se jim je naslovnjalo za glavo skoraj povsod zlomlo..Ne vem pa s kire tovarne so dejansko to kupili. Zato sem vprasal ce je to res identicen stol.

Tudi mene stejte zraven :D

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: codeRat ()

WarpedGone ::

Sem dodal vse, ki ste se javili do sedaj. Če kdo še manjka, speak up.

Trenuten BodyCount je 30 naročnikov za 34 komadov. Več kot pa sm na začetku pričakoval.
Zbogom in hvala za vse ribe

repsolll ::

Če bo prevzem možen v LJ, oziroma še bolje, če bo možna dostava na dom (za primerno doplačilo) ga vzamem tudi jaz... ne bi bilo pa slabo, da bi mogoče vsak dodal še 3EUR pa, da vzamemo še enega za rezervo, če bi bil slučajno kak pokvarjen. Raje dam malo več kot pa da mam pol smolo pa dobim kakšnega pokvarjenega. :|

JanezekNovak ::

Evo jst bi tud dva vzel, če je še opcija!
http://www.euroairsoft.com/

nurmaln ::

Pri tem stolu je edino problem, da nima opcije nastavljati ročk levo in desno.

Če imajo pri ergolesu pravilen opis, potem ima to opcijo.
"I will be quoted in someone's signature,
even if I have to do it myself!" - nurmaln

particle ::

Sem dodal vse, ki ste se javili do sedaj. Če kdo še manjka, speak up.

Trenuten BodyCount je 30 naročnikov za 34 komadov. Več kot pa sm na začetku pričakoval.


Ja, sam ko bo potrebno dati 100% avans se bo pomojem številka malo zmanjšala.

WarpedGone ::

Ja, sam ko bo potrebno dati 100% avans se bo pomojem številka malo zmanjšala.

Sigurno, zna bit da bo treba dat še mal več kot 100% avans, ker bo na koncu nekaj nižje naročilo in posledično višja cena na kos. Višek denarja se potem vrača ob dvigu stola. Ampak to so stvari o katerih se bo odločalo, ko se zbere dovolj potencialnih interesentov. Vse ob svojem času.

@repsolll
Dostava kamorkoli po sloveniji pride pod 10 EUR.Ne vidim zakaj se ga nebi moglo poslat, če ti plačaš.
Zbogom in hvala za vse ribe

Zgodovina sprememb…

Andruxa ::

Naj nekdo, ki ima account na fri-info forumu (in FE), se tja obesi. Sm preprican, da se jih bo gotov nabralo se par deset. Jaz ze dolg ne sodelujem na fri-info pa se ne spomnm vec svojga logina, novga accounta pa ne bom delal, ker me bodo mela za spammerja ... lahko kdo ki je se student?
Lp, A

Keyser Soze ::

ne bi bilo pa slabo, da bi mogoče vsak dodal še 3EUR pa, da vzamemo še enega za rezervo, če bi bil slučajno kak pokvarjen. Raje dam malo več kot pa da mam pol smolo pa dobim kakšnega pokvarjenega.

Tole je pa tudi res. Sem ravno pred eno uro razmišljal kaj se zgodi, če bo kakšen kos zanič. Kdo bo tisti, ki ostane brez? Pa še plačat ga mora.

P.S.: Lahko bi dali še eno reklamo na prvo stran S&Tja. Namesto tiste "med novice vrivajoče se pasice". Al pa kar eno "novico" spisali (da ne bo kakšen ad-block stopil vmes).
OM, F, G!

T0RN4D0 ::

Sicer nisem zraven, samo vam predlagam da se pobere recimo po 300EUR, kar pokrije stroške, kak morebiten pokvarjen kos (pri 80 stolih je to +4EUR na vsakega, se da preživet), Kar ostane, se pač vrne ob prevzemu stola, tistim, ki bi imeli dostavljeno na dom se pa odbije še tistih par evričev za dostavo. Pa še Okapiju vsak pusti za pivo, če mu uspe cel projetk izpeljat. :]
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.

Super Sonic ::

Stolov je že sedaj dovolj za en (soliden) zbirnik, sicer bi pa najraje prišli najceneje skozi.

Tudi jaz sem zato, da se plača 300€ in potem vidimo kaj in kako. 300€ za takšen stol se mi ne zdi veliko, najverjetneje pa bo končna cena nižja od 300€.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

ZaLoMaT ::

Kakšna bo sedaj okvirna (končna) cena za stol?

Okapi ::

Kakšna bo sedaj okvirna (končna) cena za stol?
Vse je odvisno od količine. Če bo za cel kontejner, ne bi smelo biti dosti več kot 250 evrov (+ morebitno pošiljanje po Sloveniji), če bo manj, za zbirnik, pa enih 20-30 evrov več.

Po mojem se nikomur prav hudo ne mudi, tako da bi še recimo kakšen teden ali tudi dva zbiral interesente. Naj vsak še koga vpraša. Po mojem bo v enem tednu jasno, ali lahko upamo na cel kontejner, ali se bo treba odločit za zbirnik. Potem bomo izračunali končno ceno in začeli pobirati denar.

O.

Tomaz0 ::

Daj še mene "gor" piši

motorc ::

Tudi jaz se pridružujem nakupu.

Gost ::

Pri tem stolu je edino problem, da nima opcije nastavljati ročk levo in desno.

Če imajo pri ergolesu pravilen opis, potem ima to opcijo.


Ne, ta opis ni tako mišljen. To je mišljeno, da se ročke nastavljajo samo: gor/dol in rotirajo levo desno. Ne moreš jih pa nastaviti po širini. Če si teoretično izjemno drobčkana oseba je stol preširok.

T0RN4D0 ::

Moj enjoy recimo je cel prevelik za punco (155 cm)... Tako da za palčke predvidevam da tudi obsession ni :)

Kar se tiče nasstavitve nasldonjal za roke, obsesion ima nastavitve gor/dol in rotacijo ročk (ko helikopter), nima pa za pomikat bolj narazen ali skupaj.
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.

budili ::

Še zame 1 kos.

LP

l2u ::

Še za mene enega.

Lonsarg ::

Kdo lahko da več kot 100EUR za stol, pa magar če je en super duper lol. Jest sm dal za svojega 50EUR. Res boste dali 250EUR za en bogi stol?

darkolord ::

Seveda. Jaz sem dal 500+ in mi ni žal.

T0RN4D0 ::

Ah, 50EUR za stol in jogi za 40EUR. :)

Ne vem no, glede na to da daš vsak mesec 50EUR za recimo net+mobitel, al pa za kavice, nove hlače/šuhe... Si po mojem stvari na katerih preživiš večino dneva in jih kupuješ za 10 let zaslužijo malo večji budget kot družinska pica. (Kar še ne pomeni nujno, da je stol za 300EUR v vseh pogledih boljši od tistega za 50.)
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.

PINki ::

Kam se bo denar nakazal, in kako naj jaz dokažem staršem, da bo denar res prišel nazaj, če stolov ne bo? Ker tudi jaz hočem enega, pa so starši ovira.

perci ::

Tudi jaz sem zainteresiran za 1 komad (morda celo dva).

Okapi ::

Kam se bo denar nakazal
To boš izvedel, ko bomo prišli dovolj daleč. Nakazal se bo na bančni račun neke firme.

O.

mchaber ::

Dodajte me na spisek:)
.

profii ::

Kaj novega?

Okapi ::

Zgleda da se je pri 43 ustavilo. Naj vsak še enega kolega ali sošolca prepriča, pa smo zmagali;)

O.

gorjanc ::

Doadajte še mene na spisek.

wind ::

Mi bi rabili 100 interesentov, da potem na koncu dobimo 80, ki jih bo dejansko nakazalo denar.
w

black ice ::

Zainteresiran za 1 komad.

WarpedGone ::

Trenutno nas je 40 duš zainteresiranih za skupno 45 komadov.

Če sm prav razumel debato glede prevoza, to že zadostuje za en "tamau kontejner", kjer pridejo vsi obstranski stroški par 10 EUR višji kot pri polnem tavelkem kontejnerju. Stvar še vedno zgleda obetavno.

Edit: Če se kdo pogreša v seznamu v prvem postu te teme pa je prepričan da se je že javil, sem ga očitno spregledal. Javi se še enkrat.
Zbogom in hvala za vse ribe

Zgodovina sprememb…

Tomaz0 ::

Je čas, da začnemo zbirat' denar?
Kam in kako?

Super Sonic ::

Ne. 45 stolov je zbirnik. Tamal kontejner je 20'', 33,1 cmb=84 stolov.

Zbirnik v osnovi pomeni:
- daljši čas prevoza,
- višjo ceno prevoza,
- v našem primeru tudi incotermsi ne bodo FOB ampak EXW. Z drugimi besedami: treba bo plačati tudi prevoz od tovarne do ladje v HK.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

Okapi ::

Tako nekako, ja.

Skratka, naj vsak vzame dva, skupaj 500 EUR, potem pa enega proda prek bolhe za 300 EUR in bo imel super stol za 200 EUR.;)

Ali pa pridno na iskanje še preostalih 40 interesentov. Če ne bo šlo, bomo izračunali, koliko točno pride, če vzamemo zbirnik, in se odločili, kako in kaj.

O.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Okapi ()
««
3 / 17
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Spinalis stoli (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
15442787 (8518) SeMiNeSanja
»

Udoben stol za večurno delo

Oddelek: Pomoč in nasveti
315330 (1885) U2ros
»

Pisarniški stol (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12230697 (15227) Unknown_001

group buyi so neslovenski (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
16127686 (22492) Gandalfar

Več podobnih tem