» »

Pisarniški stol

Pisarniški stol

«
1
2 3

racunalnicar ::

Lep pozdrav!

Zaenkrat sedim pred računalnikom kake 8ur na dan na čisto zanič stolu. Vse me boli. Odločil sem se, da kupim novega, res zelo udobnega. Za njega bi dal nekje 50 do največ 100€.
Sedaj pa vse lepo prosim da linke stolov, ki se vam zdijo primerni.

PS: Eno temo tukaj sem že prebral, vendar so tam stoli okoli 200€ in naprej.

Hvala in LP

KandazaR ::

Če res sediš 8h na dan pred računalnikom bo treba dati najmanj 200€. Ne šparat na svojem zdravju (hrbtenica...). Šparaj kje drugje.

racunalnicar ::

Ja sej to je res, se zavedam tega, samo financ ministr ni našel toliko pritoka denarja. :)

bond007 ::

V ikei je men en zlo všeč .. stane pa 150€. Zlo udobno se sedi gor, naslon za glavo ma... uglavnem men je ustrezal. Je pa res, da sm prej par ur hodu po ikei in je prav pasal se usedit mal:D

http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/40103100

Zgodovina sprememb…

  • zavaroval slike: kuglvinkl ()

Nagi Bator ::

Si bom sposodil temo, ker imam enak problem in tudi nabavljam stol.
"Poznavalce" :D bi vprasal, ce se dajo tista kolesca, ki mi grejo zelo na zivec, odmontirat s teh stolov, saj so zal na prakticno vseh.
Sam sem videl nekaj uporabnega v prospektih od mislim da Merkurja. S financami sem pa na istem kot predhodnik.

DonMatejo ::

zdravo!

jst sm kupil stol pri ANILES, dal sem nekje 80 eur, stole pa najdete na bolhi... poglejta si tm, mene so navdušili najbl, pa sm pregledal kr neki lesnin, merkurjev, rutarjev...

super zadovoljen...
tale je moj

gkovac ::

Če vprašaš mene bi/bom kupil Spinalisa. Samo teh par fičnikov je treba nabrat. Res je kar pravijo,, šparaj drugje in ne na svojem zdravju.
lp,
____________________________________________
"Left to themselves, things tend to go from bad to worse."

teoo ::

jaz sem kupil žogo. seka. sam sedim na njej samo takrat ko vem, da bom dolgo časa sedel, ne pa skakal okoli. Je bolj udobna kot večina stolov, pa še vrat in hrbet ne bolita. stane pa 20€
defying gravity

T0RN4D0 ::

Hm, jst sem malo gledal za stole ta vikend. Najdu enga solidnega za ~170€ v Harvey normanu. Bi ga takoj vzel, če nebi pršla ena precej večja investicija vmes.

Glede na to kako si zastavil da si boš kupil en super udoben stol za 50€, bi si pa skor zaslužil mesto med funny links temo. Če si finančno res tako omejen poskusi z žogo, čeprav jst se je nekak nisem navadu. Previsoka miza mogoče.
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.

MyLuck ::

Imam prašanje. Iščem stol k bo mel čim več nastavitev, tko da se da stol po meri nastavit, pa da je trpežen (imam malčka k se kdaj gor vsede pa kaj poje) in se ga da čistit. Pa da ni glih za 1 leto al pa 2. Pomembno pa je, da je udoben in primeren za dolgo sedenje, namreč po službi velikokrat dolgo v noč še delam doma.

fosil ::

Tole je zelo udoben in nastavljiv stol.
Če misliš po njemu packat s hrano pa lahko žrtvuješ nekaj udobnosti (predvsem zračnosti) in si daš sedišče oblečt v usnje namesto v mrežo.
Tako je!

root987 ::

Jaz pa darkolord tut dajeva svoj glas obsessionu - sicer boš mogu mal povečat budget, ampak je več kot vredno.

Ko sem si pred kratkim uspel mal križ razfukat z nekim čudnim sedenjem na stopnicah, je bilo BOLEČE sedet na čemer koli drugem kot na tem (no, to be fair - verjetn bi vsak boljši stol bil uredu :-).
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: root987 ()

Fizikalko ::

Sam imam Dynamic stol od Ergolesa. Je ok, ampak ni pa vreden teh 500 EUR.

amigo_no1 ::

Kam so skrili na ergolesu cenik ?

Zgodovina sprememb…

root987 ::

Mislim, da ga ni kje online - mail them.
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell

amigo_no1 ::

Kot kaže jim bom moral vsak dan poslati request za en model (in to delati n-dni) , potem pa da vidimo če bodo dali cenik gor :)).

Opkow ::

Jaz sem vzel pri Ergolesu model Enjoy in sem zadovoljen z njim. Je bil 300 EUR.
Imas njihovo prodajalno na Vicu v blizini Intersparja, pa si lahko sprobas vse modele... Po dobri uri probavanja izbranih modelov, sem se odlocil za model Enjoy, ki je po mojem mnenju ponudil najvec za svoj denar.

b-hoch ::

Men tale tnk (
) super služ. Lokacija v bližini Špara oz. policijske postaje na Viču (se da usest nanj).

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: b-hoch ()

CrustyDOD ::

b-hoch, cena tega stola pa je?

Boro84 ::

Jst vam pa tkole povem. Najboljši stol na katerem sem kdajkoli sedu je definitivno Herman Miller Aeron. Sedu bi lohka tri dni skup na njemu pa bi se vsal kot nov. Sicer cena je gromozanska, sam točno ne vem kakšna je, vem pa kje se jih da dobit.

ToJo ::

Navedenemu proračunu primeren stol. Udoben in trpežen.

Nagi Bator ::

Uh tale s comshopa ni nic kaj pretirano v redu. Naklon se sploh ne da fajn nastavit in pa hitro se polomijo.
Je pa poceni. To pa res.

djordjevic ::

Jst vam pa tkole povem. Najboljši stol na katerem sem kdajkoli sedu je definitivno Herman Miller Aeron. Sedu bi lohka tri dni skup na njemu pa bi se vsal kot nov. Sicer cena je gromozanska, sam točno ne vem kakšna je, vem pa kje se jih da dobit.

Mhm, stol za dobrih 2000 evrov MORA bit nenadjebljivo dober. :D
No grave is deep enough to keep us in chains.

hcet ::

Tale s comshopa je taki dr*k, da popi*diš :) Mam ga nekje leto pa pol pa je res groza, samo tega ne kupuj!

Okapi ::

Aeron je za japije. Najboljši za delat so Recaro.
http://www.racechairs.com/Recaro_Sports...

O.

root987 ::

Lol? Performance driver furniture? Does it go 0-100 in 2.1s? :)
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell

Okapi ::

Ne bi vedel, ampak če so dobri za kamijonarje, ki za volanom presedijo po 16 ur na dan, bi morali biti dobri tudi za tiste, ki sedijo za računalnikom.:P

O.

MyLuck ::

Hvala za predloge. Pred prazniki sem malo letala naokoli in si ogledala pol Lj in se na koncu odločila za TNK stol pri Integri, ki ga je priporočal B-hoch. Zelo sem zadovoljna z njim, pa še popust so mi dali, tako da sem bila sploh zadovoljna.

ducky ::

Kaj, a pravte da je ta stol od ANILES kul? http://www.bolha.com/oglas3600936/pisar...


mogoče kdo ve, če se ta stol pri PIVKU kaj razlikuje od zgornjega? http://www.pivk.si/izdelek_F-66-VIP


sicer ne vem, v sparu sem videl tudi en stol za 80€, pa se mi je zdel kar udoben.. a mogoče kdo ve kaj več, če se splača tist al ne?

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: ducky ()

bleh ::

Hmm, še dobr da se je ta tema najdla. Bom jutr šel brskat po teh štacunah, ker res rabim en stol ki se ne nagiba nazaj. Mam enga tazga doma, ki je res odlično udoben, stopim se v njemu, ampak stol se skos nazaj nagiba. Ne da se ga zaklent naprej in je zato neuporaben za delo, pride prov samo za filme. Je pa zelo fajn, ker je dovolj visok, da lahko glavo gor naslonim, kar z zdejšnim delovnim stolom ne morem, je pa tudi podporni del za hrbet iz trde plastike in s tem neudoben.

Prvič slišm za te štacune, tko da upam da se splača it kej brskat. Si bom jutr mogu kr dost cajta vzet da bom use prebrsku.

darkolord ::

Ma, Obsession od Ergolesa je IMHO občutno boljši od Aerona

ducky ::

@ bleh
a si najdel kaj?

marko999 ::

v sparu majo ene hude usnene!!

za 75€

če si pa res tok cajta na računalniku pol morš pa kupt en stov za 250€, ker to ni nč če boš pol skos gor sedev!!!


sorx zarad moje slovenščine!:D

bleh ::

So meli en super stol v Ergolesu, res odličen, udoben, prilagodljiv, pa še mejhna cena, 120€, kar je bilo glede na druge stole okol zelo poceni. Problem pa je nastal ko sem ga hotel kupit, ker majo samo razstavni model, niso jih pa dal v produkcijo, kar je škoda, ker je stol res super, glih tolk udoben kot tisti za 300€ za iste nastavitve. Anilesa nisem našel, sem prej obupal, ali sem lev ali pa je pač nekje skrit za ovinkom. Edino kar se mi zgodilo pri iskanju anilesa je da sem desno sprednje platišče pogrizu, ker je en kombi nekam silu. Potem sem se pa odpravil v integro, kjer pa so meli na prvi pogled boro izbiro, ampak sem vprašal prodajalko in se je našel stol zame. Top B je model, zame je kr odličen, 111€, ma razne nastavitve, je pa kar visok, ampak ker imam dokaj visko postavitev vsega je ta stol odličen za to mizo, plus monitor, zej ga mam res na ravni oči, prej sm mogu pa gledat rahlo gor, kar je bilo nadležno, tudi zaradi narave lcdja se je vse zdelo mal temneje če sem mel glavo za samo stopinjo vn iz idealnega kota.

Se pa baje splača še pogledat stole v Stol kamnik, ampak men ni na pamet padl to preden sem rinu v nakup stola. Ah jebeš.

ducky ::

Jaz sem najdel danes ANILES brez problema, sam tam nimajo nič pametnega na zalogi.. Drugač jutri pa še grem gledat v STOLČEK v BTC (http://www.stolcek.si/prikaz-izdelkov/8..., kjer imajo ponavad kar fajno izbiro in ne tako drago, tak da upam, da tam dobim.

ducky ::

Sem bil v STOLČKU in bom kar tam kupil, samo trenutno tistega stola niso meli na zalogi (razen razstavnega modela, ki ga nisem hotel vzet, bom raje počakal 1 teden, da ponovno dobijo). Imajo oba ta dva stola in sicer http://www.pivk.si/izdelek_F-66-VIP in http://www.pivk.si/izdelek_Stol-fotelj-..., vendar tu v stolčku stane ta prvi stol (MASCH) 73€, drugi (MARKIZ) pa 80€. Je pa med tema dvema stoloma kar precejšnja razlika čeprav sta si na prvi pogled dost podobna, saj je prvi v fiksnem položaju preveč nagnjen nazaj kar ni dobro za delo, zraven tega pa je drugi tudi nekoliko bolj udoben, zato bom kupil markiza..

ducky ::

sicer pa če kdo zasledi kje zgoraj omenjen stol v kaki drugi trgovini kjer ga imajo na zalogi, naj prosim sporoči..

racunalnicar ::

Lep pozdrav!

Tokrat sem se odločil, da se usedem v avto in se zapeljem do Ljubljane, kjer si kupim res orng stol.
Sedaj pa bi prosil, da mi naštejete trgovine v Ljubljani, katere bi si bilo vredno ogledat.
Zabeležil sem si že:
- Ergoles
- Nakupovanje.net - če imajo razstavljene artikle, bom šel pogledat tudi tja
- Pivk pisarniški stoli - tudi tu bom šel pogledat, če imajo razstalvjene stole
- Rutar - bom šel pogledat če majo kej pametnega
- Lesnina - bom šel tut mal pošpejat
- ... -> Zdej me pa zanima, kam mi še priporočate, da grem pogledat, da si bom lahko kupil dober stol?

Hvala in pozdrav :)

Poldi112 ::

Spinalis - salon imajo za Merkurjem na Vič-u.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

racunalnicar ::

Hvala - tudi tja imam namen ;)
Še kdo kakšen predlog - sicer je tole že precewj trgovin - menda se bom odločil za en stol, vendar če bom že tam, bi rad obšel čim več.

darkolord ::

Hehe, po mojih izkušnjah s tistimi, ki sem jih tja poslal, je že ergoles dovolj :)

racunalnicar ::

Kaj si mislu s tem povedat, da nem bvz tja hodu. :P

darkolord ::

Da se ponavad že tm najde taprav stol... Oz, da boš sigurn najdu stol zase preden boš pregledu vse tiste trgovine

racunalnicar ::

Aha - sej najbol se mislm ustavt v Ergolesu pa Spinalesu - sam če cene ne bodo premastne.

Okapi ::

Odvisno, kaj ti je premastno. Če ne misliš dati vsaj 200 €, v Ergoles ni treba hodit. Njihov IMHO najboljši model Obsession je pa 540 €.

O.

racunalnicar ::

Lol - do 200€ imam namen, več pa ne.

djordjevic ::

Imajo en nov budget model, ki stane 120 evrov in je za ta denar odličen nakup.
No grave is deep enough to keep us in chains.

racunalnicar ::

Dej mi še link do tega stola prosim - bi si ga rad ogledal že predno grem tja.

Steinkauz ::

res orng stol


Kaj zavajaš pol. Do 200 eur bo bolj slaba izbira.

http://www.ergoles.si/index.php?S=4&Art...
280eur

Tale stol ima kr velik folka tle na Slo-Tech(including me) in to je čista zmaga. Uni spinalis so še enkrat dražji, pa men precej bedni, tale je pa udoben in lahko sedim gor cel dan pa me nč hrbet ne boli. Ima mrežo na hrbtu, tko da ne švicaš.
Stol boš imel lahko 10 let+, tko da se ne splača šparat :)
Raj mal slabši komp kupiš kot pa slabši stol :)

Cena je bla 2 leti nazaj take, zdej je mogoče cnej. Poklič

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Steinkauz ()

racunalnicar ::

Jap, tale se mi super dopade po sliki, tut za glavo ima naslonjalo, tako da je tale potencialen artikel za nakup. Praviš da si dal za njega 280€. Sej sedaj se je mogoče že kej pocenil. :P Drugače pa cenika na njihovi strani ne najdem.
«
1
2 3


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pisarniški stol

Oddelek: Loža
419519 (5312) Qushaak
»

Nakup "pisarniškega" stola

Oddelek: Kaj kupiti
112186 (1399) Mikec17
»

Kvaliteten računalniški stol za okrog 100€

Oddelek: Loža
267641 (6068) Veron
»

Kateri računalniški stol? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
6120547 (13633) dmk

Več podobnih tem