Forum » Loža » Pes ugrizne deklico, mati nahruli lastnico in dobi kazen?
Pes ugrizne deklico, mati nahruli lastnico in dobi kazen?
Mesar ::
Zakaj? Če ne vozim in bruham po javnih površinah sem lahko vsak dan nažgan ko mina in ležim doma pa mi nišče nima kaj!
Your turn to burn!
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: francek1 ()
Mipe ::
In še poseben nagobčnik, ki preprečuje "težko nogo" na pedalu za plin.
Mesar: saj točno to je poanta, moj pes ne ogroža nikogar, ti pa bi mu nataknil nagobčnik, ga ubil, če samo čekane pokaže itd.
Sami talibani ste tukaj.
Mesar: saj točno to je poanta, moj pes ne ogroža nikogar, ti pa bi mu nataknil nagobčnik, ga ubil, če samo čekane pokaže itd.
Sami talibani ste tukaj.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mipe ()
T-h-o-r ::
A je potem boljše če se usmrti še lastnika?
zakaj pišeš tako
rekel sem, ne sme več imeti psa
ne
morajo narediti likvidacijo
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?
lexios ::
Samo ko pretehtas to malo kar vemo je vseeno verjetneje, da je matka prevec histericno reagirala in dobila zasluzeno kazen, kot da so ji policaji naredili krivico.
Ko to mal pretehtaš, se vprašaš kaj je preveč histerično v omenjenem primeru?!
Freaxx ::
Pes je pes, sam mejhni otroci v bližini psa hitr pritegnejo njegovo pozornost, in kaj bi pes pol? Igrov bi se! Zdej če je povodec popustu je pa to nesreča, al pa je bla mamica nepozorna kod hodi. Gledaš lahko s sto strani na tole, ampak s psom v štacuno pa jest glih ne grem :)
Rok Woot ::
Moj pes je skočil name in me opraskal po terbuhu, ker sem bil na morju. Ti bi ga ubil, jaz ga pač nebi.
Treba je bi bolj specfičen, definirati napade, razdelati vse okoliščine in sprejeti RAZUMNE okrepe. Da se tej ženski prepove lastnišvo psa, lej jaz sem za. V primeru te ženske je pes defnitivno agresiven in nevaren za okolje. Če pa ti 3 mesce staremu psu stopiš na rep in te rahlo vgrizne v gleženj je to spet drugo. Če nekdo napade mojega otroka in ga pes brani, se mi zdi samo kazen na mestu. Treba pa je definirat še vse vmes.
Psa pa se da po prvem ugrizu totalno prevzgojiti, sploh če je ta mlajši.
Treba je bi bolj specfičen, definirati napade, razdelati vse okoliščine in sprejeti RAZUMNE okrepe. Da se tej ženski prepove lastnišvo psa, lej jaz sem za. V primeru te ženske je pes defnitivno agresiven in nevaren za okolje. Če pa ti 3 mesce staremu psu stopiš na rep in te rahlo vgrizne v gleženj je to spet drugo. Če nekdo napade mojega otroka in ga pes brani, se mi zdi samo kazen na mestu. Treba pa je definirat še vse vmes.
Če pa ti 3 mesce staremu psu stopiš na rep in te rahlo vgrizne v gleženj je to spet drugo.
ja
predvsem zato, ker so 3 mesece stari psi majhni in težko nevarni za življenje
ja
predvsem zato, ker so 3 mesece stari psi majhni in težko nevarni za življenje
Jaz grem v štacuno, mu rečem tmle prostor, pa je. Lahko pride pes pa laja na njega 20 cm stran, se nebo premaknu...
4 now
nikoli ne veš, kdaj bo ves trening odpovedal
ker je faking pes
nikoli ne veš, kdaj bo ves trening odpovedal
ker je faking pes
Tudi 3 mesce star pes te lahko ornk ugrizne, samo v tem primeru gre samo za opzorilo, zato te samo zagrabi in spusti, ma pa ostre zobe, tako da kri je lahka hitro. Se strinjam, da je tudi to narobe, samo ne za odstrel.
To Thor pa je spet tvoje mnenje... Tudi tvoj avto lahko prej al slej nekoga povozi, saj ga voziš ti...
To Thor pa je spet tvoje mnenje... Tudi tvoj avto lahko prej al slej nekoga povozi, saj ga voziš ti...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Rok Woot ()
da
ampak na žalost še nimamo avtomatizacije prometa
imamo pa povodce
imamo pa povodce
s katerim ne moreš narediti 60 km v službo in nazaj, ker je dan prekratek
In še poseben nagobčnik, ki preprečuje "težko nogo" na pedalu za plin.
Sami talibani ste tukaj.
Ničesar ne ogroža dokler lahko garantiraš, da me nebo napadel, tega ne moreš.
Moj pes je skočil name in me opraskal po terbuhu, ker sem bil na morju. Ti bi ga ubil, jaz ga pač nebi.
Se ne da, ko enkrat okusi kri je konec...
Jaz grem v štacuno, mu rečem tmle prostor, pa je. Lahko pride pes pa laja na njega 20 cm stran, se nebo premaknu...
Za mene to ni dovolj.
da
imamo pa povodce
Imamo tudi kletke, naj se uporabljajo!
Your turn to burn!
gendale ::
s katerim ne moreš narediti 60 km v službo in nazaj, ker je dan prekratek
in b4 jype
seznam zanč moderatorjev in razlogov da so zanč
http://pastebin.com/QiWny5dV
gor je mavrik apple uporabniček (mali možgani in mali penis)
sam problem je spet
da se tukaj večinoma oglašate dokaj vestni lastniki psov, ki, predvidevam, tudi poberete svinjarijo za njimi
jaz pa kritiziram predvsem ostalih 90 % lastnikov, ki imajo psa namesto verižice ali zapestnice
da se tukaj večinoma oglašate dokaj vestni lastniki psov, ki, predvidevam, tudi poberete svinjarijo za njimi
jaz pa kritiziram predvsem ostalih 90 % lastnikov, ki imajo psa namesto verižice ali zapestnice
Ja sej. In zaradi teh debilov ti hočeš mojga psa dat v nagobčnik. Folk je nor. Pri psih avtomobilih al pa kr tko... Z zakoni se da to uredit, samo ne na tak način, kot bi ti...
Folk gre v novoletne nakupe, kup lego kocke, psa in xxx. No tukaj se problemi začnejo. Za njih, okolico in za psa...
Folk gre v novoletne nakupe, kup lego kocke, psa in xxx. No tukaj se problemi začnejo. Za njih, okolico in za psa...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Rok Woot ()
jype ::
T-h-o-r> jaz pa kritiziram predvsem ostalih 90 % lastnikov, ki imajo psa namesto verižice ali zapestnice
Ja, saj te tudi mi kritiziramo.
Pa po hosti se jaz tudi sprehajam s spuščenim psom, pa to ne pomeni, da ga ne pokličem in privežem, če se približujejo ljudje, ali pa da mu dovolim preganjat divjad ali druge živali.
Pa po hosti se jaz tudi sprehajam s spuščenim psom, pa to ne pomeni, da ga ne pokličem in privežem, če se približujejo ljudje, ali pa da mu dovolim preganjat divjad ali druge živali.
ja, ko bi le vsi lastniki psov bili tako vredu
T-h-o-r> jaz pa kritiziram predvsem ostalih 90 % lastnikov, ki imajo psa namesto verižice ali zapestnice
jaz pa imam izkušnjo s hosto sledečo: najprej zagledam ogromnega psa, ki začne laufat proti meni, zatem se izza ovinka prikaže lastnik, ki se dere ko obsedenc na psa, da naj počaka, pes ga itak niti proba ne poslušat
sem dvignil palico v zrak, pa je pes malo zacvikal in se umaknil
ne vem, ali me je hotel pogrizit ali se samo igrat? in me niti ne zanima, i was fucking pissed
Glej mesar, dokazano je, da se psa da prevzogjiti. Če hočeš ti posredujem kako literaturo. Definitivno bi pa jaz, če gre za ugriz iz napada, takemu lastniku odvzel pravico za psa + zapozna kazen. To je pa moje mnenje.
Glej mesar, dokazano je, da se psa da prevzogjiti. Če hočeš ti posredujem kako literaturo. Definitivno bi pa jaz, če gre za ugriz iz napada, takemu lastniku odvzel pravico za psa + zapozna kazen. To je pa moje mnenje.
Kako boš dokazal/zagotovil, da "prevzgojen" pes več nebo napadal?
Your turn to burn!
T-h-o-r> jaz pa imam izkušnjo s hosto sledečo: najprej zagledam ogromnega psa, ki začne laufat proti meni, zatem se izza ovinka prikaže lastnik, ki se dere ko obsedenc na psa, da naj počaka, pes ga itak niti proba ne poslušat
Ja, če te pes ne posluša, potem ga pač ne moreš spuščat.
Če s psom redno delaš, potem tudi zelo dobro veš, kaj lahko od njega pričakuješ in si lahko privoščiš marsikaj, od tega da pes vodi slepe, preko tega da išče po ruševinah, eksplozive ali droge, sledi krvni sledi, zaustavlja bežeče nepridiprave, pomaga otrokom s posebnimi potrebami, pa vse do tega, da ga lahko v hosti spustiš s povodca, ali pa celo kaj takega:
Ja, če te pes ne posluša, potem ga pač ne moreš spuščat.
Če s psom redno delaš, potem tudi zelo dobro veš, kaj lahko od njega pričakuješ in si lahko privoščiš marsikaj, od tega da pes vodi slepe, preko tega da išče po ruševinah, eksplozive ali droge, sledi krvni sledi, zaustavlja bežeče nepridiprave, pomaga otrokom s posebnimi potrebami, pa vse do tega, da ga lahko v hosti spustiš s povodca, ali pa celo kaj takega:
Študije, simulacije itd. Nažalost gre pa vedno za verjetnost. Torej ti hočeš zagotovilo naprimer da med miljon psi, nobeden nebo nikoli uriznil. Tega ni. Kot tudi za marsikatero stvar v življenju. Kot noben nemore trditi da ve, da nikoli nebo nikogar povozil itd. Na tak način bi lahko prepovedali vse.
Študije, simulacije itd. Nažalost gre pa vedno za verjetnost. Torej ti hočeš zagotovilo naprimer da med miljon psi, nobeden nebo nikoli uriznil. Tega ni. Kot tudi za marsikatero stvar v življenju. Kot noben nemore trditi da ve, da nikoli nebo nikogar povozil itd. Na tak način bi lahko prepovedali vse.
Pusti sedaj vse ostalo, tukaj smo pri psih, torej so psi tudi kljub prevzgoji nevarni.
Your turn to burn!
Psi so vedno nevarni, enako kot je vedno nevaren konj.
Lastnik mora poskrbeti, da okolico zaščiti pred nevarnostjo, to pa lahko stori na enega izmed ogromno različnih načinov.
Lastnik mora poskrbeti, da okolico zaščiti pred nevarnostjo, to pa lahko stori na enega izmed ogromno različnih načinov.
konja ne smem pustit da teče po naselju
zanimivo kako ne poznam nobenga ki bi bil zarad tega kaznovan, pes pa uspavan
kam ga boš pa dal?
lastniku ga ne moreš, ker je dokazal da je neodgovoren
zavetišča majo premalo prostora
in smo kjer smo
lastniku ga ne moreš, ker je dokazal da je neodgovoren
zavetišča majo premalo prostora
in smo kjer smo
gendale> zanimivo kako ne poznam nobenga ki bi bil zarad tega kaznovan, pes pa uspavan
Jaz tudi ne poznam nobenega lastnika konj, ki bi bil zaradi rednih pobegov konja v naselje kaznovan, konj pa uspavan.
Jaz tudi ne poznam nobenega lastnika konj, ki bi bil zaradi rednih pobegov konja v naselje kaznovan, konj pa uspavan.
koliko lastnikov konj ki so jim konji pobegnili v naselje poznaš?
Pšenični ::
http://24ur.com/novice/slovenija/dve-pl...
"Mame deklice, ki jo je v ljubljanskih Dravljah napadel pes, in lastnica psa vztrajata vsaka pri svoji verziji zgodbe. Mama pravi, da deklica nikakor ni silila v žival. Lastnica pa trdi, da je moral biti izzvan, drugače tega ne bi naredil."
Uradna verzija......klasika...izgovor lastnice...ubogi kužek, je bil izvan....
Tko, da nam zgleda ostane le to, da psa takoj potolčemo na licu mesta in "požanjemo odobravanje" ljudstva.
Kot sem povedal, ko je otrok enkrat ranjen in je potrebno prevzet odgovornost, se začne natezavanje.....kdo je bil izvan.....in podobne oslarije.
"Jaz tudi ne poznam nobenega lastnika konj, ki bi bil zaradi rednih pobegov konja v naselje kaznovan, konj pa uspavan."
Eh, Jurček....kaj povociraš? Boš dobu dvojno porcjo nazaj če kmal ne nehaš.
"Mame deklice, ki jo je v ljubljanskih Dravljah napadel pes, in lastnica psa vztrajata vsaka pri svoji verziji zgodbe. Mama pravi, da deklica nikakor ni silila v žival. Lastnica pa trdi, da je moral biti izzvan, drugače tega ne bi naredil."
Uradna verzija......klasika...izgovor lastnice...ubogi kužek, je bil izvan....
Tko, da nam zgleda ostane le to, da psa takoj potolčemo na licu mesta in "požanjemo odobravanje" ljudstva.
Kot sem povedal, ko je otrok enkrat ranjen in je potrebno prevzet odgovornost, se začne natezavanje.....kdo je bil izvan.....in podobne oslarije.
"Jaz tudi ne poznam nobenega lastnika konj, ki bi bil zaradi rednih pobegov konja v naselje kaznovan, konj pa uspavan."
Eh, Jurček....kaj povociraš? Boš dobu dvojno porcjo nazaj če kmal ne nehaš.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pšenični ()
gendale> koliko lastnikov konj ki so jim konji pobegnili v naselje poznaš?
Dva.
telbanc> "Mame deklice, ki jo je v ljubljanskih Dravljah napadel pes, in lastnica psa vztrajata vsaka pri svoji verziji zgodbe. Mama pravi, da deklica nikakor ni silila v žival. Lastnica pa trdi, da je moral biti izzvan, drugače tega ne bi naredil."
Lastnica je očitno precej nespametna in daje s svojimi izjavami jasno vedet, da pojma nima o psih.
telbanc> Eh, Jurček....kaj povociraš?
Idiote.
telbanc> Tko, da nam zgleda ostane le to, da psa takoj potolčemo na licu mesta in "požanjemo odobravanje" ljudstva.
Kar pa v ničemer ne spremeni dejstva, da je bila mama kaznovana za protipravno znašanje nad lastnico (in za nič drugega).
telbanc> Boš dobu dvojno porcjo nazaj če kmal ne nehaš.
Dvojno "porcjo" česa?
Dva.
telbanc> "Mame deklice, ki jo je v ljubljanskih Dravljah napadel pes, in lastnica psa vztrajata vsaka pri svoji verziji zgodbe. Mama pravi, da deklica nikakor ni silila v žival. Lastnica pa trdi, da je moral biti izzvan, drugače tega ne bi naredil."
Lastnica je očitno precej nespametna in daje s svojimi izjavami jasno vedet, da pojma nima o psih.
telbanc> Eh, Jurček....kaj povociraš?
Idiote.
telbanc> Tko, da nam zgleda ostane le to, da psa takoj potolčemo na licu mesta in "požanjemo odobravanje" ljudstva.
Kar pa v ničemer ne spremeni dejstva, da je bila mama kaznovana za protipravno znašanje nad lastnico (in za nič drugega).
telbanc> Boš dobu dvojno porcjo nazaj če kmal ne nehaš.
Dvojno "porcjo" česa?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
"Dvojno "porcjo" česa?"
Intelektualno porcijo. Če veš sploh, kaj to pomeni. (Ps: si spet na WC ju)
Intelektualno porcijo. Če veš sploh, kaj to pomeni. (Ps: si spet na WC ju)
Zgodovina sprememb…
Tudi če bi deklica psa provocirala je nebi smel napasti oziroma bi moral biti na povodcu, to sedaj ni izgovor kazen mora biti in to vzgojna!:
Your turn to burn!
telbanc> Intelektualno porcijo. Če veš sploh, kaj to pomeni.
A, porcijo. S črko i tam notri gre dejansko za besedo.
Mesar> Tudi če bi deklica psa provocirala je nebi smel napasti oziroma bi moral biti na povodcu, to sedaj ni izgovor kazen mora biti in to vzgojna!:
Tako je. Ne glede na to, ali je pes bil izzvan ali ne, je vsa odgovornost za napad na plečih lastnice. Edini način, da bi lahko to odgovornost kako zmanjšala bi bil ta, da bi psa odvezal kdo drug.
A, porcijo. S črko i tam notri gre dejansko za besedo.
Mesar> Tudi če bi deklica psa provocirala je nebi smel napasti oziroma bi moral biti na povodcu, to sedaj ni izgovor kazen mora biti in to vzgojna!:
Tako je. Ne glede na to, ali je pes bil izzvan ali ne, je vsa odgovornost za napad na plečih lastnice. Edini način, da bi lahko to odgovornost kako zmanjšala bi bil ta, da bi psa odvezal kdo drug.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
Po predvidevanjih, spodbijala bo lastno krivdo iz malomarnosti in dejstvo, da je pes označen kot nevaren... Gremo stavit kakšna bo kazen?
lexios> Po predvidevanjih, spodbijala bo lastno krivdo iz malomarnosti in dejstvo, da je pes označen kot nevaren... Gremo stavit kakšna bo kazen?;)
Tega se ne da spodbijat, ker gre za dejstva.
Tega se ne da spodbijat, ker gre za dejstva.
Po predvidevanjih, spodbijala bo lastno krivdo iz malomarnosti in dejstvo, da je pes označen kot nevaren... Gremo stavit kakšna bo kazen?
Eh, dobila bo vzgojni opomin...ane....saj je tista druga...vpila nanjo in sta zdej z kužkom še zdej v šoku. Ubogi kužek.....se je le branil.....
Zgodovina sprememb…
telbanc> Eh, dobila bo vzgojni opomin...ane....saj je tista druga...vpila nanjo in sta zdej z kužkom še zdej v šoku.
Ti se rad norca delaš iz žrtev, kajne?
Hehe Na koncu mogoče v uradni izjavi sploh "odvezan" ne bo in se je deklica psu sama približala na dolžino povodca! Je kje kaka priča? Je policija "zavarovala dokaze"?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: lexios ()
telbanc> Eh, dobila bo vzgojni opomin...ane....saj je tista druga...vpila nanjo in sta zdej z kužkom še zdej v šoku.
Hočem le povedat, da se sprenevedaš, kot vedno. In večinoma ne razumeš kaj pišemo, po vsej sili pa bi sodeloval.....v debati.
Zame je glavni otrok, zate pes.
Tle je razlika.
Zgodovina sprememb…
lexios> Hehe Na koncu mogoče v uradni izjavi sploh "odvezan" ne bo in se je deklica psu sama približala na dolžino povodca! Je kje kaka priča? Je policija "zavarovala dokaze"?
To nima veze, če sploh ne bo odvezan. Odgovornost se nič ne zmanjša. Krivda bi se lahko pripisala komu drugemu, če bi kdo psa izpustil namerno (za kar bi pa morale obstajat priče - če teh ni, je kriva lastnica).
To nima veze, če sploh ne bo odvezan. Odgovornost se nič ne zmanjša. Krivda bi se lahko pripisala komu drugemu, če bi kdo psa izpustil namerno (za kar bi pa morale obstajat priče - če teh ni, je kriva lastnica).
>Hočem le povedat, da se sprenevedaš, kot vedno. In večinoma ne razumeš kaj pišemo, po vsej sili pa bi sodeloval.....v debati.
>Zame je glavni otrok, zate pes.
to ni res
obadva sva trola
ampak jype uporablja bolj prefinjene metode
>Zame je glavni otrok, zate pes.
to ni res
obadva sva trola
ampak jype uporablja bolj prefinjene metode
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sprehod in odvezani psi (strani: 1 2 3 4 … 15 16 17 18 )Oddelek: Loža | 89645 (59693) | Ben Dover |
» | Zaščita ljudi pred psi (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Loža | 59413 (49260) | Massacra |
» | prepovejmo pse v mestih! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 23637 (21886) | krneki0001 |
⊘ | Napad psov (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 15079 (11602) | Tody |