» »

GOTHIC

GOTHIC

nimitz ::

Vem da je ta igra ta trenutek ze mal zastarela ampak vseen. Prosim ce mi nekdo pove kako lahko ubijem tri goleme(stone, ice in fire golem), ki varujejo Xardasa?

Al pa saj povejte kje bi se dalo dobit vodic za gothic-a?

HVALA!!

freejack ::

Doh, res da je malce stara, pa še vedno dobra FRPjka.Vodiče, pomoči,trike, ipd. najdeš povsod na i-netu. Za malo pomoči skoči na Xicat Interactive > Gothic forum.Namig, kako lahko ubiješ tiste tri goleme, ti da un čarovnik, ki ti da nalogo; namreč, da pogledaš v knjige (v knjižnjici). Knjižnica je ena ali dve sobi stran od tistega čarovnka, knjige so na mizi, not pa piše za vsakega golema, kako ga ubiješ.Ok, ok, naj ti bo. Stone Golema ne moreš ubit ne z navadnim orožjem, ne z magijo, lahko ga pa ubiješ s kladivom (kot piše na enemu listu, ki ga najdeš ali v tisti knjigi, ali par metrov pred samim golemom, pri enemu mrtvemu pustolovcu; okostnjaku). Kladivo najdeš v kampu tistih orkov, al kaj so ž in sicer, mislim, da v skrinji pri njihovem poglavarju, al neki tazga. Fire Golema premagaš z magijo (Ice ali Water; nisn zihr), Ice Golema pa pravtako z magijo (Fire).

freejack ::

Tle maš moj Gothic FAQ (101kb), ki sn ga v duhu božiča ter novega leta, naložil na moj ftp, samo zate. :D

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: freejack ()

nimitz ::

HVALA!!

nimitz ::

Zakaj ne morem snet gothicfaq s tvojega serverja? Napise da ni fajla na serverju.

freejack ::

Uff, še sreča, da si me opozoril, pomotoma sn dal link na /root. :D Evo, ta link pa more delat.En nasvet še, ne šparaj tistih točk za trenirat, itd. Men jih je ostalo še kakšnih 50 ko sem končal igro.In še nekaj, če se ti zdi Gothic dobra igra (kmalu naj bi prišel ven še drugi del, v katerem, upam, bo manj hroščev), si priskrbi igro Morrowind. Men je Morrowind najboljša FRPjka trenutno, ob njej pa Gothic izgleda kot igrača za otroke. Pred dobrim mesecem je za Morrowind izšel še dodatek, Tribunal Announced, ki poleg milijon novih stvari, poskrbi še za par starih bugov.

nimitz ::

No sej sm ze mislu kupt pa sm se premislu. No in ocitno se bom se enkat premislu. Se enkat ti hvala. Sam je pa res motece ker ima GOTHIC res veliko hroscov, ampak se da zdrzat.

freejack ::

No ja, sicer še nisem videl igre, ki ne bi imela hroščev, AMPAK, Gothic jih pa ima resnično in obupno veliko, zarad katerih igre tudi nisem mogel končati po normalni poti, ampak sem moral uporabiti cheat kode, da sem lahko opravil eno nalogo.Da ti svetujejo uporabo kod za goljufanje, saj obstaja velika zmožmost, da igro, zaradi hroščev, po normalni poti, ne boš mogel končati, je ŽALOSTNO. Sramota.Priskrbi si Morrowind, pred tem pa poglej še temo, ki sem jo pravkar spisal. Verjemi, ne bo ti žal.

nimitz ::

Se za eno uslugo bi te prosil. Zdej sm u orc templju in rabim lok ter najmanj dve puscici. Zdej jst pa s sabo u tempelj nisem prnesu loka ne puscic. Kode za lok vem kasne so kaj pa za puscice? Ce mogoce ves?

freejack ::

V bistvu ne vem, lahk pa probaš na netu pogledat, al pa improvizirat. Namesto insert weapon ukaza, napišeš "arrow" ali "bold", presledek, pa "100" (za 100 puščic). Mogoče bo celo delalo. :D Zaenkrat DLLjam Christino Aguilero oz. njej EMA2002 live Dirrty komad, tko da bom še mal na netu, pa če najdem kaj, sporočim. :D

freejack ::

Očitno so napisane kode sam za orožja, tko da boš bolj težko našel za puščice; sem gledal. Probaj insert arrow al pa jih pojd nazaj kupit (btw. crossbow je boljši od loka)A brez puščic ne moreš? oz. a lahk s kakim spellom? ker za spelle pa mislim da so cheati...Morrowind je res vredna vsakega tolarja, dodatek pa še nisem probal, ampak je tut menda zakon.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: freejack ()

root987 ::

a ti mogoce tamle pr onih orkiš šamanih nisi mogo??? jst tamle namrec nism najdo neke palce, vendar sm se zadrzav galfanja tk da nism naredo do konca......tik pred koncem sm neho....
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

The Elder Scrolls 5: Skyrim (strani: 1 2 3 434 35 36 37 )

Oddelek: Igre
1818304389 (3807) oo7
»

The Elder Scrolls IV: Oblivion (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Igre
30828688 (1227) oo7
»

Dark Messiah of Might & Magic (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
524065 (2906) m0LN4r
»

Iščem dobro FRPjko

Oddelek: Igre
402217 (1456) destiny
»

The Elder Scrolls III: Morrowind

Oddelek: Igre
121088 (961) HardFu

Več podobnih tem