» »

Discworld 2 - zagon v Win XP

Discworld 2 - zagon v Win XP

The_One ::

Pred kratkim sem spet dobil to super pustolovščino in sem jo hotel spet igrat. Ko sem jo inštaliral in potem hotel zagnat, se je pojavil najprej črn zaslon kot da bo igro pognalo, potem pa me je preprosto vrglo nazak v windows xp-je in sicer v resolucijo 640x480... Ne pomaga niti compatability opcija.
Kaj je to narobe in kako bi se dal uredit.

Mam pa WIndows XP, radeon 8500,amd athlon 2200+ xp....

Tr0n ::

Stare igre bos zelo tezko pognal v XPju in s tako mocnim racunalnikom. Za LucasArts igre obstaja program scummvm, ki to omogoca, za druge pa malce poisci po Googlu.

Win98 je bolj primeren za take igre.

BaRtMaN ::

Zgodovina sprememb…

• spremenil: BaRtMaN ()

The_One ::

Bartman: te strani sem že prej probal, pa nič ne pomaga.

Pol pa šit. Jst mam tud to igro, pa dobim v kratkem drugi računalnik, ki je malo bolj 'švoh' in bo mel Win98, tko da bo tam mnde delalo.

ali3n ::

..tole je bolj za male oglase... admini ne zamert:
če kdo hoče, prodam Discworld 1 in Relentless (Little Big Adventure 1) - oboje original, v škatli,...
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."

Dej mi povej, če je zravn LBA1 še kakšen tehten priročnik.

ali3n ::

knjižica formata A5, 25 strani,.... + kopija rešitev iz Jokerja :D + moja disketa z Save game-i...
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."

Ziga Dolhar ::

Mnjah, Rožice lba1 mi ni uspel spravt k delovanju na winxp, tko da žal...

Čeprav obstajajo igre, zaradi katerih bi (če bi mel ekstradenar :P) nabavil eno hudo mašino z Win98 ;))).

Ziggga: motiš se. :D En bivši član skupine Adeline (razpadla, btw) je naredu emulator, tukaj maš pa link do enga foruma o LBA igrah, kjer ga najdeš.

ai3n: LBA1 jst že mam, me je sm zanimalo, kaj je še zraven, ker mam OEM verzijo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: BaRtMaN ()

MagicBall Network -- sem gledal pred časom pa poskušal ene patche, pa ni deloval. Emulator, praviš? Grem poiskat :].

Adeline razpadla? Šmrc :( :'( :'(

Hja, na tistem forumu sem prebral, da so jih nekaj kupovali in so se preimenovali v 'No Cliche', potem so postali tehnološki višek in se je del odločil ustanoviti 'F4-Toys', drug del pa spet 'Adeline Soft'. Nekej se celo govori o LBA3, ampak zaenkat so to samo pobožne želje. :(

Sem šel čez forum ;).

Žalostno. LBA3 imho ne bomo ugledal. Če bomo, bom toliko bolj vesel.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Igra LOTUS...

Oddelek: Igre
51637 (1395) DonMatejo
»

Stena slave : Windows Igre

Oddelek: Igre
121209 (928) BigWhale
»