Forum » Loža » Krofi Trojane
Krofi Trojane
Temo vidijo: vsi
Gregor P ::
Trojanski je pač tak kot da bi dobil pol kile sladkega kruha za jest, tko za malco
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
Machete ::
Malo so jih izboljšali, oziroma niso več tako umetno zaslajeni z nekimi aromami in vaniljevim cukrom. Količina marmelade pa je res sramotna. Tudi pozicija. Če ga daš na pol je čisto nesimetrično marmelada.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-5080 GAMING|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

gruntfürmich ::
trojanski so industrijski odpadek. tako kot večina trgovinskih.
v zidanem mostu imajo kar fine.
don-don se mi dopadejo ker čokolada in vanilijeva krema zakrijejo zanič sestavo.
zadnjič sem jedel brezglutenske, ker jih je kolegica spekla ki ne je glutena, pa so bili presenetljivo zanimivi
ne odgovarjat trolu, ker je totalno zarukan. baklava...
don-don se mi dopadejo ker čokolada in vanilijeva krema zakrijejo zanič sestavo.
zadnjič sem jedel brezglutenske, ker jih je kolegica spekla ki ne je glutena, pa so bili presenetljivo zanimivi
Zakaj za vraga, bi kdo sploh jedel krofe? Razumem, da so jih jedli kmetavzi, ki si drugega niso mogli privoščiti, ampak pri današnji ponudbi, da bi žrl posladkan kruh namočen v olje, se mi zdi nepredstavljivo. Na voljo imate vse od tort do prekmurskih gibanic in baklav. Ampak vi bi raje jedli oljnat sladek kruh. Niste normalni, pred 30 leti sem pogojno jedel krofe, ker pač ni bilo kaj dosti drugega, danes pa se mi zdi to naravnost noro. Pa naj si bojo trojanski ali hoferjevi. Ni šans, grem raje na torto, če že bašem vase nepotrebne kalorije, jih bom vsaj s stilom.Moje izkusnje so da razne prepakirane torte in gibanice so ultra zanic medtem ko so krofi super, ce govofimo o obicnih trgovinah trr obicnih poulicnih pekarnah.
Najbrz ravno zato ker so dovolj enostavni da prevec ne morejo zaj..
Težko dobiš dober krof. Očitno je simpl zajebat.
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gruntfürmich ()
c3p0 ::
Trojanski že vsaj 20 let niso k od krofa. Že testo mi je čisto zgrešeno, neko kruhasto. Od industrijskih so mi najboljši od PPS.
Likalnik ::
najboljši so iz pekarne v Črnučah in pa Berzo na Vrhniki...vse ostalo se skrije...sploh pa Trojanski.
drugih krofov kot pa iz tistih dveh lokacij zgoraj naštetih sploh ne jem...že tako so krofi sami po sebe govno od govna glede maščobe in ostalega...si ne predstavljam, da moram jesti že zanič govno...vsaj toliko pogledam, da če se že odločim jest to govno..da je vsaj dobro govno, če ni že zdravo
drugih krofov kot pa iz tistih dveh lokacij zgoraj naštetih sploh ne jem...že tako so krofi sami po sebe govno od govna glede maščobe in ostalega...si ne predstavljam, da moram jesti že zanič govno...vsaj toliko pogledam, da če se že odločim jest to govno..da je vsaj dobro govno, če ni že zdravo
denabiker ::
pa v Trojanskih tak izgleda, kot da je malce "terbasto" testo, tak v ustih ne gre lepo narazen, kot da bi se testo zlimalo malo skupaj, pa občutiš kot grudice, a kdo to občuti?
Skratka, veselim se domačih, naše doma bodo začele že prvo rundo ta vikend
Skratka, veselim se domačih, naše doma bodo začele že prvo rundo ta vikend
Gambino ::
najboljši so iz pekarne v Črnučah in pa Berzo na Vrhniki...vse ostalo se skrije...sploh pa Trojanski.
Od šiptarja iz črnuč ne jem krofov, nekako imam predsodek glede njihove čistoče, glede na to kaj sem vse tam videl!
Od jutri naprej bodo Slonovi krofi na voljo, za 3,50 evrov komad
kuglvinkl ::
gruntfürmich je izjavil:
trojanski so industrijski odpadek. tako kot večina trgovinskih.
Zakaj za vraga, bi kdo sploh jedel krofe? Razumem, da so jih jedli kmetavzi, ki si drugega niso mogli privoščiti, ampak pri današnji ponudbi, da bi žrl posladkan kruh namočen v olje, se mi zdi nepredstavljivo. Na voljo imate vse od tort do prekmurskih gibanic in baklav. Ampak vi bi raje jedli oljnat sladek kruh. Niste normalni, pred 30 leti sem pogojno jedel krofe, ker pač ni bilo kaj dosti drugega, danes pa se mi zdi to naravnost noro. Pa naj si bojo trojanski ali hoferjevi. Ni šans, grem raje na torto, če že bašem vase nepotrebne kalorije, jih bom vsaj s stilom.Moje izkusnje so da razne prepakirane torte in gibanice so ultra zanic medtem ko so krofi super, ce govofimo o obicnih trgovinah trr obicnih poulicnih pekarnah.
Najbrz ravno zato ker so dovolj enostavni da prevec ne morejo zaj..
Težko dobiš dober krof. Očitno je simpl zajebat.
A jih se delajo v Zidanem mostu?
Od jutri naprej bodo Slonovi krofi na voljo, za 3,50 evrov komad![]()
Vedno zvisim,k pridem prepozno mimo...
Your focus determines your reallity
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kuglvinkl ()
Ta trditev je posledica neznanja. Ptuj je prestolnica pusta na slovenskem in tam (industrijsko) pečejo tudi najboljše krofe. Razni penasti ponaredki so le to - ponaredki.
Samael ::
Ne vem, koliko se ob alternativi nedaleč stran izplača oziroma je to najbrž odvisno od tega, kje se človek nahaja. Fantastične in predvsem običajno bolj sveže (niso ocvrti že zjutraj, lahko fašeš še tople) dobiš znatno ceneje na Trubarjevi. Gre za isto družino kot v Rašici, tako da, če so ti tisti všeč, bi ti morali biti tudi na Trubarjevi.
Intervju: https://ljubljanainfo.com/novica/lokaln...
Nekateri so jih ocenjevali celo kot boljše kot od Slona, Zvezde in Maxija: https://www.metropolitan.si/novice/slov... in https://style.zurnal24.si/kateri-so-naj...
Aja, pa kdaj ko sem vzel tri ali štiri so mi dali še enega gratis. Tako "po domače".
Samael != Samuel

A jih se delajo v Zidanem mostu?
res je da se nisem že dolgo tam peljal (kakšno leto), ampak jst mislim da še. ker so zelo znani v tistih koncih.
Nikonja ::
Ne vem, koliko se ob alternativi nedaleč stran izplača oziroma je to najbrž odvisno od tega, kje se človek nahaja. Fantastične in predvsem običajno bolj sveže (niso ocvrti že zjutraj, lahko fašeš še tople) dobiš znatno ceneje na Trubarjevi. Gre za isto družino kot v Rašici, tako da, če so ti tisti všeč, bi ti morali biti tudi na Trubarjevi.
Nekateri so jih ocenjevali celo kot boljše kot od Slona, Zvezde in Maxija: https://www.metropolitan.si/novice/slov... in https://style.zurnal24.si/kateri-so-naj...
Aja, pa kdaj ko sem vzel tri ali štiri so mi dali še enega gratis. Tako "po domače".
Podpišem, pe še večji in cenejši kot bolano precenjeni Slonovi. Meni so res všeč, posebej ko jih dobiš čist sveže zjutraj, in skoraj vsakič dobim še eno gratis!
Te grde komentarje o Albancih par postov višje, sploh ne bom komentiral, ker to je itak novo normalno za zabite desničarje skrite za anonimnimi profili na spletu!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Nikonja ()
polozweii ::
Tam zraven pečenih krofov vidim postavljeno alpsko mleko.
Jaz alpskega mleka nikoli ne kuham ali pečem. Nekoč sem prebral da se alpskega mleka ne bi smelo pregrevat ker da se spremeni in postane manj primerno za uživanje, mogoče celo škodljivo.
Ne spomnim se če je to veljalo za UHT mleko ali pa stvar sploh ne drži. Za peko vseeno uporabljam samo navadno mleko.
Jaz alpskega mleka nikoli ne kuham ali pečem. Nekoč sem prebral da se alpskega mleka ne bi smelo pregrevat ker da se spremeni in postane manj primerno za uživanje, mogoče celo škodljivo.
Ne spomnim se če je to veljalo za UHT mleko ali pa stvar sploh ne drži. Za peko vseeno uporabljam samo navadno mleko.

Podpišem, pe še večji in cenejši kot bolano precenjeni Slonovi. Meni so res všeč, posebej ko jih dobiš čist sveže zjutraj, in skoraj vsakič dobim še eno gratis!
Te grde komentarje o Albancih par postov višje, sploh ne bom komentiral, ker to je itak novo normalno za zabite desničarje skrite za anonimnimi profili na spletu!
kaj zdaj? kje so najboljši in predvsem NAJBOLJ KVALITETNI? cena ni pomembna.
pri trubarju ali pri slonu?
dajte se odločit, da vem kam iti...
Dej nehi, hvala!
Linki ti ne delajo. A to so na vrhu Trubarjeve, al kje?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kuglvinkl ()
Že po slikah se vidi neenakomerna peka, malo so speštani, nekateri celo z vdolbino, preozek "krancelj".
Ja, pravi možakar, da jih delajo na roke, ne strojno.
Delajo (ne klikaj citatov, ampak originalno objavo malce višje) :P
Ja bolj zgoraj.
Na vogalu če presekaš z Ilirske (od hotela Park) proti Trubarjevi.
Samael != Samuel
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Samael ()
tony1 ::
Tam zraven pečenih krofov vidim postavljeno alpsko mleko.
Strah je odveč. Na tetrapaku alpskega piše: med kuhanjem mešajte.
Mimogrede tudi v Maxiju začnejo jutri prodajati tiste njihove "ta buljše".
Sam sem jih doslej vedno jedel, tako v Slonu, Maxiju in na Trubarjevi (plus ostale). Nikakor ne morem reči, da ti na Trubarjevi prekašajo prva dva. Bomo videli oz. probali letos
Sam sem jih doslej vedno jedel, tako v Slonu, Maxiju in na Trubarjevi (plus ostale). Nikakor ne morem reči, da ti na Trubarjevi prekašajo prva dva. Bomo videli oz. probali letos
Mimogrede tudi v Maxiju začnejo jutri prodajati tiste njihove "ta buljše".
Sam sem jih doslej vedno jedel, tako v Slonu, Maxiju in na Trubarjevi (plus ostale). Nikakor ne morem reči, da ti na Trubarjevi prekašajo prva dva. Bomo videli oz. probali letos![]()
Če se ti da, pripni še cene. En tak primerjalnik za referenco, da bomo imeli drugo leto kaj za jamrati :)
Samael != Samuel
black ice ::
Tudi voda skodi, se vsi, ki so jo uzivali so umrli. Ne pit vode!!11
delavec44 ::
Tudi voda skodi, se vsi, ki so jo uzivali so umrli. Ne pit vode!!11
Moj dedek je isto govoril in raje pil vino. Samo on je tudi pokojni, tako da ne vem sedaj.

100m od mosta proti celju, v kiosku pred gostilno jih mesijo in pečejo. za prve lušte potešit so ok.
yayo ::
Koper, krofarna Da Ponte. Šef dela smešnice na Instagramu, Tiktoku... Paleta okusov glede na letni čas, poleti npr. z jagodami in ostalim sadjem in jajčno kremo, smetano... Pozimi razne kreme.
Že po slikah se vidi neenakomerna peka, malo so speštani, nekateri celo z vdolbino, preozek "krancelj".
Ja, pravi možakar, da jih delajo na roke, ne strojno.
Delajo (ne klikaj citatov, ampak originalno objavo malce višje) :P
Ja bolj zgoraj.
Na vogalu če presekaš z Ilirske (od hotela Park) proti Trubarjevi.
Tnx
Jarno ::
Raje pojem krof s Trojan kot pa industrijski hoferjev "polpet". Niso slabi, niso pa gurmanska izkušnja.
Chuck Norris je med števili 0.999... in 1 uspel vriniti konstanto imenovano CN.
#65W!
#65W!
Groot ::
Tudi jaz potrdim krofe iz Trubarjeve. Meni osebno gladko najboljši v LJ. Do Rašice se mi ne da po njih + vedno je gneča in parkinga ni. Slonovi mi pa nikdar niso ugajali in so zame osebno posledično krepko precenjeni.
delavec44 ::
Kaj sem jaz edini, ki mi je vseeno katerega pojem? Najraje tistega, ki je zastonj. Ste ostali vsi taki gurmani/zdravo življenje tukaj.
feryz ::
Menda veš, če daš žaganje v usta?
Kar ni tako redko.
Drugače pa ja, krof je krof. Frišen skoraj vsak dober, pol dneva star skoraj vsak zanič.
Kar ni tako redko.
Drugače pa ja, krof je krof. Frišen skoraj vsak dober, pol dneva star skoraj vsak zanič.

globoko grlo ::
V Komendi pr "pogijevem" rondoju je ena majckena trgovina, tn uzuni pecejo krofe v sezoni, vsaj lansk let so jih. A kdo ve kak za ena ekipa je to?
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Ketoza in avtofagija (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 4609 (2215) | tilen03 |
| ⊘ | Najslabše restavracije/gostilne v SLO (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 18206 (6332) | starfotr |
| ⊘ | Ukrepi za 90% precepljenostOddelek: Loža | 3348 (3207) | PrihajaNodi |
| » | zakaj se reče trojanski konj ne pa trojski konj? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12898 (10592) | mikhaair |
| » | Funkcionalna nepismenost ljudi (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 21170 (18660) | harmony |