Forum » Loža » Najslabše restavracije/gostilne v SLO
Najslabše restavracije/gostilne v SLO

donvito ::
Gagatronix je izjavil:
> potem ko naročim vino, mi prinesejo debele kozarce za vodo itd.
Meni se je to preseravanje okrog kozarcev vedno zdelo debilno.
Ma kašno presravanje, nimaš gušta za to. Meni lahko postrežeš oz to hočem domač šnops v 0,3 kozarčku(štamprle)in ne v kozarcu za wiski, ki pa je v tem kozarčku(štamprle) meni osebno nesprejemljiv. Za pivo vedno zahtevam 2dcl kozarec in ne večji(3dcl). Za vino pa mora biti temu primern kozarec, ne pa za vodo.
Ravno tako za kosilo doma hočem krožnik za juho posebej, za naprej pa nizkega, odvisno od hrane. Nekateri pojejo juho in naprej v istem krožniku, no go.

AEx_1-7 ::
A Hundred's Not Enough
https://www.waiterrant.net/2006/06/a-hu...
https://www.waiterrant.net/2006/06/a-hu...
--++ order with AESS (AE Saver Shipping/AE Standard Shipping) ++--
The word (...) originates from the Ancient Greek: élleipsis meaning 'leave out'
Zargon je soc. zvrst neknj. slov. jezika, ki ga uporabljajo ljudje iste stroke.
The word (...) originates from the Ancient Greek: élleipsis meaning 'leave out'
Zargon je soc. zvrst neknj. slov. jezika, ki ga uporabljajo ljudje iste stroke.

Koraaz ::
Portal v Ljubljani, katastrofalen odnos
1. je bila soseda tam in je želela plačati na bone. So jo z izgovori na lep način zavrnili in zahtevali, da plača z gotovino/kartico. Se je pritožila in rekla, da zahteva z boni kljub temu. Na koncu so ji razliko bonov, namesto, da bi jo lahko porabila recimo še kje drugje, nonšalantno rekli, da ma v dobrem, ko bo prišla naslednjič k njim na obisk.
2. S prijateljem sva šla na pijačo, isto v Portala. Prijatelj želi plačati, pa ni imel drobiža. Na koncu mu je natakar rekel, da nič hudega če nima drobiža, lahko plača kar 20EUR ostala razlika naj bo pa za napitnino
Nebi rekel, da bi bila napitnina 1-2EUR, samo, kaj ko je bilo vsega skupaj 5EUR naročenega, ostalih 15EUR pa naj bi bila za napitnino.
1. je bila soseda tam in je želela plačati na bone. So jo z izgovori na lep način zavrnili in zahtevali, da plača z gotovino/kartico. Se je pritožila in rekla, da zahteva z boni kljub temu. Na koncu so ji razliko bonov, namesto, da bi jo lahko porabila recimo še kje drugje, nonšalantno rekli, da ma v dobrem, ko bo prišla naslednjič k njim na obisk.
2. S prijateljem sva šla na pijačo, isto v Portala. Prijatelj želi plačati, pa ni imel drobiža. Na koncu mu je natakar rekel, da nič hudega če nima drobiža, lahko plača kar 20EUR ostala razlika naj bo pa za napitnino

Nebi rekel, da bi bila napitnina 1-2EUR, samo, kaj ko je bilo vsega skupaj 5EUR naročenega, ostalih 15EUR pa naj bi bila za napitnino.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Koraaz ()

Ben Dover ::

jabe ::
radmansdorf je izjavil:
Primavera Izola, ko naročiš Karađorđev zrezek(dve leti nazaj),...
Kaki je to zrezek?

snowzoor ::
radmansdorf je izjavil:
Primavera Izola, ko naročiš Karađorđev zrezek(dve leti nazaj),...
Kaki je to zrezek?
Paniran telečji zrezek (kot kanelon) s kajmakom v sredini, ki se ob cvrtju stali.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: snowzoor ()

jabe ::

Prvič slišim in se nikdar videla na meniju, niti pod kakim drugim imenom. bom bolj pozorna v prihodnje.

Skyman ::
Itak ce sam dunajce znate jesti pa mcdonald.. pa wolt
.Drugace je v kar velikih gostilnah ta zrezek,samo ponavadi oz tam 80% je notri skuta ker "fejkajo"

Zgodovina sprememb…
- spremenil: Skyman ()

AEx_1-7 ::
Itak ce sam dunajce znate jesti pa mcdonald.. pa wolt.Drugace je v kar velikih gostilnah ta zrezek,samo ponavadi oz tam 80% je notri skuta ker "fejkajo"
https://amazingserbia.com/food-and-drin...
Karadjordje's schnitzel is a thin steak of meat rolled over bacon and cheese and deep fried or baked. Named after a famous Serbian king from Karadjordjevic dynasty, it is a must try to get the ultimate Serbian experience.
Na SI obali nedvomno avtohtona specialiteta ... sploh za imenovano ...
https://www.tripadvisor.com/Restaurant_...
Details
CUISINES
Italian, Pizza, Seafood, Mediterranean, European, Slovenian
Ampak na Brdu je gotovo bolje!
---
https://primavera.si/
Websites prove their identity via certificates, which are valid for a set time period. The certificate for primavera.si expired on 6/10/2014.
Error code: SEC_ERROR_EXPIRED_ISSUER_CERTIFICATE
--++ order with AESS (AE Saver Shipping/AE Standard Shipping) ++--
The word (...) originates from the Ancient Greek: élleipsis meaning 'leave out'
Zargon je soc. zvrst neknj. slov. jezika, ki ga uporabljajo ljudje iste stroke.
The word (...) originates from the Ancient Greek: élleipsis meaning 'leave out'
Zargon je soc. zvrst neknj. slov. jezika, ki ga uporabljajo ljudje iste stroke.
Zgodovina sprememb…
- spremenila: AEx_1-7 ()

VelkBla ::
Ni ravno restavracija, ampak slaščičarna Šmon na Bledu. Presušene kremšnite, sanitarije smrdele pa še kaj bi se našlo. Je pa to res, da je bilo to mnogo let nazaj in so se lahko popravili ali drug lastnik. Enako velja za krofe na Trojanah. Prežgani krofi, sama napihnjena maščoba. Za slabo restavracijo? Bi moral malce premisliti.

koyotee ::
Krofi na trojanah, par mesecev nazaj čisto kul kot ponavadi.
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

l0g1t3ch ::
kuvanasarma je izjavil:
Viva je bivša Rossa. Trenutno pa tam deluje *khm*, Viva La Rossa.
Lipa je bila klub/diskač v pirničah. Rossa je bila tudi neke sorte klub.
Glede na spletno stran želijo met kakšno stopničko boljšo gostilno.
Viva je sicer daleč od najslabše. Imeli so malo podpovprečne pice in čisto OK pohanje. Si pa dobil goro.
Začuda sem najslabše jedel v neki socialistični oštariji v bližini MS. Zmrznjen dunajc iz tistega zmiksanega mesa, verjetno že dodobra staran v zmrzovalniku. Druga najslabša pa v okolici Ormoža, spare ribs, kot da bi bile odtajane, pečene, in potem cel dan čakale, potem bile pa ponovno pogrete zame.
vive 2 leti že ni..
Pod tem imenom, ali nasploh ?
Sicer zgleda da tam nekaj dela samo z malo drugačnim imenom https://www.facebook.com/vivalarossapre...
Naslednji zadetek pa

https://novice.svet24.si/clanek/novice/...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: l0g1t3ch ()

Groot ::
Ni ravno restavracija, ampak slaščičarna Šmon na Bledu. Presušene kremšnite, sanitarije smrdele pa še kaj bi se našlo. Je pa to res, da je bilo to mnogo let nazaj in so se lahko popravili ali drug lastnik. Enako velja za krofe na Trojanah. Prežgani krofi, sama napihnjena maščoba. Za slabo restavracijo? Bi moral malce premisliti.
Ne vem kaj si ti jedel na Trojanah, ampak v 10 letih ali pa še več kolikor se občasno ustavim tam, še nisem naletel na slabe krofe. Je pa treba vedeti da pač trojanskih krofov ne moreš primerjati s tistimi iz Rašice v Črnučah, ker je pač drugačen krof.
Drgače pa opažam da vas večina ni opazila OPjeve opombe na začetku, da ne nabijat sem notri enkratnih slabih izkušenj.

DePalmo ::
Kaval (Ljubljana) - osebje neprijazno ker so očitno zavohali da nebo prave napitnine. Ko pa še reče da imaš časa pol ure ker je gužva (me ne zanima če je to ravno decembra ko se ljudje hodijo tja nalivat in puščajo dobre napitnine), te pa vse mine. Sem bil tam nekajkrat in od takrat nikoli več.
Jurman (Ljubljana) - kar nekaj povprečnih izkušenj nato pa slaba. Gremo tja zaključna družba ker so punce opravile maturo, natakar neprijazen, celo je od nas zahteval da naj sami zložimo umazane krožnike in tudi sugestiral z roko da naj jih podamo njemu čez mizo. Me ne vidijo več, pa čeprav naj bi Jurman bila kao boljša restavracija v Ljubljani in sem vedno pomislil na njih ko se je hotelo "bolje" jesti. Je isti drek če greš na železniško k šiptarjem na kebab, bo boljši odnos.
Trojanski krofi pa so bili zelo dobri 20 let nazaj. Do nedavnega sem imel pravilo da ko greš skozi Trojane, se moraš nujno, obvezno in brez izjeme ustaviti na krofih. Sedaj mi je vseeno če grem v prvi Mercator ker bojo boljši. So pa Trojanski še vedno veliki, tako da vsaj nekaj. Mogoče se še kdaj ustavim, če pa ne, mi pa nebo nič falilo.
Gostišče pri Županu (Žiri) - s punco sva tam bila redne stranke več kot pol leta, praktično vsak vikend pica in par sokov. Dokler nisva dvakrat zapored dobila surove pice, od takrat dalje hodiva k sosedom ali jo pač narediva doma. Seveda sva se pritožila, a drugi vikend je bila ista zgodba. Tja hodiva občasno samo še na sok.
Jurman (Ljubljana) - kar nekaj povprečnih izkušenj nato pa slaba. Gremo tja zaključna družba ker so punce opravile maturo, natakar neprijazen, celo je od nas zahteval da naj sami zložimo umazane krožnike in tudi sugestiral z roko da naj jih podamo njemu čez mizo. Me ne vidijo več, pa čeprav naj bi Jurman bila kao boljša restavracija v Ljubljani in sem vedno pomislil na njih ko se je hotelo "bolje" jesti. Je isti drek če greš na železniško k šiptarjem na kebab, bo boljši odnos.
Trojanski krofi pa so bili zelo dobri 20 let nazaj. Do nedavnega sem imel pravilo da ko greš skozi Trojane, se moraš nujno, obvezno in brez izjeme ustaviti na krofih. Sedaj mi je vseeno če grem v prvi Mercator ker bojo boljši. So pa Trojanski še vedno veliki, tako da vsaj nekaj. Mogoče se še kdaj ustavim, če pa ne, mi pa nebo nič falilo.
Gostišče pri Županu (Žiri) - s punco sva tam bila redne stranke več kot pol leta, praktično vsak vikend pica in par sokov. Dokler nisva dvakrat zapored dobila surove pice, od takrat dalje hodiva k sosedom ali jo pač narediva doma. Seveda sva se pritožila, a drugi vikend je bila ista zgodba. Tja hodiva občasno samo še na sok.

VelkBla ::
Ni ravno restavracija, ampak slaščičarna Šmon na Bledu. Presušene kremšnite, sanitarije smrdele pa še kaj bi se našlo. Je pa to res, da je bilo to mnogo let nazaj in so se lahko popravili ali drug lastnik. Enako velja za krofe na Trojanah. Prežgani krofi, sama napihnjena maščoba. Za slabo restavracijo? Bi moral malce premisliti.
Ne vem kaj si ti jedel na Trojanah, ampak v 10 letih ali pa še več kolikor se občasno ustavim tam, še nisem naletel na slabe krofe. Je pa treba vedeti da pač trojanskih krofov ne moreš primerjati s tistimi iz Rašice v Črnučah, ker je pač drugačen krof.
Drgače pa opažam da vas večina ni opazila OPjeve opombe na začetku, da ne nabijat sem notri enkratnih slabih izkušenj.
Enako ne moraš primerjati krofov, ki jih dela hotel Slon, se strinjam. Pa slaba izkušnja s krofi na Trojanah ni bila samo enkratna, vsaj iz moje strani.
Za nekoga je enkratna izkušnja dovolj, da nikoli ne gre več v to restavracijo, ker ne rabi neke ponovne potrditve, da je hrana slaba, slaba postrežba, umazano in podobno, nekdo drug ji pač da ponovno šanso.

m0LN4r ::
Prinas bi rabli oddajo kot jo ima Gordon, ki potem najde svinjarije po restavracijah, ki ti jih servirajo.
Naceloma so podpovprecne.
Spomnim se ko sem se bil del kuhinje, zamrznjen burritto iz hofra v olje za pomfri. V istem olju ribe, peruti, cevapi.
Steak iz skrinje, pogret v mikrovalovni, vrzen v ponev ferik. VSE "sveze"
Omake poleti ze zacele postopek fermentacije.
Misi in podgane v kleti, normala.
Po mojem bi taksna oddaja prinas prizemljila ljudi o kvaliteti, ki jo placujejo. Ker mislijo, da ce se sveti je tudi super pripravljeno, pa seveda kvantiteta pred kvaliteto.
Naceloma so podpovprecne.
Spomnim se ko sem se bil del kuhinje, zamrznjen burritto iz hofra v olje za pomfri. V istem olju ribe, peruti, cevapi.
Steak iz skrinje, pogret v mikrovalovni, vrzen v ponev ferik. VSE "sveze"
Omake poleti ze zacele postopek fermentacije.
Misi in podgane v kleti, normala.
Po mojem bi taksna oddaja prinas prizemljila ljudi o kvaliteti, ki jo placujejo. Ker mislijo, da ce se sveti je tudi super pripravljeno, pa seveda kvantiteta pred kvaliteto.
https://www.youtube.com/user/m0LN4r

m0LN4r ::
PS: Nasplosno je kvaliteta in konsistenca nasplosno nizka. Tam kjer pa je to na malo visjem nivoju pa so cene temu primerno visje od sosednje restavracije na drugi strani ceste.
Aja rece se jim:
GORDON KITCHEN NIGHTMARES
Poyoutubajte
Aja rece se jim:
GORDON KITCHEN NIGHTMARES
Poyoutubajte
https://www.youtube.com/user/m0LN4r
Zgodovina sprememb…
- spremenil: m0LN4r ()

tony1 ::
Vse kar si napisal drži.
Kolega, ki je delal v eminentnem Slo hotelu, je lepo povedal, da v vsakem hotelu vsak dan ostane ogromno hrane, ki bi jo lahko osebje vsak dan jedlo zastonj, saj jo drugače vržejo v smeti. Ampak, ker vsi vejo, kakšna packarija je "in ze back room" se tiste hrane nihče ne dotakne niti s palico...
Kolega, ki je delal v eminentnem Slo hotelu, je lepo povedal, da v vsakem hotelu vsak dan ostane ogromno hrane, ki bi jo lahko osebje vsak dan jedlo zastonj, saj jo drugače vržejo v smeti. Ampak, ker vsi vejo, kakšna packarija je "in ze back room" se tiste hrane nihče ne dotakne niti s palico...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: tony1 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Krofi Trojane (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 24814 (1513) | Magic1 |
» | E hrana - male porcije, predrago (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 19108 (4817) | mat xxl |
» | Michelinove zvezdice (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 18975 (11959) | gruntfürmich |
» | Nobel Kebab (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 33986 (20432) | Mare2 |