» »

Najslabše restavracije/gostilne v SLO

Najslabše restavracije/gostilne v SLO

1
2
»

donvito ::

Gagatronix je izjavil:

> potem ko naročim vino, mi prinesejo debele kozarce za vodo itd.

Meni se je to preseravanje okrog kozarcev vedno zdelo debilno.

Ma kašno presravanje, nimaš gušta za to. Meni lahko postrežeš oz to hočem domač šnops v 0,3 kozarčku(štamprle)in ne v kozarcu za wiski, ki pa je v tem kozarčku(štamprle) meni osebno nesprejemljiv. Za pivo vedno zahtevam 2dcl kozarec in ne večji(3dcl). Za vino pa mora biti temu primern kozarec, ne pa za vodo.
Ravno tako za kosilo doma hočem krožnik za juho posebej, za naprej pa nizkega, odvisno od hrane. Nekateri pojejo juho in naprej v istem krožniku, no go.

AEx_1-7 ::

--++ order with AESS (AE Saver Shipping/AE Standard Shipping) ++--
The word (...) originates from the Ancient Greek: élleipsis meaning 'leave out'
Zargon je soc. zvrst neknj. slov. jezika, ki ga uporabljajo ljudje iste stroke.

Koraaz ::

Portal v Ljubljani, katastrofalen odnos

1. je bila soseda tam in je želela plačati na bone. So jo z izgovori na lep način zavrnili in zahtevali, da plača z gotovino/kartico. Se je pritožila in rekla, da zahteva z boni kljub temu. Na koncu so ji razliko bonov, namesto, da bi jo lahko porabila recimo še kje drugje, nonšalantno rekli, da ma v dobrem, ko bo prišla naslednjič k njim na obisk.

2. S prijateljem sva šla na pijačo, isto v Portala. Prijatelj želi plačati, pa ni imel drobiža. Na koncu mu je natakar rekel, da nič hudega če nima drobiža, lahko plača kar 20EUR ostala razlika naj bo pa za napitnino 8-O
Nebi rekel, da bi bila napitnina 1-2EUR, samo, kaj ko je bilo vsega skupaj 5EUR naročenega, ostalih 15EUR pa naj bi bila za napitnino.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Koraaz ()

Ben Dover ::

AEx_1-7 je izjavil:

matobeli je izjavil:

A unga modela gor kdo razume?


Kritika je gonilo napredka ... tudi prehudo?


Clovek ma 300iq, jaz ga razumem...

Lp

jabe ::

silak je izjavil:

Primavera Izola, ko naročiš Karađorđev zrezek(dve leti nazaj),...


Kaki je to zrezek?

buttcrack ::

.

Zgodovina sprememb…

snowzoor ::

jabe je izjavil:

silak je izjavil:

Primavera Izola, ko naročiš Karađorđev zrezek(dve leti nazaj),...


Kaki je to zrezek?


Paniran telečji zrezek (kot kanelon) s kajmakom v sredini, ki se ob cvrtju stali.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: snowzoor ()

jabe ::

8-O

Prvič slišim in se nikdar videla na meniju, niti pod kakim drugim imenom. bom bolj pozorna v prihodnje.

Skyman ::

Itak ce sam dunajce znate jesti pa mcdonald.. pa wolt :)).Drugace je v kar velikih gostilnah ta zrezek,samo ponavadi oz tam 80% je notri skuta ker "fejkajo"

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Skyman ()

AEx_1-7 ::

Skyman je izjavil:

Itak ce sam dunajce znate jesti pa mcdonald.. pa wolt :)).Drugace je v kar velikih gostilnah ta zrezek,samo ponavadi oz tam 80% je notri skuta ker "fejkajo"


https://amazingserbia.com/food-and-drin...

Karadjordje's schnitzel is a thin steak of meat rolled over bacon and cheese and deep fried or baked. Named after a famous Serbian king from Karadjordjevic dynasty, it is a must try to get the ultimate Serbian experience.

Na SI obali nedvomno avtohtona specialiteta ... sploh za imenovano ...

https://www.tripadvisor.com/Restaurant_...

Details
CUISINES
Italian, Pizza, Seafood, Mediterranean, European, Slovenian

Ampak na Brdu je gotovo bolje!

---
https://primavera.si/
Websites prove their identity via certificates, which are valid for a set time period. The certificate for primavera.si expired on 6/10/2014.

Error code: SEC_ERROR_EXPIRED_ISSUER_CERTIFICATE
--++ order with AESS (AE Saver Shipping/AE Standard Shipping) ++--
The word (...) originates from the Ancient Greek: élleipsis meaning 'leave out'
Zargon je soc. zvrst neknj. slov. jezika, ki ga uporabljajo ljudje iste stroke.

Zgodovina sprememb…

  • spremenila: AEx_1-7 ()

VelkBla ::

Ni ravno restavracija, ampak slaščičarna Šmon na Bledu. Presušene kremšnite, sanitarije smrdele pa še kaj bi se našlo. Je pa to res, da je bilo to mnogo let nazaj in so se lahko popravili ali drug lastnik. Enako velja za krofe na Trojanah. Prežgani krofi, sama napihnjena maščoba. Za slabo restavracijo? Bi moral malce premisliti.

koyotee ::

Krofi na trojanah, par mesecev nazaj čisto kul kot ponavadi.
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

l0g1t3ch ::

kuvanasarma je izjavil:

matobeli je izjavil:

Viva je bivša Rossa. Trenutno pa tam deluje *khm*, Viva La Rossa.
Lipa je bila klub/diskač v pirničah. Rossa je bila tudi neke sorte klub.

Glede na spletno stran želijo met kakšno stopničko boljšo gostilno.

Viva je sicer daleč od najslabše. Imeli so malo podpovprečne pice in čisto OK pohanje. Si pa dobil goro.

Začuda sem najslabše jedel v neki socialistični oštariji v bližini MS. Zmrznjen dunajc iz tistega zmiksanega mesa, verjetno že dodobra staran v zmrzovalniku. Druga najslabša pa v okolici Ormoža, spare ribs, kot da bi bile odtajane, pečene, in potem cel dan čakale, potem bile pa ponovno pogrete zame.


vive 2 leti že ni..


Pod tem imenom, ali nasploh ?
Sicer zgleda da tam nekaj dela samo z malo drugačnim imenom https://www.facebook.com/vivalarossapre...

Naslednji zadetek pa :))
https://novice.svet24.si/clanek/novice/...

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: l0g1t3ch ()

Groot ::

VelkBla je izjavil:

Ni ravno restavracija, ampak slaščičarna Šmon na Bledu. Presušene kremšnite, sanitarije smrdele pa še kaj bi se našlo. Je pa to res, da je bilo to mnogo let nazaj in so se lahko popravili ali drug lastnik. Enako velja za krofe na Trojanah. Prežgani krofi, sama napihnjena maščoba. Za slabo restavracijo? Bi moral malce premisliti.


Ne vem kaj si ti jedel na Trojanah, ampak v 10 letih ali pa še več kolikor se občasno ustavim tam, še nisem naletel na slabe krofe. Je pa treba vedeti da pač trojanskih krofov ne moreš primerjati s tistimi iz Rašice v Črnučah, ker je pač drugačen krof.

Drgače pa opažam da vas večina ni opazila OPjeve opombe na začetku, da ne nabijat sem notri enkratnih slabih izkušenj.

DePalmo ::

Kaval (Ljubljana) - osebje neprijazno ker so očitno zavohali da nebo prave napitnine. Ko pa še reče da imaš časa pol ure ker je gužva (me ne zanima če je to ravno decembra ko se ljudje hodijo tja nalivat in puščajo dobre napitnine), te pa vse mine. Sem bil tam nekajkrat in od takrat nikoli več.

Jurman (Ljubljana) - kar nekaj povprečnih izkušenj nato pa slaba. Gremo tja zaključna družba ker so punce opravile maturo, natakar neprijazen, celo je od nas zahteval da naj sami zložimo umazane krožnike in tudi sugestiral z roko da naj jih podamo njemu čez mizo. Me ne vidijo več, pa čeprav naj bi Jurman bila kao boljša restavracija v Ljubljani in sem vedno pomislil na njih ko se je hotelo "bolje" jesti. Je isti drek če greš na železniško k šiptarjem na kebab, bo boljši odnos.

Trojanski krofi pa so bili zelo dobri 20 let nazaj. Do nedavnega sem imel pravilo da ko greš skozi Trojane, se moraš nujno, obvezno in brez izjeme ustaviti na krofih. Sedaj mi je vseeno če grem v prvi Mercator ker bojo boljši. So pa Trojanski še vedno veliki, tako da vsaj nekaj. Mogoče se še kdaj ustavim, če pa ne, mi pa nebo nič falilo.

Gostišče pri Županu (Žiri) - s punco sva tam bila redne stranke več kot pol leta, praktično vsak vikend pica in par sokov. Dokler nisva dvakrat zapored dobila surove pice, od takrat dalje hodiva k sosedom ali jo pač narediva doma. Seveda sva se pritožila, a drugi vikend je bila ista zgodba. Tja hodiva občasno samo še na sok.

VelkBla ::

Groot je izjavil:

VelkBla je izjavil:

Ni ravno restavracija, ampak slaščičarna Šmon na Bledu. Presušene kremšnite, sanitarije smrdele pa še kaj bi se našlo. Je pa to res, da je bilo to mnogo let nazaj in so se lahko popravili ali drug lastnik. Enako velja za krofe na Trojanah. Prežgani krofi, sama napihnjena maščoba. Za slabo restavracijo? Bi moral malce premisliti.


Ne vem kaj si ti jedel na Trojanah, ampak v 10 letih ali pa še več kolikor se občasno ustavim tam, še nisem naletel na slabe krofe. Je pa treba vedeti da pač trojanskih krofov ne moreš primerjati s tistimi iz Rašice v Črnučah, ker je pač drugačen krof.

Drgače pa opažam da vas večina ni opazila OPjeve opombe na začetku, da ne nabijat sem notri enkratnih slabih izkušenj.


Enako ne moraš primerjati krofov, ki jih dela hotel Slon, se strinjam. Pa slaba izkušnja s krofi na Trojanah ni bila samo enkratna, vsaj iz moje strani.

Za nekoga je enkratna izkušnja dovolj, da nikoli ne gre več v to restavracijo, ker ne rabi neke ponovne potrditve, da je hrana slaba, slaba postrežba, umazano in podobno, nekdo drug ji pač da ponovno šanso.

m0LN4r ::

Prinas bi rabli oddajo kot jo ima Gordon, ki potem najde svinjarije po restavracijah, ki ti jih servirajo.
Naceloma so podpovprecne.

Spomnim se ko sem se bil del kuhinje, zamrznjen burritto iz hofra v olje za pomfri. V istem olju ribe, peruti, cevapi.

Steak iz skrinje, pogret v mikrovalovni, vrzen v ponev ferik. VSE "sveze"

Omake poleti ze zacele postopek fermentacije.
Misi in podgane v kleti, normala.

Po mojem bi taksna oddaja prinas prizemljila ljudi o kvaliteti, ki jo placujejo. Ker mislijo, da ce se sveti je tudi super pripravljeno, pa seveda kvantiteta pred kvaliteto.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM

m0LN4r ::

PS: Nasplosno je kvaliteta in konsistenca nasplosno nizka. Tam kjer pa je to na malo visjem nivoju pa so cene temu primerno visje od sosednje restavracije na drugi strani ceste.

Aja rece se jim:

GORDON KITCHEN NIGHTMARES

Poyoutubajte
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: m0LN4r ()

tony1 ::

Vse kar si napisal drži.

Kolega, ki je delal v eminentnem Slo hotelu, je lepo povedal, da v vsakem hotelu vsak dan ostane ogromno hrane, ki bi jo lahko osebje vsak dan jedlo zastonj, saj jo drugače vržejo v smeti. Ampak, ker vsi vejo, kakšna packarija je "in ze back room" se tiste hrane nihče ne dotakne niti s palico...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: tony1 ()

Snegec ::

VelkBla je izjavil:

Groot je izjavil:

VelkBla je izjavil:

Ni ravno restavracija, ampak slaščičarna Šmon na Bledu. Presušene kremšnite, sanitarije smrdele pa še kaj bi se našlo. Je pa to res, da je bilo to mnogo let nazaj in so se lahko popravili ali drug lastnik. Enako velja za krofe na Trojanah. Prežgani krofi, sama napihnjena maščoba. Za slabo restavracijo? Bi moral malce premisliti.


Ne vem kaj si ti jedel na Trojanah, ampak v 10 letih ali pa še več kolikor se občasno ustavim tam, še nisem naletel na slabe krofe. Je pa treba vedeti da pač trojanskih krofov ne moreš primerjati s tistimi iz Rašice v Črnučah, ker je pač drugačen krof.

Drgače pa opažam da vas večina ni opazila OPjeve opombe na začetku, da ne nabijat sem notri enkratnih slabih izkušenj.


Enako ne moraš primerjati krofov, ki jih dela hotel Slon, se strinjam. Pa slaba izkušnja s krofi na Trojanah ni bila samo enkratna, vsaj iz moje strani.

Za nekoga je enkratna izkušnja dovolj, da nikoli ne gre več v to restavracijo, ker ne rabi neke ponovne potrditve, da je hrana slaba, slaba postrežba, umazano in podobno, nekdo drug ji pač da ponovno šanso.


Smon na Bledu je prakticno edina slascicarna na Bledu (in se dlje naokoli), ki kupuje sestavine za izdelavo njihovih kremsnit izkljucno od okoliskih kmetov, tako da so njihove Kremsnite se vedno 100x boljse od vseh ostalih ponudnikov. Tudi gospa, k dela maso za kremsnite niti priblizno ne bo sla le-te delat iz praska, ampak je vse po ustaljenih receptih.
Se vsakic ko sem se ustavil pri njih na kremsnite, so bile odlicne.

Jaz restavracij sicer ne ocenjujem po sanitarijah, ampak ce ti jes kremsnite v wc-jih je to tvoj problem :)
Snegec & Snežinka, mala potepinka.

A. Smith ::

V tej Blejski slaščičarni se je morda 5 let nazaj lastnik zamenjal in se že dlje časa imenuje slaščičarna Zima.

No, grmado imajo še vedno dobro.
"Be professional, be polite,
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis

pero50 ::

seveda se restavracije ocenjuje po sanitarijah. Takšne kot so sanitarije, takšno imajo kuhinjo.

Na bledu sem šel ne vem točno kam na kremšinto. To je bil best day ever. Sem kelnarja vprašal kaj priporoča in je rekel da ne ve, ker cel dan streže KURČEVE kremšnite. Umrl sem od smeha in naročil kurčevo kremšnito :))

tikitoki ::

A. Smith je izjavil:

V tej Blejski slaščičarni se je morda 5 let nazaj lastnik zamenjal in se že dlje časa imenuje slaščičarna Zima.

No, grmado imajo še vedno dobro.


Sem sel na kremsnito letos, je bila res bolj boga. Hudica, da je Kremsnita iz Hofra boljsa.

tikitoki ::

DePalmo je izjavil:

Kaval (Ljubljana) - osebje neprijazno ker so očitno zavohali da nebo prave napitnine. Ko pa še reče da imaš časa pol ure ker je gužva (me ne zanima če je to ravno decembra ko se ljudje hodijo tja nalivat in puščajo dobre napitnine), te pa vse mine. Sem bil tam nekajkrat in od takrat nikoli več.


Se pridrzujem. Tudi hrana je porazna. Sem narocil rizoto. Riz je bil se napol surov. Verjetno najslabsa rizota, ki sem jo imel nesreco poiskusiti.

c3p0 ::

Riž ravno prav skuhat je težko rešljiva uganka za večino restavracij.

tony1 je izjavil:

Vse kar si napisal drži.

Kolega, ki je delal v eminentnem Slo hotelu, je lepo povedal, da v vsakem hotelu vsak dan ostane ogromno hrane, ki bi jo lahko osebje vsak dan jedlo zastonj, saj jo drugače vržejo v smeti. Ampak, ker vsi vejo, kakšna packarija je "in ze back room" se tiste hrane nihče ne dotakne niti s palico...


Odvisno, ponekod osebje ne sme jest ostankov, kaj šele jemat domov.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: c3p0 ()

stevemcq_ ::

Sam sem imel odlično izkušnjo z burgerji v REX Burger & Pivo, tam nekje do začetka poletja, potem pa je sama kvaliteta prehrane drastično padla in ne hodim več(hodil sem kar nekaj let). Zakaj tak drastičen pade kvalitete prehrane, pa ne bi vedel. Trenutno če mi zapaše burger se ustavim pri La Petite Cafe, kateri je več kot spodoben. Če ima kdo priporočilo za izjemen burger v LJ, se priporočam.

delavec44 ::

Jaz sem jedel dobrega v Cool house na Viču. Medium rare.

Magic1 ::

Mi smo včasih vedno šli v Lars&svena, ko smo šli v Leclerc. Potem so se pa razpasel po celi Ljubljani, navili so cene in kvaliteta je padla. Zdaj niti ne pomislim več na nihov burger, podobno kot Hot horse ne, katere smo tudi na veliko konzumiral v mladosti.
Pa burgerji so čist adijo pamet zadnje čase s ceno 10EUR+ v vsakem pajzlu.
Magic

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Magic1 ()

delavec44 ::

Na splošno v Lj še malice ne dobiš pod 12€ več. Vsi so znoreli s cenami. Gužva pa povsod.

feryz ::

Najbolj zanimivo pa je, da so se v centru razpasle samo še neke azijske in kdo ve kakšne kuhinje.
Enostavno nimaš več kam iti jest, če želiš normalno hrano.
Tiste sladko kisle curry jedi si zaradi mene lahko nekam vtaknejo.

starfotr ::

c3p0 je izjavil:

Riž ravno prav skuhat je težko rešljiva uganka za večino restavracij.

tony1 je izjavil:

Vse kar si napisal drži.

Kolega, ki je delal v eminentnem Slo hotelu, je lepo povedal, da v vsakem hotelu vsak dan ostane ogromno hrane, ki bi jo lahko osebje vsak dan jedlo zastonj, saj jo drugače vržejo v smeti. Ampak, ker vsi vejo, kakšna packarija je "in ze back room" se tiste hrane nihče ne dotakne niti s palico...


Odvisno, ponekod osebje ne sme jest ostankov, kaj šele jemat domov.


Riž se kuha v kuhalniku za riž. https://www.zojirushi.com/

V boljših hotelih je hrana dobra/odlična. Če je pa delal v nekem zakotnem pajzlu, je pa slaba hrana recept za zaprtje hotela/menjavo načina v prihodnosti.

Ganon ::

c3p0 je izjavil:

Riž ravno prav skuhat je težko rešljiva uganka za večino restavracij.

tony1 je izjavil:

Vse kar si napisal drži.

Kolega, ki je delal v eminentnem Slo hotelu, je lepo povedal, da v vsakem hotelu vsak dan ostane ogromno hrane, ki bi jo lahko osebje vsak dan jedlo zastonj, saj jo drugače vržejo v smeti. Ampak, ker vsi vejo, kakšna packarija je "in ze back room" se tiste hrane nihče ne dotakne niti s palico...


Odvisno, ponekod osebje ne sme jest ostankov, kaj šele jemat domov.


Tri leta star komentar. In kako zanimivo, da te zgodbice vedno širijo "kolegi" oz. "kolegi kolegov". :)) Za v vaško beznico, nikamor drugam.

miha98 ::

Pa jejte kebab

VelkBla ::

Snegec je izjavil:

VelkBla je izjavil:

Groot je izjavil:

VelkBla je izjavil:

Ni ravno restavracija, ampak slaščičarna Šmon na Bledu. Presušene kremšnite, sanitarije smrdele pa še kaj bi se našlo. Je pa to res, da je bilo to mnogo let nazaj in so se lahko popravili ali drug lastnik. Enako velja za krofe na Trojanah. Prežgani krofi, sama napihnjena maščoba. Za slabo restavracijo? Bi moral malce premisliti.


Ne vem kaj si ti jedel na Trojanah, ampak v 10 letih ali pa še več kolikor se občasno ustavim tam, še nisem naletel na slabe krofe. Je pa treba vedeti da pač trojanskih krofov ne moreš primerjati s tistimi iz Rašice v Črnučah, ker je pač drugačen krof.

Drgače pa opažam da vas večina ni opazila OPjeve opombe na začetku, da ne nabijat sem notri enkratnih slabih izkušenj.


Enako ne moraš primerjati krofov, ki jih dela hotel Slon, se strinjam. Pa slaba izkušnja s krofi na Trojanah ni bila samo enkratna, vsaj iz moje strani.

Za nekoga je enkratna izkušnja dovolj, da nikoli ne gre več v to restavracijo, ker ne rabi neke ponovne potrditve, da je hrana slaba, slaba postrežba, umazano in podobno, nekdo drug ji pač da ponovno šanso.


Smon na Bledu je prakticno edina slascicarna na Bledu (in se dlje naokoli), ki kupuje sestavine za izdelavo njihovih kremsnit izkljucno od okoliskih kmetov, tako da so njihove Kremsnite se vedno 100x boljse od vseh ostalih ponudnikov. Tudi gospa, k dela maso za kremsnite niti priblizno ne bo sla le-te delat iz praska, ampak je vse po ustaljenih receptih.
Se vsakic ko sem se ustavil pri njih na kremsnite, so bile odlicne.

Jaz restavracij sicer ne ocenjujem po sanitarijah, ampak ce ti jes kremsnite v wc-jih je to tvoj problem :)


Zanj dobro, če ima vse sestavine naravne, eko, natur in iz okoliških kmetov, ampak zame ob zadnjih obiskih ki sem tam bil (mnogo let nazaj), je bila kremšnita slaba. Če je zmeraj dobra (zate in ostale) ali se je poboljšal potem ok.In ja, moj problem je ker pač želim normalne sanitarije na dano okolje, ker pač nisem v xyzr državi ali pa kakšnem srednjem veku. Če tebe to ne moti, go for it.

c3p0 ::

Ganon je izjavil:

c3p0 je izjavil:

Riž ravno prav skuhat je težko rešljiva uganka za večino restavracij.

tony1 je izjavil:

Vse kar si napisal drži.

Kolega, ki je delal v eminentnem Slo hotelu, je lepo povedal, da v vsakem hotelu vsak dan ostane ogromno hrane, ki bi jo lahko osebje vsak dan jedlo zastonj, saj jo drugače vržejo v smeti. Ampak, ker vsi vejo, kakšna packarija je "in ze back room" se tiste hrane nihče ne dotakne niti s palico...


Odvisno, ponekod osebje ne sme jest ostankov, kaj šele jemat domov.


Tri leta star komentar. In kako zanimivo, da te zgodbice vedno širijo "kolegi" oz. "kolegi kolegov". :)) Za v vaško beznico, nikamor drugam.


Katere zgodbice to?

harvey ::

delavec44 je izjavil:

Na splošno v Lj še malice ne dobiš pod 12€ več. Vsi so znoreli s cenami. Gužva pa povsod.

Enako je postalo s pizzami, 15,00 EUR. :P
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------

Dyna ::

Kaj pa, če bi se kuhat naučili? Samo omenim, ker kvaliteto raznih Jurmanov ipd. se preseže brez posebnega truda, če imaš po njihovih hrani še kakšno brbončico celo...

delavec44 ::

Ja, to bo rešitev med službo. Da si en dan prej skuham.

feryz ::

Zakaj bi pa jedel med službo?
Odkar sem bil star 14 let, je postal prvi obrok popoldne.
Zdaj pa zvečer. Prvi in edini.

NuMaN ::

Zajtrkuješ vsaj?

delavec44 ::

feryz je izjavil:

Zakaj bi pa jedel med službo?
Odkar sem bil star 14 let, je postal prvi obrok popoldne.
Zdaj pa zvečer. Prvi in edini.


Upam da otroke vzgajaš v istem načelu. Kaj te briga kaj je zdravo, važno da ne zgubljamo časa.

NuMaN ::

Mogoče pa so zakoni prehranjevanja in smernice bolj lari-fari,

Včasih je bilo jajce baje nezdravo, pa margarina OK in putrček nezdrav ...

starfotr ::

Smernice narekuje industrija.

Enkrat je prašičja kuga, drugič nore krave, tretjič ptičja gripa...

Enkrat je maščoba problem, drugič gluten...

Na koncu je važno, da se prodaja in da imajo tudi drugi zaradi hrane kaj za delat (dohtarji, farmacija, industrija prehranskih dopolnil, trenerji itd.).
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Blejske zasoljene cene ali pa tudi ne (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Loža
34144291 (19747) jest10
»

Turizem na Bledu, leta 2017 izjava, da naj hodijo Slovenski turisti raje izven sezone (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
21725970 (19382) Vazelin
»

Michelinove zvezdice (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
23227749 (20733) gruntfürmich
»

Nobel Kebab (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Loža
30144925 (31371) Mare2

Več podobnih tem