Forum » Loža » Najslabše restavracije/gostilne v SLO
Najslabše restavracije/gostilne v SLO
sekvap ::
Enkrat sem gledal na youtubu reviewe najslabših restavracij mislim da na češkem... Sedaj bi pa rad to občutil osebno.. V eno sem nenamerno prišel dobro leto nazaj in nekako sploh dvomim, da lahko v sloveniji najdem še kaj slabšega.
Bistro san simon na obali:
https://goo.gl/maps/wxgvVnUA2ahcTr659
Na zunaj izgleda sicer lepo, vse ostalo pa pove googlova ocena 1.4
V tej temi je govora o kolektivnem nezadovoljstvu in ne eni slabi izkušnji.
Bistro san simon na obali:
https://goo.gl/maps/wxgvVnUA2ahcTr659
Na zunaj izgleda sicer lepo, vse ostalo pa pove googlova ocena 1.4
V tej temi je govora o kolektivnem nezadovoljstvu in ne eni slabi izkušnji.
- zaklenil: bluefish ()
Utk ::
A to je tista, ki je sred poletja ob polni plaži odprta do 6h popoldan? Če ne bi vedel bolje, bi mislil, da je država lastnik...oh wait.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Utk ()
sekvap ::
ej nimam pojma... Mogoče se zavedajo kvalitete in strankam naredijo uslugo. Tako ogabnega piva mislim da nisem še nikoli pil
crniangeo ::
Če bi bilo sam to. Pa se spomnem postrežbe, hrane, odnosa.. No to..
Convictions are more dangerous foes of truth than lies.
mirator ::
Izola tako ali tako nima nobene izstopajoče gostilne ali restavracije. Izbereš pač med slabimi čim manj slabo. No ja, vseeno bi lahko izpostavil restavracijo na Belvederju, pa mogoče Sidro in Parangal. Ni pa nikjer kakšnega presežka.
Groot ::
Izola tako ali tako nima nobene izstopajoče gostilne ali restavracije. Izbereš pač med slabimi čim manj slabo. No ja, vseeno bi lahko izpostavil restavracijo na Belvederju, pa mogoče Sidro in Parangal. Ni pa nikjer kakšnega presežka.
No ni ravno tako, npr. gostilna Sonja ima odlično morsko hrano. Vedno zavijem tja, če že rabim za jest v tistem koncu.
mirator ::
Ja šment, na Sonjo pa sem pozabil. Ta pa je povsem solidna gostilna. Lahko pa bi nasprotno, kot eno najslabših gostiln omenil Istro v centru.
l0g1t3ch ::
Picerija viva v Kranju oz. na Kokrici.
Stavijo samo ne velikost porcij in količino maščobe.
Ne vem kaj vidi folk tam.
Stavijo samo ne velikost porcij in količino maščobe.
Ne vem kaj vidi folk tam.
dild0idis ::
Picerija viva v Kranju oz. na Kokrici.
Stavijo samo ne velikost porcij in količino maščobe.
Ne vem kaj vidi folk tam.
Sem bil par let nazaj tam in porcije so res ogromne, kvaliteta hrane pa je nihala, dolocene zadeve so bile dobre, dolocene pa ne!
Ni važno na koga mečeš jedrske, važno je, da ti Lady Gaga poje!
IL_DIAVOLO ::
Izola tako ali tako nima nobene izstopajoče gostilne ali restavracije. Izbereš pač med slabimi čim manj slabo. No ja, vseeno bi lahko izpostavil restavracijo na Belvederju, pa mogoče Sidro in Parangal. Ni pa nikjer kakšnega presežka.
Nobene izstopajoče gostilne? Kaj pa znamenita gostilna, kjer te shiba inu pozdravi ob vstopu?
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
GupeM ::
Izola tako ali tako nima nobene izstopajoče gostilne ali restavracije. Izbereš pač med slabimi čim manj slabo. No ja, vseeno bi lahko izpostavil restavracijo na Belvederju, pa mogoče Sidro in Parangal. Ni pa nikjer kakšnega presežka.
Pa gostilna Jasna? Nisem še bil tam, ker je bilo vse zasedeno ko sem hotel it, ampak slišal sem pa kar pozitivne odzive.
Barbarpapa2 ::
Ja šment, na Sonjo pa sem pozabil. Ta pa je povsem solidna gostilna. Lahko pa bi nasprotno, kot eno najslabših gostiln omenil Istro v centru.
Po mojih izkušnjah je Istra dobra za latte macchiato, jedel pa tam še nisem. Je pa bila prva izkušnja v Istri par let nazaj prav zanimiva. Latte macchiato je bil čisto OK, je pa stric, ki je stregel, imel tak izraz na obrazu, kot da sva z ženo glavna krivca za njegovo mizerijo ... Je pa bil, kar se postrežbe tiče, povsem korekten...
... malo prebliska iz preteklosti...
Lp
Jože
buttcrack ::
Invictus ::
Picerija viva v Kranju oz. na Kokrici.
Stavijo samo ne velikost porcij in količino maščobe.
Ne vem kaj vidi folk tam.
ta viva že dolgo ne obstaja več... sedaj je nov lastnik in se ne dela več na kvantiteti. bil lani in je bilo solidno, kako je letos pa ne bi vedel.
Kaj je to bivša Lipa ?
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
feryz ::
Jaz sem bil 2x na gradu in se obakrat čudil, kako jim uspe hrano tako uničiti. In zraven drago računati.
Očitno so okusi različni. Torej so ocene subjektivna zadeva.
Očitno so okusi različni. Torej so ocene subjektivna zadeva.
matobeli ::
Viva je bivša Rossa. Trenutno pa tam deluje *khm*, Viva La Rossa.
Lipa je bila klub/diskač v pirničah. Rossa je bila tudi neke sorte klub.
Glede na spletno stran želijo met kakšno stopničko boljšo gostilno.
Viva je sicer daleč od najslabše. Imeli so malo podpovprečne pice in čisto OK pohanje. Si pa dobil goro.
Začuda sem najslabše jedel v neki socialistični oštariji v bližini MS. Zmrznjen dunajc iz tistega zmiksanega mesa, verjetno že dodobra staran v zmrzovalniku. Druga najslabša pa v okolici Ormoža, spare ribs, kot da bi bile odtajane, pečene, in potem cel dan čakale, potem bile pa ponovno pogrete zame.
Lipa je bila klub/diskač v pirničah. Rossa je bila tudi neke sorte klub.
Glede na spletno stran želijo met kakšno stopničko boljšo gostilno.
Viva je sicer daleč od najslabše. Imeli so malo podpovprečne pice in čisto OK pohanje. Si pa dobil goro.
Začuda sem najslabše jedel v neki socialistični oštariji v bližini MS. Zmrznjen dunajc iz tistega zmiksanega mesa, verjetno že dodobra staran v zmrzovalniku. Druga najslabša pa v okolici Ormoža, spare ribs, kot da bi bile odtajane, pečene, in potem cel dan čakale, potem bile pa ponovno pogrete zame.
AEx_1-7 ::
Viva je bivša Rossa. Trenutno pa tam deluje *khm*, Viva La Rossa.
Lipa je bila klub/diskač v pirničah. Rossa je bila tudi neke sorte klub.
Glede na spletno stran želijo met kakšno stopničko boljšo gostilno.
Viva je sicer daleč od najslabše. Imeli so malo podpovprečne pice in čisto OK pohanje. Si pa dobil goro.
Začuda sem najslabše jedel v neki socialistični oštariji v bližini MS. Zmrznjen dunajc iz tistega zmiksanega mesa, verjetno že dodobra staran v zmrzovalniku. Druga najslabša pa v okolici Ormoža, spare ribs, kot da bi bile odtajane, pečene, in potem cel dan čakale, potem bile pa ponovno pogrete zame.
A v DISPUTE pa kljub vsemu temu niste sli? Kako to? Se premalo zanic/slabo? Pac ni vse franko, ane? Ker vsakdo le ni za v horeca business ...
--++ order with AESS (AE Saver Shipping/AE Standard Shipping) ++--
The word (...) originates from the Ancient Greek: élleipsis meaning 'leave out'
Zargon je soc. zvrst neknj. slov. jezika, ki ga uporabljajo ljudje iste stroke.
The word (...) originates from the Ancient Greek: élleipsis meaning 'leave out'
Zargon je soc. zvrst neknj. slov. jezika, ki ga uporabljajo ljudje iste stroke.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: tomaz- ()
dsfsfawer235 ::
Celotna veriga Jurman. Dejansko ne razumem, kako lahko ljudje tam jedo karkoli, verjetno je kvantiteta res bolj pomembna kot kvaliteta.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: dsfsfawer235 ()
AEx_1-7 ::
--++ order with AESS (AE Saver Shipping/AE Standard Shipping) ++--
The word (...) originates from the Ancient Greek: élleipsis meaning 'leave out'
Zargon je soc. zvrst neknj. slov. jezika, ki ga uporabljajo ljudje iste stroke.
The word (...) originates from the Ancient Greek: élleipsis meaning 'leave out'
Zargon je soc. zvrst neknj. slov. jezika, ki ga uporabljajo ljudje iste stroke.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: connel ()
HotBurek ::
Pod kategorijo podpovprečno kar se tiče kvalitete, bi uvrstil Štorman iz Šempetra.
Hrana je povsem... kako naj rečem... brezvezna, prazna. Vse izgleda, kot da izvira iz poceni industrije. Razočaranje.
Ironija pa, ko so avti parkirani malo da ne po njivah, ker ni prostora na asfaltu.
Drugi primer pa morska pica, Picerija Verona. Kaj pa vem, ocena 2.2 do 2.8 od 5.
Mi je (bil) pa, seveda občasno, všeč Klopčič, Šiška.
Hrana je povsem... kako naj rečem... brezvezna, prazna. Vse izgleda, kot da izvira iz poceni industrije. Razočaranje.
Ironija pa, ko so avti parkirani malo da ne po njivah, ker ni prostora na asfaltu.
Drugi primer pa morska pica, Picerija Verona. Kaj pa vem, ocena 2.2 do 2.8 od 5.
Mi je (bil) pa, seveda občasno, všeč Klopčič, Šiška.
root@debian:/# iptraf-ng
fatal: This program requires a screen size of at least 80 columns by 24 lines
Please resize your window
fatal: This program requires a screen size of at least 80 columns by 24 lines
Please resize your window
dsfsfawer235 ::
Ljubljanski Dvor (pizerija ob Ljubljanici - molza za turiste), Dobra Vila (dostava - obup od pic).
Muljava, Gostilna pri Obrscaku, kjer hocejo dati vtis gostinstva na malo bolj visoki ravni (za dolejnce), potem ti pa prinesejo odtajane sirove struklje, mikrovalovka, se razume.
Mimogrede, kako prepoznati hrano iz mikrovalovke - prehitro postrezeno, glede na tip hrane, nekonsistentna toplota med notranjostjo in zunanjostjo, razkuhana hrana (kar je lahko tudi posledica v k* kuharja; kar je enako), pregreta (superheated) hrana. Skratka, takim se oddolzis z najslabso oceno in ne hodis vec tja.
Sicer pa je najboljsi pokazatelj slabe kuhe zelenjava, pa naj bo kot priloga ali kot glavna jed. Od trdega graha do razkuhane blitve/spinace. Tukaj prav prednjacijo malancani, dejansko jih skoraj povsod postrezejo stiroporaste (ce niso iz mikrovalovke).
Muljava, Gostilna pri Obrscaku, kjer hocejo dati vtis gostinstva na malo bolj visoki ravni (za dolejnce), potem ti pa prinesejo odtajane sirove struklje, mikrovalovka, se razume.
Mimogrede, kako prepoznati hrano iz mikrovalovke - prehitro postrezeno, glede na tip hrane, nekonsistentna toplota med notranjostjo in zunanjostjo, razkuhana hrana (kar je lahko tudi posledica v k* kuharja; kar je enako), pregreta (superheated) hrana. Skratka, takim se oddolzis z najslabso oceno in ne hodis vec tja.
Sicer pa je najboljsi pokazatelj slabe kuhe zelenjava, pa naj bo kot priloga ali kot glavna jed. Od trdega graha do razkuhane blitve/spinace. Tukaj prav prednjacijo malancani, dejansko jih skoraj povsod postrezejo stiroporaste (ce niso iz mikrovalovke).
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: dsfsfawer235 ()
dsfsfawer235 ::
Drugi primer pa morska pica, Picerija Verona. Kaj pa vem, ocena 2.2 do 2.8 od 5.
Morska pica je kjerkoli jo jes v notranjosti (sem napisal politicno korektno; dejansko enako velja tudi za obmorske kraje vkljucno s celotno hrvasko), najvecja svinjarija, ki jo lahko narocis. Vse je iz zmrzovalnika kjer se valja leta. Enako velja za kalamare ipd.
Na splosno velja, da narocis kar lahko gojijo v okolici (se pravi, ne narocis morskih "dobrot" na gorenjskem ampak gres za postrvijo, ki ima vsaj osnovne moznosti, da se ne valja po zmrzovalniku ze leta). Razen pri morski hrani, dejansko 90% hrvaskih gostilen pripravlja morske specialitete iz zmrzovalnika, ostale pa so nemarno drage. Samo Slovenski kmetavz tega tako ali tako ne opazi, hrana ima okus po napisanem na jedilnem listu, ce dobi za zreti kamne, jih bo z uzitkom prebavil, ce bo pa zraven se zasoljena cena, bo pa to najboljsa hrana, ki jo je kadarkoli jedel, sploh ljubljancani s svojim legendarnim hochstaplerstvom.
Se nasvet; ce ti ribo prinesejo polito s trzasko omako ali kaksnim drugim cesnovim spakedralom, prikrivajo njen vonj. Pa dober tek.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: dsfsfawer235 ()
Machete ::
A to je tista, ki je sred poletja ob polni plaži odprta do 6h popoldan? Če ne bi vedel bolje, bi mislil, da je država lastnik...oh wait.
Mogoče je odprta za pranje praškov in bankovcev.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
silak ::
Primavera Izola, ko naročiš Karađorđev zrezek(dve leti nazaj), dobiš pa ljubljanski zrezek. Sem opozoril kelnarco na to, in se zlaže da imajo od nekdaj pri njih to kot Karađorđev zrezek. Tast pa pred tem jedel pravi zrezek pri njih. Letos je baje spet pravi zrezek.
Prvič in zadnjič, mene nabojoooo!!!
Viva pred leti tud...pol leta so imeli pred vrati tablo, da ne sprejemajo kartic. Bumbarji.
Prvič in zadnjič, mene nabojoooo!!!
Viva pred leti tud...pol leta so imeli pred vrati tablo, da ne sprejemajo kartic. Bumbarji.
LeQuack ::
Vsi lokali ki ponujajo proteinske shake, hkrati pa jih ne zmiksajo in potem je enako kot bi samo vodo čez prašek natočil. Ugh.
Quack !
kuvanasarma ::
Viva je bivša Rossa. Trenutno pa tam deluje *khm*, Viva La Rossa.
Lipa je bila klub/diskač v pirničah. Rossa je bila tudi neke sorte klub.
Glede na spletno stran želijo met kakšno stopničko boljšo gostilno.
Viva je sicer daleč od najslabše. Imeli so malo podpovprečne pice in čisto OK pohanje. Si pa dobil goro.
Začuda sem najslabše jedel v neki socialistični oštariji v bližini MS. Zmrznjen dunajc iz tistega zmiksanega mesa, verjetno že dodobra staran v zmrzovalniku. Druga najslabša pa v okolici Ormoža, spare ribs, kot da bi bile odtajane, pečene, in potem cel dan čakale, potem bile pa ponovno pogrete zame.
vive 2 leti že ni..
MIHAc27 ::
V bistroju San Simon smo že jedli... resda nazadnje že kaki 2 leti vsaj nazaj. Bi dal oceno 3. Pač hrana povprečno ok, cene obmorske. Gneča pričakovana. Smo šli raje v Primavero.
Z restavracijami drugače nimamo težav. pod 3 ne bi dal še nobeni.
Za dostavo pa.... včasih so v Pizeriji Salomon imeli tudi testenine. Lasanje. To je bilo čisto neužitno. Rob zažgan, trd.. samo sredica nekako užitna.
Pa v eni kitajski sem enkrat naročal, sam sem pozabil ime. Vem da so bili iz Bežigrajskega konca (mogoče Bežigrajski dvor). So komplicirali z količino naročenega, pač minimum 25€. Prišlo je vse mrzlo. Okus za oceno 2. Pa še solato so pozabili. Sem se pritožil, da manjka pa so me samo odpikal.
Z restavracijami drugače nimamo težav. pod 3 ne bi dal še nobeni.
Za dostavo pa.... včasih so v Pizeriji Salomon imeli tudi testenine. Lasanje. To je bilo čisto neužitno. Rob zažgan, trd.. samo sredica nekako užitna.
Pa v eni kitajski sem enkrat naročal, sam sem pozabil ime. Vem da so bili iz Bežigrajskega konca (mogoče Bežigrajski dvor). So komplicirali z količino naročenega, pač minimum 25€. Prišlo je vse mrzlo. Okus za oceno 2. Pa še solato so pozabili. Sem se pritožil, da manjka pa so me samo odpikal.
Gagatronix ::
IL_DIAVOLO ::
Za blokarje je vse dobro
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
TheBlueOne ::
Ampak za res slabo restavracijo mora biti razmerje med ceno in kakovostjo katastrofa, tega pa v Sloveniji se nisem dozivel. Sem ze jedel kdaj na smesnem nivoju ampak vedno za smesno ceno. Sem pa dozivel totalno katastrofo in ekstremne cene enkrat na Hrvaskem. To vam moram pokazati, ker so ze opisi gostov vredni branja. Sorry da je offtopic, ker je HR.
https://www.tripadvisor.com/Restaurant_...
https://www.tripadvisor.com/Restaurant_...
mirator ::
Pravzaprav je od ocena nekega gostinskega lokala precej odvisna od pričakovanja. Če pridem v nek pajzelj, kjer že v naprej ne pričakujem nič, potem lahko že prijazen nasmešek kelnerce oceno spremeni in obratno. Če pridem v nek lokal, kjer pričakujem ob kvalitetni hrani in pijači tudi prijaznost osebja, lahko nečimrn natakar vse pokvari.
Če se vrnem v Izolo. Tam je tudi retavracija Ribič, ki mi je bila ne vem zakaj, pri srcu in je mogoče za mnoge tudi v dobri luči. Ampak vsakič sem se opekel. Kot zakleto, se je pri nekomu v solati znašel neprimeren dodatek (majhen polžek, kamenček pa celo črviček), potem ko naročim vino, mi prinesejo debele kozarce za vodo itd. Zdaj je led, na katerega sem hodil večkrat kot osel, končno počil in me tam ne vidijo več.
Če se vrnem v Izolo. Tam je tudi retavracija Ribič, ki mi je bila ne vem zakaj, pri srcu in je mogoče za mnoge tudi v dobri luči. Ampak vsakič sem se opekel. Kot zakleto, se je pri nekomu v solati znašel neprimeren dodatek (majhen polžek, kamenček pa celo črviček), potem ko naročim vino, mi prinesejo debele kozarce za vodo itd. Zdaj je led, na katerega sem hodil večkrat kot osel, končno počil in me tam ne vidijo več.
Gagatronix ::
> potem ko naročim vino, mi prinesejo debele kozarce za vodo itd.
Meni se je to preseravanje okrog kozarcev vedno zdelo debilno.
Meni se je to preseravanje okrog kozarcev vedno zdelo debilno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Blejske zasoljene cene ali pa tudi ne (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 43515 (18971) | jest10 |
» | Turizem na Bledu, leta 2017 izjava, da naj hodijo Slovenski turisti raje izven sezone (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 25607 (19019) | Vazelin |
» | Michelinove zvezdice (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 27281 (20265) | gruntfürmich |
» | Nobel Kebab (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 44402 (30848) | Mare2 |