Forum » Pomoč in nasveti » Novi PC se ustavlja
Novi PC se ustavlja
darkolord ::
Brat je dobil nov pc in ko sem inštaliral windowse, so se kmalu po inštalaciji pričeli ustavljat... enkrat delajo 10 minut, enkrat eno uro, enkrat pa se sploh ne zaženejo.... probal sem tudi že format, a je čist isto... aja, še to: pri premikanju kakega okna se pri robovih okna pojavijo horizontalne črte čez cel ekran (take ko takrat, ko zvoni gsm )
PC:
Athlon 2000XP+
Asus A7V333-X
265 333 DDR RAM
Ati Radeon 9000 Pro
temp proca je pa tam okoli 60°C v idlu...
hwala za izčrpne odgovore :P
PC:
Athlon 2000XP+
Asus A7V333-X
265 333 DDR RAM
Ati Radeon 9000 Pro
temp proca je pa tam okoli 60°C v idlu...
hwala za izčrpne odgovore :P
darkolord ::
Venti na radeonu se vrti, sem pa tudi sam pomislu na to, temperaturo pa ne vem kako izmerit.... probal sem tudi že nekaj različnih drajverjev, nekateri so delali boljše, drugi slabše....
IR merilec za uha pravi da je tam okoli 41 stopinj na hladilniku od radeona..
IR merilec za uha pravi da je tam okoli 41 stopinj na hladilniku od radeona..
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: darkolord ()
AngelOfDeath ::
Ker je računalnik še pod garancijo ga nesi nazaj in naj ti popravijo
še vedno stavim na grafo
še vedno stavim na grafo
Zavo ::
Greva stavit, da hladilnik ni vredu na procesorju! Athlon se pri 63C ustavi!
Ajd, za pijačo!
Ajd, za pijačo!
Jure2k ::
Athlon se pri 97°C ustavi. Preverjeno Mogoče teb spodaj pod procesorjem takrat kaže 63°C, ampak ta temperatura ni pri vseh enaka.
Dej dol zalmana, fajn spucej pasto in še enkrat lepo namaž z arctic silver 3 (Če jo maš, kupovat je zarad tega ni treba, razen, če misliš da jo boš še kaj nucal v bližnji prihodnosti), dej gor nazaj hladilnik in temperatura bi mogla bit okol 40°C (pod jedrom) ali 65°C merjena v jedru.
Srečno
Dej dol zalmana, fajn spucej pasto in še enkrat lepo namaž z arctic silver 3 (Če jo maš, kupovat je zarad tega ni treba, razen, če misliš da jo boš še kaj nucal v bližnji prihodnosti), dej gor nazaj hladilnik in temperatura bi mogla bit okol 40°C (pod jedrom) ali 65°C merjena v jedru.
Srečno
vili ::
poglej kolk je napetost na procesorju baje bi mogla bit 1.75V na dostih platah je nastiman na 1.8V pol se pa tud greje bl ane ane
ViLi was here !!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Navijanje Tbred-ov A in B (strani: 1 2 3 4 … 31 32 33 34 )Oddelek: Navijanje | 65414 (27837) | GaS |
» | Par vprašanj o amd athlonu 1800+ (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 5587 (4418) | Pyr0Beast |
» | (pre)vročeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2191 (1544) | joza20 |
» | Kolk mate v teh vročih dneh višjo temp.Oddelek: Strojna oprema | 1869 (1246) | Sami |
» | Temp. procesorja je 66 stopinj ?!?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1600 (1307) | Roadkill |