» »

Simobil internet

Simobil internet

nuclear ::

Je že kdo pozitivno razrešil problem s Simobilom? Se da kej z njimi dogovoriti, kej tolerirajo uporabnike, ali jih samo molzejo za vsako njihovo napako?

Sem uporabljal mobilni internet v bolnici, pozabil pa sem vklopiti opcijo dnevni internet za 1GB/1,5€ na dan.

Vem, da je moja napaka, ampak me zanima, če se je kdo sploh kdaj dogovoril s temi ljudmi?

Edit: želim se dogovoriti, da mi obračunajo uporabo interneta po tarifi dnevni internet. torej 1GB/1,5EUR na dan.
lp
Asus G14 2023 - Ryzen 7940HS - 32GB DDR5 - GeForce RTX 4080 - 990 PRO 4TB
  • spremenil: nuclear ()

-Dzombic- ::

Jaz še osebno ne, niti ne poznam osebno nekoga, ki se bi
tudi 100% stvarniške napake nisem mogel uveljavljati, newem, mogoce, je kdo tukaj na forumu, ki je našel skupno besedo s siDebilom

Nabil sem 375€ interneta za 900MB(lol) prenosa podatkov. Z opcijo internet dnevni me vse skupaj košta 6€(za 4GB) za 4dni. Problem je ker Simobil sploh ne obvešča uporabnika o možnosti te storitve in tako rečeno nateguje začetnike + sporočilo o uporabi sem dobil ko sem presegel 300€, zakaj prej nisem dobil SMSa?

Zdaj pa pravijo, da mi ne morejo obračunati po tej poceni opciji, da je to moj problem.
Je moj problem, zato pa sem jih vprašal, če se da tolerirati, glede, da se mi je prvič zgodilo.

Je možno kaj doseči pri APEKu, ali je to izključno končni moj problem, in "moram" plačati ta znesek?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: nuclear ()

turkx90 ::

Eh, dvomim da boš kaj rešil, ker če bi ti odpustili teh 370 e, bi bili neumni.

-Dzombic- ::

Jaz tud dvomim, skratka izkoriscajo uporabnikovo (nevednost)

Gladi ::

To je to, fantje. Prijavimo Simobil na vse možne agencije in institucije zaradi lastne neumnosti 8-).

Sem uporabnik Simobila, in Simobil zaradi marsičesa mi gre zadnje čase na živce, ampak da maš nekoga za prevaranta zaradi lastne neumnosti je pa res mal mim...

technolog ::

Edino, kar jim ne za očitat, da ne obvestijo z enim bogim SMSjem, da gre tvoja poraba čez 50€, nato naslednič 150€, in 350€. Trije SMSji bi rešili vse.

Ampak to se jim seveda ne splača :)

turkx90 ::

Sej pomoje se to da zmenit.

Sej nisem reku da so me nategnal, samo izkoriščajo in ne obvestijo te če prekoračiš recimo 100€.

St235 ::

Medtem ko mobitel vsakih 10€ pošlje SMS in ko vidi da boš prekoračil limit ti samodejno vklopi najbolj ugodno opcijo?

;-) ::

kaki norci ste, vi pa bi obvescali svoje uporabnike da naj manj zapravljajo?

tado6 ::

Lahko bi obvestili vendar je napaka žal na tvoji strani.

blue ::

ponudniki živjo od takšnih trikov.. dobro si je izračunati kaj se zgodi z računom če vse prekoračiš za 10%..

tušmobil je še najbolj prijazen.. extra 100MB ( v njihovem omrežju ) je ~1.2€

če ti uspe bo čudež..

dolegar ::

To ni noben trik. Preprosto, če sam ne moreš bit dosleden in igrat po pravilih (vklopit dnevnega interneta), ki so v naprej znani, potem pač "ne jokaj" in plačaj kar si koristil po redni tarifi.

Ene meje morajo biti, drugače bi vsepovsod začel nabijat z raznoraznimi pravljicami kaj in kako se je zgodilo.... recimo, ti kupiš nek artikel po redni ceni... en teden kasneje je pa 50% popusta... a greš v tem primeru spet težit, da hočeš tudi ti popust???
ThinkPad T60 (intel Core2duo T7400 @ 2.16GHz)
15.4" 1680×1050 FlexView
Ram: 2GB Disk: Hitachi 120GB

def0r ::

blue je izjavil:

ponudniki živjo od takšnih trikov.. dobro si je izračunati kaj se zgodi z računom če vse prekoračiš za 10%..

tušmobil je še najbolj prijazen.. extra 100MB ( v njihovem omrežju ) je ~1.2€

če ti uspe bo čudež..

Ce gledas tudi ni nobenega trika ce prekoracis omejitev klicev recimo 201 minuta v tuja omrezja te tudi nic ne bodo obvestili lepo zaracunavali:) Se mi zdi da ljudje smao izgovore iscejo ko pogruntajo da so sami krivi:)

Beli_Zajcek ::

A bi nehal moralizirat? Sploh ni rekel, da ni kriv pa da ne misli plačat, vi se pa že spravljate nanj, bedniki. Samo vprašal je, če se da njegovo napako kako omiliti.

V podobni temi tukaj je nekdo napisal, da se menda da zmeniti tudi za popuste pri večjih računih. Boš moral poklicat tja pa vprašati. Pa zahtevaj na telefon nekoga, ki dejansko ima pristojnost tak popust odobrit. Domnevam, da prvi operater, ki te dobi v obravnavo tega ne more narediti.

floyd1 ::

Že druga podobna tema v ca. dveh tednih. Res me zanima, koliko je šele takih, ki lepo tiho plačajo in stvari ne obešajo po forumih. Splača se biti mobilni operater in imeti čim več uporabnikov, ki niso seznanjeni z vsemi pogoji in živijo v "ignorance is bliss" svetu.

gazibo ::

eno manjse vprasanje

ali je IP na simobilovem 3G isti za vse uporabnike ali ima vsak uporabnik svoj IP ?

cortez ::

??? ma kje živiš ti ? Vsakič, ko se ti prekine povezava, se dobi novi IP.

Samson ::

Sicer ni zadeva glede interneta, ampak se mi zdi da ima Simobil VEC skritih in zavajajocih zadev. Gre se naprimer za storitev TUJINA, ki ti za recimo 10€ prinese 30 minut pogovora v tujini. Seveda skupno, torej sprejetih in oddanih klicov. Pa ni fora v temu. To je napisano. Ni pa napisano, da ti 10€, storitev pa lahko isklopis sele cez en mesec in se sama ne deaktivira. Pa tole tud nebi bilo toliko motece, kakor je naslednja stvar:
Po vklopu storitve tujina je zadeva aktivna DO obracunskega obdobja, potem ti pa se ENKRAT opizdi 10€, saj je za njih to novi mesec. In seveda se delajo nevedne dokler ne poklices. Po dolgotrajnem kreganju pa ti skenslajo tistih neupravicenih 10€. Zrelo za inspekcijo, saj veliko ljudi nima pojma da je temu tako, ampak mislijo da so prekoracili prej omenjenih 30 minut in so dodatno placali razliko. Simple do nasega denarja, ha??
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)

cortez ::

Ma na teh mahinacijah zgleda zdej služijo. Tudi če zamenjaš paket te opaljo za 20€ al pa 10€ pri priključnih taksah?!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Telemach mobilna telefonija (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
632177561 (33769) neosonic
»

Tušmobil - odsvetujem

419247 (5697) prox
»

Simobil live (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

38060543 (23442) ttommy
»

TUŠMOBIL - paketi FREE (strani: 1 2 3 4 )

18546124 (34854) OChack
»

Simobil podražil naročniške pakete (strani: 1 2 3 48 9 10 11 )

534152819 (132320) Lonsarg

Več podobnih tem