Forum » Pomoč in nasveti » Problem z stanjem baterije
Problem z stanjem baterije
starc33 ::
-Prenosni računalnik sem kupil pred parimi leti in naložen je imel windows Vista.
-Potem sem se naveličal Viste in sem dal prijatelju računalnik, da mi naloži windows xp
-med nalaganjem se je pregrela baterija in mi jo je skurilo, ker je bil računalnik od znoter preveč prašen in sem ga mogu dat še očistit iz noter.
-in mi nikoli ni kazalo ikone za baterijo med hitrim zagonom dol pri uri, vendar se nism oziral saj itak nisem imel baterije
-sedaj pa mi je oče kupil novo baterijo ker jo potrebujem za faks, vendar nevem kako naj pričaram da mi bo dol kazalo stanje baterije
-Potem sem se naveličal Viste in sem dal prijatelju računalnik, da mi naloži windows xp
-med nalaganjem se je pregrela baterija in mi jo je skurilo, ker je bil računalnik od znoter preveč prašen in sem ga mogu dat še očistit iz noter.
-in mi nikoli ni kazalo ikone za baterijo med hitrim zagonom dol pri uri, vendar se nism oziral saj itak nisem imel baterije
-sedaj pa mi je oče kupil novo baterijo ker jo potrebujem za faks, vendar nevem kako naj pričaram da mi bo dol kazalo stanje baterije
miranpozar ::
Control Panel / Power Management / Advanced / Always show battery meter
Govorim zelo na pamet... nimam nobenih XPjev v bližini...
Govorim zelo na pamet... nimam nobenih XPjev v bližini...
Miran Požar, Portorož, http://sites.google.com/site/miranpozar/
starc33 ::
Hvala.
No, da povem še kako je v slovenščini, če koga slučajno zanima.
nadzorna plošča -> možnosti porabe -> dodatno -> v opravilni vrstici vedno pokaži ikono.
No, da povem še kako je v slovenščini, če koga slučajno zanima.
nadzorna plošča -> možnosti porabe -> dodatno -> v opravilni vrstici vedno pokaži ikono.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsung Omnia problemčki in nasveti?!? (strani: 1 2 3 4 … 22 23 24 25 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 123457 (32283) | Kunte |
» | SDHC karticaOddelek: Zvok in slika | 2554 (2159) | kurjač |
» | Baterija prenosnika se ne polniOddelek: Pomoč in nasveti | 8635 (7144) | Steinkauz |
» | Uporabniki Macov premožnejši, ljubitelji tehnologije (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 12681 (8672) | pukyplay |