Forum » Omrežja in internet » telemach - enostranska odpoved pogodbe
telemach - enostranska odpoved pogodbe
Zdutor ::
Zdravo
Trenutno sem na Telemachu, vendar bi rad v kratkem prešaltal na T-2. Začeli bodo namreč z vključevanjem naročnikov tudi na Siolovo optiko. Ja, v flatu imam možnost Siolove optike, vendar k njim ne grem, pa če mi dajo zastojn. Tako sem pristal na telemachu, ki je na lokaciji edini zraven Siolove optike. T-2 na optiki si že od nekdaj želim, ker so preprosto najboljši.
Vprašanje:
Kako od Telemacha izsiliti enostransko odpoved pogodbe, brez da bi moral plačati penale za vezavo?
P.S. Storitve interneta mi ves september niso delovale 100% + pošiljali so mi tudi račun, kjer je bil znesek višji od objavljenih cen.
Trenutno sem na Telemachu, vendar bi rad v kratkem prešaltal na T-2. Začeli bodo namreč z vključevanjem naročnikov tudi na Siolovo optiko. Ja, v flatu imam možnost Siolove optike, vendar k njim ne grem, pa če mi dajo zastojn. Tako sem pristal na telemachu, ki je na lokaciji edini zraven Siolove optike. T-2 na optiki si že od nekdaj želim, ker so preprosto najboljši.
Vprašanje:
Kako od Telemacha izsiliti enostransko odpoved pogodbe, brez da bi moral plačati penale za vezavo?
P.S. Storitve interneta mi ves september niso delovale 100% + pošiljali so mi tudi račun, kjer je bil znesek višji od objavljenih cen.
paljer ::
Optimist, brez stroškov odstopit ne moreš. In vprašanje koliko časa bo T-2 sploh še med nami.
Zdutor ::
@paljer
T-2 bo ostal na trgu in v roku 5ih let mu napovedujem najvišji tržni delež.
@Lakontnik29
V splošnih pogojih piše, da enostransko prekinejo pogodbo, če naročnik povzroča motnje v omrežju. Če prav razumem, se to zgodi, če pošilja naročnik broadcast proti njihovi centrali. Kako na njihovem omrežju pošiljati broadcast, nimam pojma. Vem pa, kako pošiljati broadcast pri Siolu. :D
T-2 bo ostal na trgu in v roku 5ih let mu napovedujem najvišji tržni delež.
@Lakontnik29
V splošnih pogojih piše, da enostransko prekinejo pogodbo, če naročnik povzroča motnje v omrežju. Če prav razumem, se to zgodi, če pošilja naročnik broadcast proti njihovi centrali. Kako na njihovem omrežju pošiljati broadcast, nimam pojma. Vem pa, kako pošiljati broadcast pri Siolu. :D
Mavrik ::
Seveda prekinejo, samo to ne pomeni da se boš izognil pogodbeni kazni :P
The truth is rarely pure and never simple.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Katerega internetnega ponudnika izbrati? (strani: 1 2 3 4 … 36 37 38 39 )Oddelek: Omrežja in internet | 602936 (255) | starfotr |
» | Telekom proti Telemach (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 48906 (19146) | solatko |
» | Ima se kdo zastonj internet v Sloveniji?Oddelek: Omrežja in internet | 3240 (1201) | bastadu |
» | T-2 z junijem draži storitve (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 22590 (15883) | Alexius Heristalski |
» | Nov ponudnik širokopasovnega dostopa - T2 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 62315 (43687) | OmegaBlue |