» »

Microsoft Windows Live in varnostna koda za račun

Microsoft Windows Live in varnostna koda za račun

Dahakka ::

Pozdrav vsem skupaj.

Imam eno vprašanje. Imam kar nekaj email naslovov in med drugim sem učasih uporabljal hotmail. Trenutno tega elektronskega ponudnika ne uporabljam več že dobro leto in pol. Danes sem šel čisto po naključju pogledat v račun in sem opazil neko sumljivo sporočilo, katerega mi je poslala Ekipa Windows Live. Celotno besedilo email sporočila je sledeče:
______________________________________________________________________________________________________________________________
Varnostna koda za račun Windows Live‏

Ekipa Windows Live

Za (-- moj elektronski naslov --)@hotmail.com
Od: Ekipa Windows Live (postmaster@windowslivemail.com)
Poslano: 31. oktober 2011 17:02:01
Za: (-- moj elektronski naslov --)@hotmail.com

Hvala, ker nam pomagate preveriti vaš račun Windows Live.

Tukaj je koda, ki ste jo zahtevali: xxxxxxx ==> (namesto x-ov je tukaj napisana 7 mestna številka)

Če ste že zaprli brskalnik ali zapustili stran, na kateri ste zahtevali kodo, lahko račun pregledate na tej povezavi: https://account.live.com

Hvala,
Windows Live

Microsoft spoštuje vašo zasebnost. Če želite izvedeti več o tem, preberite našo spletno izjavo o zasebnosti:
http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=...

Microsoft Corporation
One Microsoft Way
Redmond, WA 98052

______________________________________________________________________________________________________________________________

Sedaj pa me zanima, to sporočilo je bilo poslano pred dobrim 4-im dnevi. Kdaj microsoft pošlje tak tip sporočila na email? Sumim, da si še nekdo drug lasti moj elektronski naslov. Rad bi vedel čemu služi tistga generirana koda, ter če se da pogledati če se je kdo loginal v moj račun? Čeprav računa ne uporabljam več imam shranjene zasebne podatke, katere se drugih ne tičejo. Geslo sem si spremenil, rad pa bi vedel v kakšnem primeru hotmail pošlje to sporočilo.

lep pozdrav vsem skupaj.
  • spremenil: Dahakka ()

Mogoče kdo ve za kaj se gre tukaj?

Ve mogoče kdo zakaj se dobil to sporočilo, ter ali mogoče vsaj kdo ve kam se lahko obrnem pri microsoftu za sledeče vprašanje?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Dahakka ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

KONEC za windows live mail?

Oddelek: Loža
438352 (4379) jype
»

[INFO] Windows Live Messenger/MSN Messenger (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Programska oprema
23676571 (17212) tilinho20
»

SPAM E-mail z mojega računalnika

Oddelek: Omrežja in internet
81081 (814) M&M
»

MSN - sprememba maila (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Programska oprema
1019599 (6784) klemenSLO

MSN 8.0 beta invite (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Omrežja in internet
304122669 (113254) OmegaBlue

Več podobnih tem