Forum » Igre » Mafija Free Ride Extreme?
Mafija Free Ride Extreme?
soko ::
A mogoče kdo ve kako bi rešil naslednjo misijo
Igram v načinu Free Ride Extreme in v Works Quarter začnem misijo, prepeljati moram pokvarjen avto – Celeste Marque 500 na določeno lokacijo.
Čist vedno mi eksplodira. Ni mi jasn.
Igram v načinu Free Ride Extreme in v Works Quarter začnem misijo, prepeljati moram pokvarjen avto – Celeste Marque 500 na določeno lokacijo.
Čist vedno mi eksplodira. Ni mi jasn.
(sic) ::
Mislim, da je to ta naloga, ko moraš pripeljat en tovornjak do cilja - ta pa je naložen z razstrelivom in, če voziš manj kot 40 milj (ali 30 ne vem točno) (50 km/h) tovornjak eksplodira. Imaš pa na začetku 30 sec. časa, da dosežeš 40 milj.
Tale je pa kar zajebana...
Tale je pa kar zajebana...
Ni treba prepeljat tovornjaka, ampak avto, ki se imenuje "Celeste Marque 500"(to je krem barve nizek športi avto, ki je v tem primeru neki pokvarjen, ker ne gre več kot 90kph). To nalogo pa začneš v "Works Quarter"
Ima kdo idejo kako bi prepeljal avto na določeno lokacijo. Men avto vedno eksplodira.
Please help!!!!!!
Please help!!!!!!
(sic) ::
Smo igrali, vendar dolgo časa nazaj...
Če ne boš rešil misije čez par dni, potem ti sporočim kako... V Jokerju je pisalo samo nimam doma...
Če ne boš rešil misije čez par dni, potem ti sporočim kako... V Jokerju je pisalo samo nimam doma...
nuclear ::
Ko ti bo postau dougčas, ker je ne morš rešit, pejt na Googla pa vpiš Mafia + savegame. Ampak s tem boš samo uničil prioriteto igrce... Drgač če si se že naveliču pa nikakor nimaš ideje kako v naslednjo misijo pa nared to kot sm reko...
Asus G14 2023 - Ryzen 7940HS - 32GB DDR5 - GeForce RTX 4080 - 990 PRO 4TB
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | gta vice city (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Igre | 50933 (15536) | Heavy |
» | Grand Theft Auto: San Andreas (PC) (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Igre | 137730 (33971) | Sandi1987 |
» | Igra MAFIAOddelek: Igre | 2645 (1556) | cypher |
» | Hidden & Dangerous 2Oddelek: Igre | 2150 (1364) | ali3n |
» | Operation Flashpiont težava!Oddelek: Igre | 1651 (1105) | Binji |