» »

Hidden & Dangerous 2

Hidden & Dangerous 2

VuLc4n0 ::

Je že na rožicah..

Jaz prvega dela nisem igral in upam da je dvojka vredna svojga ekhm..denarja..
http://christinalake.cjb.net
  • spremenilo: Tr0n ()

undefined ::

Čas je denar, a ne. ;)

boom-bar ::

Enka mi ni bla všeč tko da:\ mogoce bo 2ka bolj.
Legalizirajte mehke droge!!!

Jok3r ::

NoRo 8-O ... Kak bo kaj zgledala ? Hito na rozice :D

BaRtMaN ::

VuLc4n0, a moraš ti čist vsak nov špil, ki kjerkol vzcveti, utrgat in o tem govort še drugim?

VuLc4n0 ::

Yep. That's my job:)
http://christinalake.cjb.net

BaRtMaN ::

Flower power! :D

undefined ::

Iz tega sledi: hipiji so warez distributerji. ;)

kilergas ::

Prvi del je bil dolg pa super,.upajmo da je drugi del se bolsi:)Cene pa commnadosi ostanejo za zabavo;)

monster-x ::

Jaz bi ga lahko že danes špilal sam nimam cajta, tko da bom jutri oziroma pojutrijšnjem.:) Sicer enke nisem špilal, sam so mi razlagali, da je dost kul.
There comes a point when a dream becomes reality and reality becomes a dream.

VuLc4n0 ::

Monster-X:

A si ga že špilal? Dej povej kak je, ker če ni dober se lahko še vedno pred trgovino obrnem in kupim drugo igro, oz. pritisnem na magičen gumb CANCEL:)
http://christinalake.cjb.net

kilergas ::

Zacetna animacija pa je zakon:)Zgubljeni švabi se muhe ne najdejo ko se pasejo :))DRugace spil pa je 10x bolsi od prvega dela,..vec orozja,..bol zanimivi leveli pa hja zajebani tud:(Kar odtrgajte rozico z njenim imenom:D :D

OldSkul ::

Jaz še razmišljam ali bi odtrgal rožico al ne.
Nej me en prepriča da jo odtrgam!:D

globoko grlo ::

A je to prvoosebna streljačina al tretjeosebna tiholazina al kaj bi to blo?

lp

kilergas ::

monster-x ::

VuLc4n0: Ne, zdele razmišlam, da bi šel špilat. :))
There comes a point when a dream becomes reality and reality becomes a dream.

VuLc4n0 ::

No, ker se mi zdi nesmiselno odpirat še eno temo bom kar tukaj vprašal!

Zakaj na GAMESPOTU ne vidim nobenih screenshotov?! Če grem na primer na gamer's hell
si lahko pogledam vse, na gamespotu pa ne gre.


Monster-X:

A si probal?:)
http://christinalake.cjb.net

Tr0n ::

Hmm, link, ki ga je pastal kilergas mi deluje brez problema oz. vidim screenshote. Preveri mogoce cookie nastavitve svojega browserja.

ATI ::

hi. Vsi ki ste v dvomih vam lahko povem da hitro v trgovine po to igro.Preigral sem ze ker veliko stopenj, res da se nekatere kr težavne.Drgac je pa igra definitivno vredna vasega denarja in casa.:D

root987 ::

Da ne bom odpiru nove tem...Sem v 1(ali 2, odvisno kako gledaš) misiji, va kateri se nahajaš v nekem podzemnem kompleksu. Preiskal sem celoten kompleks, pobil vse sovražnike, vendar mi ni jasno kaj vse naj poslikam. Posnel sem tisto cev ter še en modelček, ki se nahaja v neki sobi, vendar je ta cilj še odprt.
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell

ATI ::

Root poslikati mors se neke nacrte ki se nahajajo v eni izmed sob.oz se mi zdi 1 nacrt.sm to ze zdavnaj naredu. Zdej mam pa ja en problem: sm v misiji kjer si sam v gradu: najprej mors dat tiste papirje, pol pocakat tiste vojake--to vse gre. Sam newem kje pol najdt tistga cloveka k pise da mors do njega. Ma vse sm ze pregledu pa brez uspeha. prosm pomagite mi.

lp, ATI

root987 ::

ATI: Hvala, eno izmed risalnih desk sem očitno pozabil pogledat. :D

Sedaj v naslednji sobi je pa nek drug problemček(če je to sploh problemček): Nekaterih vrat(za katerimi domnevam da je tista radijska postaja) nikakor ne morem odpreti. Skozi ene izmed takšnih vrat je sicer prišel nek vojak, vendar ko sem vstopil v tisto sobo, je bilo pred mano še dvoje vrat, ki jih tudi nisem mogel odpreti. Je to normalno?

Sicer pa moje nasplošno mnenje: Špil raztura. 8-)
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell

root987 ::

Problem je bil, ker sem imel globino tekstur nastavljeno na 16. Ko sem popravil na 32 je vse delalo lepo. And now, afrika. :)
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell

ATI ::

hehe. 2 misija v afriki me je skoraj spravila ob zivce.Drugace pa je spil res legendarn.Pricakoval sem dobro igro a to kar igram je preseglo vsa moja pričakovanja. Mislim da se malo in bom igro koncal. Špil je ZAKON.:D :D :D :D :D 8-O

root987 ::

Can't agree more. :D Trenutno se mučim v afriki z prvo misijo - brez problemov v prvem valu vojakov, v drugem me pa tankec spravi ob živčke. Tako je bilo dvakrat, tretjič vzamem Bazuko™. >:D

ATI: Koliko kampanj pa je?
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell

ATI ::

Hja poglej:
Artic: 4 misije (ki si jih ze preigral)
Africa: 6 misij
Norway: 1 misija
Burma: 2 misiji
Alps: 2 misiji
Normandy: zaenkrat sm v 2 misiji

Morm pa rect da so prav vse misije dobre, le 2 ki se dogajata v gradovih sta mi bile mal mn useč zarad same velikosti gredov v katerih se hitro izgubis.:D

root987 ::

Hmm. Hvala. Škoda da ni več misij v afriki - osebno imam raje kratke hlače kot tisto snow-man obleko. :D Sicer pa mislim da vem zakaj si sovražil 2. misijo v afriki...
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: root987 ()

BC3 ::

heh
-:| athlon x2 5000->phenom fx-5000@3G, vapor-x 4890, aeneon xtune |:-

Zgodovina sprememb…

  • zavaroval slike: Predator ()

BlackHole ::

Kako za vraga si v 2.misiji oblečem nemško uniformo? Ubijem nemca im mu lahko poberem vse predmete razen uniforme. Svoje pa se tudi ne morem znebit. Če jo dam v "discard" se ne zgodi nič, zamenjat jih pa tudi ne gre z "klikni in potegni". Kaj delam narobe?

Zgodovina sprememb…

root987 ::

Ne moreš. Vsaj meni ni uspelo. Sovražnik se ti mora predati, nato pa ga moraš ujeti. Osebno se bi lahko to izvedel cca. 5x, ko se je kakšen italjanček hotel predati - uspelo mi je ujeti samo enega nemca.

P.S. Vedno ciljam v prsni koš, morda zato. Če bi streljal v glavo bi morda bilo drugače...
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: root987 ()

mohha53 ::

Ja, z predajao Nemcev je res jeba. Zato se mi je v tisti dolini ustavilo. Kaj, če pa vsi pograbijo po orožju. So si sami krivi. Mislim pa, da bi moral najprej onesposobiti telefonsko linijo, pokokati vse zunanje z STENGUNSIL in nato zadnja dva v hiši prepričati v predajo. Ker tudi tako ni šlo, sem z neta pobral profile.sav in v nadaljevanju zaigral misije POSAMEZNO. Jebi ga.
Konec mi ni bil všeč. Ker je bila omenjena "povlačitev" Hansov, sem mislil, da bomo za konec harali kakšnega Pantherja ali vsaj Tigerja. Pa nič!!!
Drugače je igra res LEPA, predvsem misija ko rešuješ Amerikance v mestu, ima NAJBOLJŠO zvočno podlago, kar sem jih slišal. Celo tako na glas sem si dal, da se je soseda začela dret: " Spet so tukaj, Nemci prihajao!!!!"

Myk

BlackHole ::

Kaj se še komu dogaja tole? Recimo misija na letališču, kjer moraš Scummana prepričat, da te odpilotira z letalom. Sem šel v eno stavbo in hodil zelo previdno po hodnikih, da me ja ne bi kak švab slišal. Potem pa pridem v eno sobo, kjer se en pilot naceja s pijačo, grem do njega, mu stopim za hrbet (on sploh ne reagira), grem okrog njega, da me ja lahko vidi, se zaletavam v njega, on me sploh ne šmirgla, kot da me ni tam. Šele, ko sem ustrelil (v tla), je potegnil pištolo. Grem naprej v sosednjo sobo, tam en nemški poveljnik spet strmi v steno in se malo obrača naokrog. Se postavim prav pred njega (na meter), tip spet ne reagira, dokler spet ne ustrelim. Saj, če ga ustrelim, bo uletel švab iz sosednje sobe in me napadel, vendar nedaleč stran se spet en šeta, kot da se okrog njega nič ne dogaja. Imam celo popravek inštaliran, pa kar ne morem verjet, da se bi to lahko bilo normalno, ampak to se dogaja samo v zaprtih prostorih, zunaj se kar dobro upirajo. Če je npr. kakšno alarmantno stanje, naletim na kakega švaba, ki ima puško pripravljeno za strel, vendar strmi v steno in spet ne reagira. WTF???!

mohha53 ::

Meni ta misija ni delala problemov. Šel sem kar sam, se po rovih priplazil hiši v kateri je Schumman. Ker sem imel nemško uniformo, ni bilo problema iti noter. Tam sem ga poiskal, je nekje v drugem nadstropju. Če greš z njim direktno do aviona, bodo začeli streljati, zato sem ga odpeljal nazaj v rove in mu ukazal, naj me tam počaka. Nato sem se vrnil, pokokal Hanse okrog poslopij(ne bodi preglasen, ker bo uletel Jagdpanzer, hehe). Vzel avto, se odpeljal ponj in nazaj do letala. Nato pazi, ker se zaskripta Hans Snajper na glavnem poslopju. Da ti ne kokne Schumman-a. Potem se pa začne... Ker boš sam imel v naslednji misiji VELIKO dela, je mogoče dobro, da imaš zraven še kakšnega kolega. Sem pa končal naslednjo misijo tudi sam, tako da je mogoče!!!

Myk

P.S.: Ko boš v misiji, ki se odvija v prelepi dolini, ne shranjuj prezgodaj. V Gradu pa poskusi najprej dostaviti papirje. Še enkrat, ne SHRANJUJ prezgodaj, saj boš moral včasih ponavljati celo misijo, ker zahteva čisto drugačen pristop, kot si mislil. OK??

BlackHole ::

Ne, sploh se ne gre za misijo, to sem končal brez težav. Zanima me, kaj je to zaeno AI obnašanje. Če se še komu dogajajo podobne stvari, da stojim pred švabom, pa me ta sploh ne opazi. To je neka napaka v igri, bug, pa zgleda da so to samo meni dogajaja.:8)

mohha53 ::

OK, te razumem!!!
Ja AI obnašanje pa se tudi meni zdi zelo čudno. Recimo tole me najbolj moti. Ko enkrat napadeš sovražnika,... se mu na kakršnkoli način "izdaš" začno SKAKATI/TEKATI naokrog kot ponoreli. Kot da se jim je čisto sfuzlalo. Kot da si jih priklopil na 1000 V. Kot da so izgubili srečko s katero so zadeli 100 M $$. Kot da niso bli scat že 2 leti....

Mirč ::

Imam eno vprasanje v petek sem dobil igro pa me neka zanima kako naj igram igro oz.kako je najboljse z stirimi vojaki ali kot sam.
lp mirč

root987 ::

Verjetno je bolje z štirimi, ker ti nasprotnikov le redko zmanka.
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell

ali3n ::

kako za vraga "pozdravim" sam sebe? špilam namreč v "lone wolf" načinu (tisto taktiziranje mi ne gre najbolj...)

pa še neki me zanima glede online igranja: gamespy se mi usuje tist trenutek ko kliknem "main lobby" oz. javi napako... glej skrinšot... ma kdo kako idejo kaj bi blo narobe? ponovna inštalacija ne pomaga, se pa to dogaja pri vseh igrah...

- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."

Zgodovina sprememb…

  • zavaroval slike: Predator ()


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Hitman 5: Absolution (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Igre
12016554 (11744) eatinggrin
»

Call Of Duty (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Igre
1418898 (5238) mloncar
»

Chaser - pomoč

Oddelek: Igre
451297 (975) WildTHink
»

Medal of Honor: Allied Assault! (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
875631 (3614) GaPe
»

Malo pomoči pri Commandos2

Oddelek: Igre
141270 (1105) ziga7

Več podobnih tem