Forum » Pomoč in nasveti » problem z usb hdtv player dvb-t
problem z usb hdtv player dvb-t
marc100 ::
lp, imam sledeči problem in sicver, imam usb ključ blazevideo HDTV player (dvb-t)
program se instalira, program je ok oz.ni, ko mi skenira za programe, mi ne najde nobenega. comp mi usb zazna a nobenega kanala mi ne najde.
uporabljam win XP ter originalni predvajalnik od USB ključka,katerega sem dobil zraven,
zna kdo pomagati? oziroma če ima kdo kako idejo, če obstaja kak program, ki bi mi nadomestil ta program,katerega imam sedaj?
hvala vnaprej.
program se instalira, program je ok oz.ni, ko mi skenira za programe, mi ne najde nobenega. comp mi usb zazna a nobenega kanala mi ne najde.
uporabljam win XP ter originalni predvajalnik od USB ključka,katerega sem dobil zraven,
zna kdo pomagati? oziroma če ima kdo kako idejo, če obstaja kak program, ki bi mi nadomestil ta program,katerega imam sedaj?
hvala vnaprej.
connel ::
Čudno, imam isti program in mi najde kanale bp s strešno anteno. Poskusi z total media 3.5, če ti še ta ne najde ničesar imaš nekje drugje problem.
Če sploh še imaš ta problem seveda.
Če sploh še imaš ta problem seveda.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Usb port na lcd tv lg (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 105694 (46138) | kitka77 |
» | TV kartica gigabyte u7300 pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 2550 (1612) | BCSman |
» | DVB-TUSB TV USB Dongle ne delujeOddelek: Pomoč in nasveti | 4527 (3341) | kontra |
» | Iščem DVB-C USB TV Tuner - Kateri?Oddelek: Kaj kupiti | 7631 (6018) | nsane |
» | lg flatron m237wd digitalna televizijaOddelek: Zvok in slika | 2137 (1699) | boogie_xlr |