Forum » Pomoč in nasveti » sesut računalnik in KLIK
sesut računalnik in KLIK
noob96 ::
Osebni računalnik se mi je zrušil. Na njem sem imel tudi klik.
Sedaj pa me zanima, ko bom formatiral windowse in nanj naložil nove (xp), kako ponovno usposobim klik. Nekaj sem slišal o certifikatih pa mi ni čisto jasno kako to deluje.
hvala za pomoč
lp
Sedaj pa me zanima, ko bom formatiral windowse in nanj naložil nove (xp), kako ponovno usposobim klik. Nekaj sem slišal o certifikatih pa mi ni čisto jasno kako to deluje.
hvala za pomoč
lp
noob96 ::
računalnik še pogojno deluje, ampak praktično pa ne deluje :D
prižge se, samo potem nič ne dela ne internet ne ikone antivirusni javlja da je izklopljen, pa se ga ne da vklopiti, piše da je trojanski konj...
prižge se, samo potem nič ne dela ne internet ne ikone antivirusni javlja da je izklopljen, pa se ga ne da vklopiti, piše da je trojanski konj...
sid911 ::
Zaženi v varnem načinu in izvozi certifikat na USB ključ. Ali pa poskusi s obnovitvijo sistema (če ga imaš vklopljenega).
1. Asus P8P67 LE | i3 2100 | HD 3850 | 2x4GB | 320 GB + 2 TB
2. FSC Amilo PRO V3515 ( T2060;2 GB;80GB)
2. FSC Amilo PRO V3515 ( T2060;2 GB;80GB)
MIHAc27 ::
V IE imaš pod tools > Internet options > Contents > Certificates > Personal napisano ker certifikat imaš.
Klikneš na export in nato več ali manj samo next, eno geslo si zmisliš za uvoz.
OBVEZNO more biti pa izbrana možnost Export my private key.
Če je opcija siva potem kar naroči nov certifikat pri banki.
Ko uvažaš certifikat pa izberi opcijo Make my private key exportable, da lahko še kdaj izvoziš certifikat.
Klikneš na export in nato več ali manj samo next, eno geslo si zmisliš za uvoz.
OBVEZNO more biti pa izbrana možnost Export my private key.
Če je opcija siva potem kar naroči nov certifikat pri banki.
Ko uvažaš certifikat pa izberi opcijo Make my private key exportable, da lahko še kdaj izvoziš certifikat.
miranpozar ::
... ker če ne boš naredil, kot je Miha tu zgoraj povedal ni nobene možnosti, da bi naknadno iz diska dobil ta certifikat in boš moral naročit (in čakat!) novega!
Miran Požar, Portorož, http://sites.google.com/site/miranpozar/
MIHAc27 ::
Ma da se sam je teško in rabiš veliko znanja, pa velika šansa da boš kaj zje*al pa nič dobil tudi če vse prav narediš.
(Po domače: Uvoziš stari register pa z programom jailbreak probaš izvozit certifikat).
Če v windowse še pride in zažene IE, je v prejšnjem postu omenjeno najlažje.
(Po domače: Uvoziš stari register pa z programom jailbreak probaš izvozit certifikat).
Če v windowse še pride in zažene IE, je v prejšnjem postu omenjeno najlažje.
energetik ::
Ne vem, zakaj nisi naredil backupa certifikata, ko pa ti pri vseh navodilih za prevzem certifikata piše, da najprej naredi backup na nek zunanji medij.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Backup in uvoz SIGEN-CA certifikataOddelek: Omrežja in internet | 13175 (2064) | kow |
» | Digitalni certifikat SIGENCAOddelek: Programska oprema | 8967 (3543) | Yossarian |
» | Izvoz sigen-caOddelek: Omrežja in internet | 1089 (977) | GTX970 |
» | Povrnitev certifikataOddelek: Pomoč in nasveti | 6990 (6317) | germanistek |
» | Kako najti certifikat NLB na PCju?Oddelek: Programska oprema | 15967 (14999) | SkIDiver |