Forum » Pomoč in nasveti » Net pade takoj ko poskušam v gmailu naložit priponko
Net pade takoj ko poskušam v gmailu naložit priponko
jrtjtejtt ::
WTF?!?
Takoj ko v Gmailu kliknem pripni datoteko, jo izberem in kliknem open, mi net neha delat. In to skoraj vedno, razen ko je priponka velika le 1 kb. Recimo 200 kb pdfja mi ne spravi skoz. Vedno potem moram disejblat network adapter in ga potem enejblat.
Se komu sanja kaj bi to blo..je možno da bo hardware počasi fuč, ker zadnje cajte mam kr nekaj težav z random štekanjem. Tud ena palčka rama mi je pred časom riknila, pa sm jo uspešno zamenjal...ampak nikoli se ne ve koliko škode mi je naredila.
Takoj ko v Gmailu kliknem pripni datoteko, jo izberem in kliknem open, mi net neha delat. In to skoraj vedno, razen ko je priponka velika le 1 kb. Recimo 200 kb pdfja mi ne spravi skoz. Vedno potem moram disejblat network adapter in ga potem enejblat.
Se komu sanja kaj bi to blo..je možno da bo hardware počasi fuč, ker zadnje cajte mam kr nekaj težav z random štekanjem. Tud ena palčka rama mi je pred časom riknila, pa sm jo uspešno zamenjal...ampak nikoli se ne ve koliko škode mi je naredila.
Tilen ::
Mogoče ti kak antivirus ali firewall delata zmešnjavo? Onemogoči in preveri.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tilen ()
Opkow ::
Probaj tako, da povleces datoteko na browser. Gmail ti pokaze kam moras odlozit, brez da bi klikal na pripni datoteko.
Ti tudi tako nagaja?
Ti tudi tako nagaja?
probal z mozillo in je delal.
sedaj bom updejtal IE z 8 na 9, da vidim če bo ok...če bo, bom fuknu ta IE nekam , ker me posiljuje z bedastim vmesnikom
sedaj bom updejtal IE z 8 na 9, da vidim če bo ok...če bo, bom fuknu ta IE nekam , ker me posiljuje z bedastim vmesnikom
tud updejt ne pomaga...nvem v čem je fora, ker do sedaj je delalo brez problema.
Krneki, mogoče so pr gmail vmesniku kej zajebal??? kdo bi vedel, bom počakal par dni...
Krneki, mogoče so pr gmail vmesniku kej zajebal??? kdo bi vedel, bom počakal par dni...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Youtube (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Loža | 92518 (739) | sfaljk |
! | Poštni odjemalci (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Programska oprema | 276281 (21212) | Matko |
» | Težava s GmailomOddelek: Pomoč in nasveti | 1349 (996) | Tutankhamun |
» | hitra ripkaOddelek: Pomoč in nasveti | 1022 (890) | dejan03 |
» | mailto: attachmentOddelek: Izdelava spletišč | 1126 (1045) | Tilen007 |