» »

Težava s Gmailom

Težava s Gmailom

dire ::

Imam problem..namreč zanima me, kako omogoćim v gmailu, da se mi, ko pritisnem opcijo pripni datoteko, odpre majhno plavo okence, kjer mi kaže stanje prenosa.Namreč do sedaj mi je to delalo,,,sedaj sem pa zgleda nekaj zašuštral...

Tutankhamun ::

Mogoče si mel nastavljen na plain html?
AMD Phenom QUAD 9950 Black Edition, 8GB

Še enkrat se obračam na vse...še vedno imam težavo s gmailom..namreč ko dam pripni datoteko..mi ne kaže poteka prenosa.Imam mozzilo in zanimivi s internet explorerjem pa dela normalno, le teme- novejše v gmailu ne upam spreminjati..

harvey ::

zanimivi s internet explorerjem pa dela normalno, le teme- novejše v gmailu ne upam spreminjati

Potem pa uporabljal IE in je volk sit in koza cela :))

...ha....ma jaz bi rad to rešil:):):)

This is not a Firefox issue. I was running Firefox 3.0.6 and when Google introduced the new Attachment Upload widget last week, attachments stopped uploading for me. You can read about this new feature in the Gmail Settings page. I upgraded to Firefox 3.0.7 manually but this didn't fix the problem.

I have an IE plug-in on my Firefox and when I switch the rendering Engine to IE (within Firefox) the upload progress bar works ok - it's a really neat feature.

Anyhow, the Gmail Settings page states that you need to have a Flash plugin installed - which I have. BUT, as with all new software features, you need the latest version of Flash, which I refused to upgrade to several weeks ago because I thought it would lead to more annoying adverts.

So when I upgraded the Flash plugin, restarted Firefox and - Voila - the upload widget works. You can get the Flash plugin from the Adobe Download site:

http://get.adobe.com/flashplayer/

Hope this works out for you.

Evo rešitev, da ne boš prenašal IE :))

edit:
Pa še eno težavo imaš, ki jo lažje odpraviš kot zgornjo. Rabo predloga s in z :-)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: harvey ()

Hvala za pomoč..s na žalost še vedno...problemi.Zanimivo...sinoći mi je stvar delovala...danes zjutraj nič več in ko sem še enkrat posodobil Flash mi je enkrat naredilo prav...potem spet po starem.A misliš da je kaj s siolom narobe????

P:S...sem se izogibal s in z :):):):):) Dobro si me ujel HA,HA;HA...hvala za pomoč:):):):):

Očitno je to zelo annoying bug - več in nisi sam s to težavo.

šernk ::

heh...jaz sem pa mokaj včeraj opazil da to okence obstaja ;((

sem pa imel drug problem včeraj z gmailom...en mail sem namreč moral poslati 4x da je poslalo pravilno datoteko...2x poslalo prazen .rar in 1x je vrglo ven napako pri nalaganju že preden je poslalo. odkar so nekaj nadgrajevali gmail...ni več to kar je bil očitno po zanesljivosti :(
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

Tutankhamun ::

Ah to ni nč, js sm že 3x zgubu use mejle. Use prazno, v TRASH, INBOX, SEND MAIL, ALL MAIL, use je blo prazno.
Najprej gledam katere mejle sm dobu, pol pa ko se je stran spet spet refresh-ala pa use prazno. Pol pa veselje. Ni šans da bi biu gmail, kamor bi js shranjeval datoteke. Use mam na računalniku, tko da če mi spet kej zgine mam use pr seb.
AMD Phenom QUAD 9950 Black Edition, 8GB

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

YouTube blokira internetno povezavo?

Oddelek: Omrežja in internet
232139 (1638) Bakunin
»

Izšla Opera 11.50 (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Brskalniki
12426885 (20760) primar