Forum » Programiranje » Visual studio 2010 pro počasi odpira aplikacijo v brskalniku(slow debugging) ??!!
Visual studio 2010 pro počasi odpira aplikacijo v brskalniku(slow debugging) ??!!
ddejanov ::
Pozdrav,
že nekaj časa delam na spletni aplikaciji (asp.net-vb.net) z orodjem Visual Studio 2010 PRO. Vendar po nekaj ustvarjenih straneh, kod in baz, mi sedaj zelo počasi odpira spletno stran. Cca. 1min in več.
Nekaj mora biti v debugging odpiranju, vendar ne morem priti zadevi do dna. Sem prebral ogromno podobnih zadev na Google, Yahoo, vendar nobena v pomoč.
Zadeva je zelo utrojajoča in nervozna.
Hvala,
Lp!
že nekaj časa delam na spletni aplikaciji (asp.net-vb.net) z orodjem Visual Studio 2010 PRO. Vendar po nekaj ustvarjenih straneh, kod in baz, mi sedaj zelo počasi odpira spletno stran. Cca. 1min in več.
Nekaj mora biti v debugging odpiranju, vendar ne morem priti zadevi do dna. Sem prebral ogromno podobnih zadev na Google, Yahoo, vendar nobena v pomoč.
Zadeva je zelo utrojajoča in nervozna.
Hvala,
Lp!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Uvod v izdelavo spletnih strani (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Izdelava spletišč | 273479 (2897) | edi123 |
» | programski jezikOddelek: Programiranje | 3689 (3060) | noraguta |
» | PHP ali ASPOddelek: Programiranje | 3175 (2544) | DavidJ |
» | Spletne aplikacije - izbira platforme (Java, .NET, PHP, etc.)Oddelek: Programiranje | 2486 (1990) | CCfly |
» | ASP.NET(jezik C#) vs. PHP (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 10649 (9293) | Nerdor |