Forum » Omrežja in internet » Vzpostavljanje omrežja preko switcha in w-ap (G810))
Vzpostavljanje omrežja preko switcha in w-ap (G810))
The-B ::
Situacija je taka:
1.) internet pride preko T2 modema v wireless oddajnik (je pri lastnici - sem v študentskem stanovanju)
2.) na moj namizni računalnik sem do sedaj imel priklopljen wireless AP DWL - g810, s katerim sem lovil internet
3.) sedaj imam v sobi 2 računalnika in bi rad internetno povezavo povezal na oba - kupil sem si switch D-Link DES1005D
4.) Ko vse povežem skupaj (se pravi iz AP-ja v switch in potem iz switcha v oba računalnika), deluje internetna povezava samo na enem računalniku - na drugem ne dela
Kaj lahko naredim da bo delalo, oz. kaj ne štima?
hvala za pomoč vnaprej
1.) internet pride preko T2 modema v wireless oddajnik (je pri lastnici - sem v študentskem stanovanju)
2.) na moj namizni računalnik sem do sedaj imel priklopljen wireless AP DWL - g810, s katerim sem lovil internet
3.) sedaj imam v sobi 2 računalnika in bi rad internetno povezavo povezal na oba - kupil sem si switch D-Link DES1005D
4.) Ko vse povežem skupaj (se pravi iz AP-ja v switch in potem iz switcha v oba računalnika), deluje internetna povezava samo na enem računalniku - na drugem ne dela
Kaj lahko naredim da bo delalo, oz. kaj ne štima?
hvala za pomoč vnaprej
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 4 … 33 34 35 36 )Oddelek: Omrežja in internet | 570130 (6959) | c23po |
» | Težava pri nastavitvi Linksys WRT160NLOddelek: Omrežja in internet | 5007 (4244) | Spajky |
» | DHCP nastavitveOddelek: Omrežja in internet | 2806 (2698) | milen |
» | Povezava med 2 računalnikoma preko routerjaOddelek: Omrežja in internet | 5382 (5056) | hobbit |
» | Kaj potrebujem ...... !?Oddelek: Omrežja in internet | 1316 (1251) | overlord_tm |