Forum » Omrežja in internet » Izklop.com -> kje v source kodi se skriva link na Orto.si
Izklop.com -> kje v source kodi se skriva link na Orto.si
Oxford ::
Živjo!
Že nekaj čas se trudim, da bi v Adblock-u dodal filter za link, ki se pojavlja v ozadju strani Izklop.com (ozadje je rumeno). Sliko z linkom na w ww.Orto.si mi je odstranilo, nikamor pa ne najdem načina, da bi prepričal Adblock-a, da na tem ozadju ne spremeni kurzorja od miške v "rokico" (torej področja, kjer je bila prej slika). Upam, da sem bil dovolj razumljiv.
Zadeva ni toliko moteča. Bolj gre za princip, ker ne znam najti rešitve.
Že nekaj čas se trudim, da bi v Adblock-u dodal filter za link, ki se pojavlja v ozadju strani Izklop.com (ozadje je rumeno). Sliko z linkom na w ww.Orto.si mi je odstranilo, nikamor pa ne najdem načina, da bi prepričal Adblock-a, da na tem ozadju ne spremeni kurzorja od miške v "rokico" (torej področja, kjer je bila prej slika). Upam, da sem bil dovolj razumljiv.
Zadeva ni toliko moteča. Bolj gre za princip, ker ne znam najti rešitve.
Hja, sem ga inštaliral (imam Firefox 5.0 portable). Čeprav ga vidim pod Add-ons, se mi nikakor ne pokaže ikona zanj. Od drugod pa do njega ni možno dostopati znotraj Firefo-a. Tako da mi Firebug žal ne bo pomagal.
Hvala, b, ampak žal ga ni tam. Tudi na spletni strani getfirebug.com poudarjajo, da je ikona edina vstopna točka do tega add-ona.
Tudi F12 ne neredi ničesar.
Že večkrat sem opazil čudno obnašanje Firefox-a. Izgleda, da ga bom moral še enkrat "inštalirati" (čeprav je portable).
Tudi F12 ne neredi ničesar.
Že večkrat sem opazil čudno obnašanje Firefox-a. Izgleda, da ga bom moral še enkrat "inštalirati" (čeprav je portable).
Še enkrat sem inštaliral Firefox-a in sedaj Firebug deluje. Ugotovil sem, da je URL (verjetno) skrit v sliki "pagetakeoverbg.jpg". Žal pa je v meni premalo Web developerja, da bi znal to prenesti v Adblock.
Kakorkoli - hvala bluefish, da si me seznanil s tem orodjem!
Kakorkoli - hvala bluefish, da si me seznanil s tem orodjem!
Bananovec ::
V skrajnem primeru lahko daš Orto.si adreso v datoteko Host. Morda bi lahko kaj nastalo iz tega šmorna.
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple
Pyr0Beast ::
No script.
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Pyr0Beast ::
:)
Some nanoparticles are more equal than others
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izšel Firefox 14 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 23990 (20281) | MrStein |
» | Firefox 4 izšel (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 72812 (61977) | opeter |
» | Chrome: nova beta, hitrejši pogon za Java Script, napoved nove podobe (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 25272 (22636) | MrStein |
» | Izšel Firefox 3.5 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Android | 19129 (13104) | urban99 |
» | Firefox 2.0.0.12 z resno varnostno luknjo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 11124 (6932) | Loki |