Forum » Loža » NLB pregled tranzakcij
NLB pregled tranzakcij
cortez ::
Pozdravljeni !
Zanima me, ali ima NLB možnost elektronskega pregleda tranzakcij (predvsem me zanima za podjetja).
Vem, da NKBM ima to možnost pregleda za svoj BankaNet z uporabniškim imenom in geslom, za druge banke pa ne vem .
Hvala za info. lp.
Zanima me, ali ima NLB možnost elektronskega pregleda tranzakcij (predvsem me zanima za podjetja).
Vem, da NKBM ima to možnost pregleda za svoj BankaNet z uporabniškim imenom in geslom, za druge banke pa ne vem .
Hvala za info. lp.
popster ::
Moj proračun in Moje premoženje omogoča celovito spremljanje prejemkov in izdatkov na NLB Osebnem računu ter vaših sredstev in dolgov.via:http://www.nlb.si/klik
za informacije o podjetjih najboljše da pokličeš njihovo telefonsko stevilko
mat xxl ::
Za tranzakcije ne vem, ker ne vem, kaj to pomeni, za transakcije pa ni nobenega problema in se da vse pregledati tudi za več let nazaj !
krneki0001 ::
Za podjetja je pri NLB proklik in ima kompleten pregled nad vsemi transakcijami, ki si jih opravil. (tudi nad paketnimi transakcijami - torej več transakcij v enem paketu ti razbije na posamezne transakcje, ki jih lahko vidiš in spremljaš)
cortez ::
b ::
nebivedu, a to je novo? Nazadnje ko sem imel priložnost trpeti proklik, je pobral transakcije samo za zadnji 3 mesece in je bilo treba prenesti bazo s starega računalnika, da so lahko videli vso zgodovino za nazaj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | N26 z novimi storitvami za Slovence (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 30420 (16430) | dr.Akula |
» | Samo en bančni račun za sp-je (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 41571 (31358) | mojca |
» | Kje nakazati placilo? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13592 (12662) | solatko |
» | Prepoved plačila preko 50 EUR z gotovino (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 22546 (18594) | St235 |
» | Internetno bančništvo (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 19786 (15472) | Tilen |