Forum » Pomoč in nasveti » Network cable unplugged
Network cable unplugged
zagi123 ::
Po tem, ko je strela strela udarila ob hišo, je eni od mašin prenehal delovat internet...
Nevem če je to posledica udara, ker je vse skupaj malo čudno - iz VDSL splitterja se deli en del za telefonijo in en za internet - telefonija ne dela (skurilo isdn škatlo), internetni del (modem, routerji, ostali PCji) pa delajo BP.
Mašina ima plato M2N-SLI Deluxe. Probal sem oba intergriran mrežna porta kot tudi dve PCI mrežni, nič od tega ne deluje.
Je še kaka druga opcija, da mašini omogočim internet? Edino usb wlan ali pa PCIe mrežna?
Nevem če je to posledica udara, ker je vse skupaj malo čudno - iz VDSL splitterja se deli en del za telefonijo in en za internet - telefonija ne dela (skurilo isdn škatlo), internetni del (modem, routerji, ostali PCji) pa delajo BP.
Mašina ima plato M2N-SLI Deluxe. Probal sem oba intergriran mrežna porta kot tudi dve PCI mrežni, nič od tega ne deluje.
Je še kaka druga opcija, da mašini omogočim internet? Edino usb wlan ali pa PCIe mrežna?
Tilen ::
Lahko je odpovedal port na routerju in ne mrežna kartica.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
zagi123 ::
Ena mrežna je bila med udarom v računalniku, z drugo sem naknadno probal. Mogoče pa PCI porti nikoli niso delovali
Drugače pa na zgornjem integriranem portu gori oranžna luč, ni pa rumene ki bi morala utripat. Probal tudi eno/obe disejblat v biosu, nothing.
Porti delajo vsi, do mašine pride internet.
Drugače pa na zgornjem integriranem portu gori oranžna luč, ni pa rumene ki bi morala utripat. Probal tudi eno/obe disejblat v biosu, nothing.
Porti delajo vsi, do mašine pride internet.
DeeCoy ::
pol, je ziher odletel kej na plati. Poskusi še z novo namestitvijo windowsov, če pa imaš w7 lahko probaš, če bo sam rešil težavo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 4 … 33 34 35 36 )Oddelek: Omrežja in internet | 569011 (5840) | c23po |
» | Problem z internetomOddelek: Pomoč in nasveti | 2186 (1840) | ...:TOMI:... |
» | udar strele - vse uničeno? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 10026 (7471) | gregor |
» | Nevihta in PCOddelek: Loža | 2654 (1779) | neoto |
» | WLAN rešitevOddelek: Strojna oprema | 1598 (1305) | CCfly |