Forum » Pomoč in nasveti » Zastonjski siol paket...
Zastonjski siol paket...
DeLuX ::
kako je s tem? en tip mi je reku, da ce kupis ta paket, pa gres na net, da se zmeraj placujes impulze... a je to res cisto zastonj al ne? hvala..
R@C@ ::
...Le zakaj je v mesecu decembru tako zelo narasla prodaja revije Jana...hm
...kot darilo je bil v njem SiOL paket...naklučje....I dont think so!
5 ur je čist djabe, pol pa lohka stran vržeš!
Hec je v tem da včasih 5 ur dela cel dan!
Sam jest sem se naveličal in s škrgami dihajoč že čakam na priključitev kabla, ker mi tale Siolova povezava .......no mi ni lih fajn!
...kot darilo je bil v njem SiOL paket...naklučje....I dont think so!
5 ur je čist djabe, pol pa lohka stran vržeš!
Hec je v tem da včasih 5 ur dela cel dan!
Sam jest sem se naveličal in s škrgami dihajoč že čakam na priključitev kabla, ker mi tale Siolova povezava .......no mi ni lih fajn!
OZZY ::
5 ur je totalka zastonj. sej mislim, da ti tud na ovitku tako piše. Jaz sem jih si nbavu 10 (dedek, babi,itd..) pa veselu surfam, ne da bi plaču tolar.
tejo ::
Po uporabi SiOL paketa, lahko kmalu pričakujete telefonski klic od SiOL-a. Mimogrede, tistih 5 ur je res zastonj, in tiste "povr" tudi.
Matek ::
TI:Prosim? SIOL: A lahko dobim Deluxa? TI: Ja, pri telefonu. SIOL: A boste sklenili naročniško razmerje? Nismo prejeli vaših pogodb. TI: Aha, mama pravi, da sem še premlad, da bom preveč račune nabijal, ja škoda no. Adijo. pi pi pi pi pi pi
Simpl, ane?
Simpl, ane?
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
OZZY ::
Pa sej se lahko pri dajanju podatkov zlažeš. Kličeš z govorilnice in ko te vpraša za telefone se zlažeš (tisti na katerega si dosegljiv). Pol pa lažeš tud pri registraciji pa je. Preverjeno. nisem še dobil enga klica od njih. Pa je že več kot dva mesca minil od prvega naročila.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Siol in njihove nove/stare laži in zavajanje kupcev (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 7455 (4686) | BlueRunner |
» | VOLJA.NET (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 12394 (8426) | swalow |
» | Siol paketiOddelek: Omrežja in internet | 1657 (1461) | tejo |
» | SiOL paketi (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 4565 (3920) | Loki |
» | A sem nategnu SIOL??? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 4259 (2496) | Izak |