Forum » Loža » Ločeno zbiranje odpadkov.
Ločeno zbiranje odpadkov.
RejZoR ::
Če si dobil obvestilo in sredstva za ločeno zbiranje (zabojnike) potem ja, drugače za odpadke, ki jih ne moreš ločevat še vedno odgovarja komunala. Oz moraš kompostirat če je ta opcija na voljo.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
RejZoR ::
Jah, lahko. Sej smo mi tud. AMpak zdej je pač uzakonjeno, da moraš obvezno.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
MajorM ::
Imam že od vedno kompost.
Če bo takšno ločeno zbiranje odpadkov pripeljalo do večje reciklaže sem seveda za. Ampak, ali je že kdo kdaj preveril kaj se dogaja s smetmi od trenutka, ko jih pobašejo smetiščarji?!?
Če bo takšno ločeno zbiranje odpadkov pripeljalo do večje reciklaže sem seveda za. Ampak, ali je že kdo kdaj preveril kaj se dogaja s smetmi od trenutka, ko jih pobašejo smetiščarji?!?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MajorM ()
dronyx ::
Ločeno zbiranje organskih odpadkov so ljudje poznali že v starih časih. Na vrtu je imela vsaka hiša sezidano posebno jamo, kamor so metali organske odpadke, ki so se potem razgradili v kompost za gnojenje na vrtu. Meni je tudi absolutno nelogično, da voziš organske odpadke sto kilometrov stran. Vsaka vas bi lahko imela eno tako kompostarno, za katero bi lahko skrbeli prek javnih del. Samo mi smo preveč fini, da bi se ukvarjali s tem, pa naj stane kolikor hoče.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Predrag odvoz smeti (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 32068 (7873) | starfotr |
» | Informacije v kantah (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 25122 (22013) | krneki0001 |
» | Mikrovalovi spreminjajo gumo in plastiko v nafto in plin (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 23223 (17264) | Pyr0Beast |
» | Digitalno smetišče (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 8348 (6482) | ...:TOMI:... |
» | Ločevanje odpadkov (v praksi, doma) (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 41983 (40977) | Sandoval |